Kargo firmaları hakkında

PTT Kargo 7 gununde paketimiz hala dagitma çıkmadı.
Acaba yeni bir teslim alamama rekoru gelebilir mi.

Screenshot_20191209-182106_Samsung-Internet.jpg
Ben genelde şubeye gelince kendim alıyorum aynı gün bile dağıtıma çıksa esir ediyorlar tüm gün (:

Dagıtım merkezı sehırındısına dogru gıttım geldım desen 30/40dk mal olur.

Acılıyetı olan paketlerım ıcın gıdıyorum. Bu paketın acılıyetı yok, Kulakıcı ates olcer almıstım.

Bugün bi arkadaşım ptt den bana ait kargoyu almak için gitti kuyruk var diyodu izdiham varmış ?

ptt yi hepsi jet denilen kargo şirketi mumla aratır.hepsi buradadan ve media marktan aldığım ürünler hepsijet adlı kargoya verirşmiş fakat hala gelmedi.günde 1 saat yürüyerek bile getirseler şimdiye gelirdi.hepsi jet tam bir rezillik.

Ahahahaa...
Paketim yola çıkmış, Teslim süresi 19 Aralık diyolla, yani 10 gün. "Teşekkürler" sürat karga. :sopa1:rant
Aga, şubeye iner inmez çökerim başlarına, yemişim eve teslimini. 3 günde gelir bu, 7 gün sürünürse oralarda ne kutu kalır ne panel.

Ekleme: Merak eden için çıkış: Didim, varış: Avcılar.
Lan yürüsem 10 gün tutmaz.

Azonce kargocu aradi ben şok.
seni bugünlerde beklemiyordum dedim. :kiskis

Abi evde yoksun , lahmacuncuya birakiyorum dedi. (Adam benim paketleri surekli esnaf arkadasi biraktigi icin alıştı artik )

Bir ptt kargo hikayemiz bu sekilde son buldu.

Gelen paketin icerigi:
Bebegi olan her ebeveyn tavsiye ederim.

15759790746992978443276617909354.jpg

Sanki daha var gibi :hihi
maraton çok hızlandı artık :) normal gün 12.02.2019 doktor daha erken olabilir dedi. bizde ihtayaçlara uygun şeyler alıyoruz valla. hanım her gün birşey söylüyor

maraton çok hızlandı artık :) normal gün 12.02.2019 doktor daha erken olabilir dedi. bizde ihtayaçlara uygun şeyler alıyoruz valla. hanım her gün birşey söylüyor
Tamam bu is bende :fiskos

Geri
Üst Alt