C
confickerbelasi
Yasaklı Üye
- 27 Eyl 2021
- 677
- 47
yönetim değişince çözülür... yani oy verirken bunu düşünüp oyunu ver Cumhuriyet'e sahip çık.
Umarız. Açıkçası hala umut var. Rahatsız olduğumuz nokta hala sonuçlanmaması. Sonuçlansa belki resmi kurumda hak talebi oluşturacağız ama işte. :(Bence hiç bir şey yapılamaz sanki.Arkadaşımın 2 kez alınan ücreti geri ödenmedi diye hatırlıyorum,o kadar zaman da geçmiş,ispatı da zor artık maalesef.Ama konuyu takip edeceğim ,umarım gelişmeler lehinize olur.
Tüm kademelerde bir rehavet var gibi. Çok fazla detay vermek istemiyorum ama benzer hak kayıpları özellikle son dönemde arttı.Umarız. Açıkçası hala umut var. Rahatsız olduğumuz nokta hala sonuçlanmaması. Sonuçlansa belki resmi kurumda hak talebi oluşturacağız ama işte. :(
Evet, çok farklı alanlarda hak kaybı yaşayanların şikayetlerini görüyoruz, duyuyoruz biz de.Tüm kademelerde bir rehavet var gibi. Çok fazla detay vermek istemiyorum ama benzer hak kayıpları özellikle son dönemde arttı.
Açıkçası biraz uzun ve çetrefilli bir yol olduğu için yasal olarak bir profesyonelden destek almanız da sürecin takibinde daha faydalı olur diye düşünüyorum.Merhabalar.
Maraşta yaşanan depremde, Bursa'dan gidecek arama kurtarma ekibine dahil olmak üzere, 6 Şubat akşamı İzmir'den Bursa'ya Kuzey Otobanı üzerinden tam zamanlı yaşadığımız karavanımızla hareket ettik.
Girişte ve çıkışta ekranlar kapalı olduğundan ve çıkış gişesinde de bariyer açık olduğundan depremde ücretsiz oldu herhalde diyerek geçişimizi yaptık.
Eşimle birlikte Bursa Valiliğinden görevlendirme yazısında isimlerlerimiz de yer alıyor.
Herhangi bir haberimiz yoktu ve
aradan 45 gün sonra, 25 Mart'ta bir sms geldi. İhlalli geçiş nedeniyle geçiş ücreti ve 4 katı cezanız bulunmaktadır diye. Tabi şok olduk, 1712TL.
Otoyol A.Ş'yi arayıp yukarıda saydığımız nedenleri aktarıp, görevlendirme yazısını da iletip kayıt açtırdım. Cezanın 45 gün sonra haber edildiğini de aktardım. Cezanın silinmesini, geçiş ücretini ödeyebileceğimizi ifade ettik.
Lakin o günden bu güne sık sık arayıp acil notu iletmemize rağmen tek aldığımız yanıt, 'ilgili birim başvurunuzu inceliyor' oldu.
Cimer'den de başvurduk.
Halen bir ilerleme kaydedemedik.
Bu konuda ne yapabiliriz? Tecrübeleriniz nelerdir?
Merhabalar.
Maraşta yaşanan depremde, Bursa'dan gidecek arama kurtarma ekibine dahil olmak üzere, 6 Şubat akşamı İzmir'den Bursa'ya Kuzey Otobanı üzerinden tam zamanlı yaşadığımız karavanımızla hareket ettik.
Girişte ve çıkışta ekranlar kapalı olduğundan ve çıkış gişesinde de bariyer açık olduğundan depremde ücretsiz oldu herhalde diyerek geçişimizi yaptık.
Eşimle birlikte Bursa Valiliğinden görevlendirme yazısında isimlerlerimiz de yer alıyor.
aradan 45 gün sonra, 25 Mart'ta bir sms geldi. İhlalli geçiş nedeniyle geçiş ücreti ve 4 katı cezanız bulunmaktadır diye. Tabi şok olduk, 1712TL.
Otoyol A.Ş'yi arayıp yukarıda saydığımız nedenleri aktarıp, görevlendirme yazısını da iletip kayıt açtırdım. Cezanın 45 gün sonra haber edildiğini de aktardım. Cezanın silinmesini, geçiş ücretini ödeyebileceğimizi ifade ettik.
Lakin o günden bu güne sık sık arayıp acil notu iletmemize rağmen tek aldığımız yanıt, 'ilgili birim başvurunuzu inceliyor' oldu.
Cimer'den de başvurduk.
CİMER cevabını beklemek gerek şuan için.Açıkçası biraz uzun ve çetrefilli bir yol olduğu için yasal olarak bir profesyonelden destek almanız da sürecin takibinde daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Acaba Sayın Müşteki ' nin konuyla ilgili bir bilgi paylaşımı olabilir mi?
Evet, uzun süre sonra tekrar merhaba.Merhabalar.
Cimer'den de başvurduk.
Sonucun olumlu olmasına sevindim. İnşallah bir daha herhangi bir şekilde yaşanmaz.Evet, uzun süre sonra tekrar merhaba.
Otoyol A.S çağrı merkezi üzerinden talep oluşturma, cimer üzerinden kayıtta bulunma, Bursa'daki Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü'ne itiraz dilekçesi gibi uzun süren ve cevap alamadığım ilk iki girişim sonrası, müdürlükteki dilekçeme günlerden sonra geçtiğimiz hafta içi geri dönüş alabildim.
Yaptığım itiraz kabul gördü ve sadece geçiş ücreti ödeyeceğimi, cezanın silineceğini tarafıma ilettiler.
Mart sonundan bu yana sabırla ve ısrarla Otoyol A.S çağrı merkezi aramalarım, Cimer üzerinden talebim hiç bir mana içermemiş olacak ki, dilekçe verince çözüldü olay.
Her neyse.
Hayırlı olsun hanemize.
Teşekkür ederim. Haksız olsam sesim çıkmaz lakin durum açıkladığım şekilde olunca hakkımı arayıp beklediğim sonucu aldım.Sonucun olumlu olmasına sevindim. İnşallah bir daha herhangi bir şekilde yaşanmaz.
Kardeşim vallahi dünya telaşıyla seni unuttum kusuruma bakma.Evet, uzun süre sonra tekrar merhaba.
Otoyol A.S çağrı merkezi üzerinden talep oluşturma, cimer üzerinden kayıtta bulunma, Bursa'daki Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürlüğü'ne itiraz dilekçesi gibi uzun süren ve cevap alamadığım ilk iki girişim sonrası, müdürlükteki dilekçeme günlerden sonra geçtiğimiz hafta içi geri dönüş alabildim.
Yaptığım itiraz kabul gördü ve sadece geçiş ücreti ödeyeceğimi, cezanın silineceğini tarafıma ilettiler.
Mart sonundan bu yana sabırla ve ısrarla Otoyol A.S çağrı merkezi aramalarım, Cimer üzerinden talebim hiç bir mana içermemiş olacak ki, dilekçe verince çözüldü olay.
Her neyse.
Hayırlı olsun hanemize.
Kardeşim vallahi dünya telaşıyla seni unuttum kusuruma bakma.
Yarın paslaşırız
Böyle bir yazı çok uzamaz. Hatta hiç yetmez bence. Her ne kadar dibimizde olsa da bir gidip göremedik, bari okuyup izleyelim. Ayağınıza elinize sağlık.Uzun zamandır, yola ha çıktık ha çıkacağız derken, deniz tatili sonrası ki tatil yaparken aynı zamanda çalıştık, yollara atabildik kendimizi. Hem çalışıp, hem minik minik ilerlediğimiz yolumuzda, Manisa'nın Kula ilçesinde yer alan Kula Peri Bacaları'nı (Kuladokya) ziyaret ettik. KPSS için çalışmaya çalıştığımız zamanlarda Coğrafya dersinde öğrendiğimiz bir yerdi burası. Çalışıp atanmadık ama en azından bu güzel yeri öğrendik ve bugün ziyaret etmek nasip oldu.
Burası Antik çağ coğrafyacısı Strabon'un "Yanık Ülke" olarak tanımladığı Manisa'daki Kula-Salihli UNESCO Global Jeoparkı. Kuladokya da o parkın en güzel yerlerinden biri. 1200 metrelik yürüyüş parkurunu da yürümeyi ihmal etmeyin. Ek olarak Sandal Divit Volkan konisi de dikkat çekiciydi. Pas geçmeyin. Daha daha bir çok çok etkileyici yerleri de var. Bazalt sütunlar mesela.. Neyse, çok uzadı. Keyifli yerdi, tavsiye edilir.
#vanosfer #manisa #kula #kuladokya #YanıkÜlke #karavan #vanlife #caravan #gezgin #seyahat #tarih #doğa #peribacaları #yerbilim