Boyamalar, yazılar, resimler ki bazıları çok başarılı.Süper,gençliğimi hatırladım
Bu arada her duvara yazı yazmak sadece bizlere ait değilmiş demek ki ,ilk dikkatimi çeken şey oldu duvardaki boya yazılar
Keyif aldıysanız ne mutlu.izlerken içim gidiyor
keyif, hüzün birarada.Keyif aldıysanız ne mutlu.
Evde kalıplarca kek yapıp sanki ilk defa kek yiyormuş gibi hissedememek. Bir kek için bu kadar güzel heyecan duyabilmek. Bazen insanın sahip olduklarından gerçekten vazgeçmesi gerekiyor. Afiyet olsun.Merhabalar.
Karavanda tam zamanlı yaşamımızda 2.5 aydır Gürcistan'dayız.
Borjomi, Tiflis, Ananuri, Kazbek derken kendimizi tekrar Tiflis'te bulmuştuk. Burada ekonomik olarak ayakta durmak adına güzel de bir gelişme oldu.
Zaman zaman gelir geçer işler denk gelebiliyor ve evimizi park ettiğimiz yerde bir komşu edindik, iş bulduk.
Tabi gezmeleri de ihmal etmedik.
İyi ki getirmişiz dediğimiz bisikletlerimizle Tiflis'i gezmelere doyamıyoruz. Havalar da iyi giderken tadını çıkarmaya devam ediyoruz. Bir de burada, Sovyet liderlerinden Gürcü Stalin'in, Gürcistan'da yaşarken kullandığı gizli baskı evine gittik.
Tarihte ben de vardım dercesine duran baskı makinesi bizi etkiledi...
Şimdilik bu şekilde.
Bir sonraki bölüm görüşmek üzere.
Karavan yaşamımızdan videolar için Vanosfer'i takip etmeyi unutmayın.
İyi seyirler. #Vanosfer #Karavan #Vanlife
Yeni bölüm içinZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İlk fırsatta kekle ilgili tavsiyenizi uygulayacağız.Evde kalıplarca kek yapıp sanki ilk defa kek yiyormuş gibi hissedememek. Bir kek için bu kadar güzel heyecan duyabilmek. Bazen insanın sahip olduklarından gerçekten vazgeçmesi gerekiyor. Afiyet olsun.
Küçük bir not: Tavada veya tencerede kek yaparken (Tencere daha mantıklı, hatta düdüklü tencerede puf puf olur.) kapağı kapattığınızda içine sığabilecek biraz daha küçük bir kap kullanın. Altına çatal koyun. Hem daha güzel kabarır, hem daha güzel pişer.