- 7 Ocak 2018
- 471
Bunu sizlerle de paylaşmak istedim.. Bana bulaşmaz etmez gerekli önlemimi alıyorum veya bulaşsa bile grip gibi geçer diyordum fakat çok yanılmışım çok zorlu bir süreçti benim için sporcu bir bünyeye düzenli spor yapan biri olarak kondisyonda da iyi olmama rağmen sarstı beni neredeyse tüm belirtileri yaşadım kas ağrısı halsizlik ateş tat ve koku alamama kuru öksürük
Sizler lütfen daha dikkatli olun ben vücuttan gitmeyecek sandım çünkü çok sancılı bir süreçti sesim bile değişmişti normal olan sesimi bile unuttum ama allahtan artık tüm belirtiler gitti yaklaşık 10-14 gün sürüyor ilk 5-7 gün tüm semptomları gösteriyorsunuz neredeyse diğer günler artık iyileşme evresi.. Ben hiç bir ilaç kullanmadım doğal yöntemlerle protein ağırlıklı beslenme yaptım
Sizler lütfen daha dikkatli olun ben vücuttan gitmeyecek sandım çünkü çok sancılı bir süreçti sesim bile değişmişti normal olan sesimi bile unuttum ama allahtan artık tüm belirtiler gitti yaklaşık 10-14 gün sürüyor ilk 5-7 gün tüm semptomları gösteriyorsunuz neredeyse diğer günler artık iyileşme evresi.. Ben hiç bir ilaç kullanmadım doğal yöntemlerle protein ağırlıklı beslenme yaptım