KARA BÜYÜ

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
YouTube üzerinden bu tür paylaşım yapanlara inanmıyorum para için etkileşim peşinde koşuyorlar.

Detaya girmiyoruz diye yalan konuşuyoruz anlamına gelmez ayrıca buradan birşeyler okuyup gerilim psikolojisine giriyorsanız okumamanızı tavsiye ederim.
Hocam bu yazılanların hiç birine inanmıyorum. Ve gülüyorum belirtmek isterim

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
34
Hocam bu yazılanların hiç birine inanmıyorum. Ve gülüyorum belirtmek isterim
İnanmamana saygı duyuyorum şahsen birilerini inandırma çabamda yok sadece tecrübemi aktardım ve din konularına inanmayanlara önce bu konuları aşmalarını tavsiye ettim çünkü sadece din kitaplarında bu tür varlıklardan bahsediliyor. Tecrübe etmemiş olmanız bu tür varlıkların olmadığı anlamına gelmez. Araştırmacı kişiliğiniz varsa ve dinlere inanmıyorsanız bu tür konuları araştırmanızı isterim. İşin sonunda birşeylerin var olduğunu göreceksiniz ve bunu gerçekçi ve doğru şekilde nasıl yorumlayacaksınız bunu merak ediyorum. Bu zamana kadar ateist ve deistlerden yok dışında bir açıklama duyamadım. Böyle bir konuyu tecrübe etmeden dinden çıkmak inanmayanlar için büyük eksiklik olacağı için araştırmalarını tavsiye ediyorum söylediklerimi kimse yanlış anlamasın ben insanlara kişiliklerine göre davranırım tercihlerine göre değil.

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
bir kaç video var o kadar kurmaca olduğu anlaşılıyor , ama öyle çekilmiş vıdolar varki ne montaj diyebilirsiniz, nede izledikten sonra uyuyabilirsiniz, birşeye inanmamanız gerçeği değiştirmez :seytan

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Bilim nedir? Varolanın keşfimidir. Yoksa Olmayan birşeyi yoktan varetmekmidir.
Örneğin, newton elma düştüğünü gördüğü için mi yerçekim i farketti, yoksa evrenin temel yasalarından biri olan iki cisim birbirlerini kütleleriyle doğru orantılı aralarındaki mesafenin karesiyle ters orantılı çekerler kuralını mı yoktu da yarattı.

Bilim gözler taklit eder anlamya çalışır. Yaradan 5 konu dışında tüm herşeyi ilim olarak vermiş. Büyü, nazar meselesi de böyle, fizik kimya meselesi de böyle. Yok deyince yok olacak değil, keşke olsa kimse zarara uğramazdı. Adem (A.S.) dan beri sınav devam ediyor, tabuta örttükleri örtüdeki ayette "Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz" yazıldığı gibi. Örtü üzerine örtülene kadar vakit var isteyen istediğini söyleyebilir...

Newtonun bir diğer yasası, hiç bir şey yoktan var olmaz, verken de yok edilemez ancak şekil değiştirebilir. Yani madde eneryiye dönüşür diyor, yada enerji maddeye dönüşür diyor. İlim öğrenilerek varılabilinecek tek nokta herşeyin olduğu gibi ilmin de sahibi olan yüce yaratıcıdır.

Bu işlerde bana en sağlıklı anlatımı videolarında bu adam sunuyor.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Forumu çok kaliteli, nezih ve yaş skalası büyük olduğu için akıla mantığa yatkın insanlar vardır dedim. Ama şu andaki bu büyü konusuna yazanları görmüş olduk, burada yazanlar forum hakkında ki düşüncelerimi değiştirmeye başladı. Turnosal gibi bir konu olmuş.. yani hiç ummadığım kişilerin görüşlerini okudum başlarda acaba ironi mı yapıyorlar dedim. Konuyu takipten çıkıyorum. Ve mantığı ve zekasını kullanan arkadaşlarda eminim benim gibi bu konuyu takipten çıkar.. çok garip çok

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
34
Forumu çok kaliteli, nezih ve yaş skalası büyük olduğu için akıla mantığa yatkın insanlar vardır dedim. Ama şu andaki bu büyü konusuna yazanları görmüş olduk, burada yazanlar forum hakkında ki düşüncelerimi değiştirmeye başladı. Turnosal gibi bir konu olmuş.. yani hiç ummadığım kişilerin görüşlerini okudum başlarda acaba ironi mı yapıyorlar dedim. Konuyu takipten çıkıyorum. Ve mantığı ve zekasını kullanan arkadaşlarda eminim benim gibi bu konuyu takipten çıkar.. çok garip çok
Bu konuşmaların hakarettir. Kendin gibi düşünmeyen insanlara tahammülün yoksa en başta forumlara daha sonra da internet ortamından uzaklaşman gerekir. Herşeye rağmen saygımı koruyorum ama saygısızlığın devam ederse aynı şekilde karşılık vereceğimi bilmiş ol.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bu konuşmaların hakarettir. Kendin gibi düşünmeyen insanlara tahammülün yoksa en başta forumlara daha sonra da internet ortamından uzaklaşman gerekir. Herşeye rağmen saygımı koruyorum ama saygısızlığın devam ederse aynı şekilde karşılık vereceğimi bilmiş ol.
Hocam kusura bakma ama bu durumda sizi kaideye alamıyorum. Keyifli forumlar

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
34
Zeki ve aklını kullanan bir insan ortaya atılan bir iddiayı gözü kapalı reddetmez sorgular araştırır bilgi birikimi edinir ve şu sebeplerden bunun olması imkansız veya bu sebeplerden dolayı olabilir gibi destekli konuşmalar sunar. Sende kusura bakma durum böyle gözünü kapatmışsın olamazdan başka birşey bilmiyorsun ve hiçbir geçerli bilgin olmamasına rağmen insanlar ile dalga geçiyorsun hatta hakarete varan konuşmalar yapıyorsun eminim bu konu dışında hangi konu olursa olsun düşüncene uymayan herşeyi reddediyorsun. Şahsen senin bu durumun benim problemim değil ama senin ve çevrenin bu konuda açıkça büyük problemi var. Sanada keyifli forumlar .

Geri
Üst Alt