KARA BÜYÜ

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
Büyü ve sihir terimleri farklı şekillerde 57 defa geçmektedir. Büyü dediğiniz şeyi herhangi birinin karşısında yapılan ve o anda olup biten birşey değildir. Çok geniş kapsamlıdır .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz olayı anlamadınız . Ben bu inanç sistemlerinin akılla ve bilimle bir yere kadar açıklanabileceğini Metafizik ötesine geçemeyeceğini yani felsefenin açıklayamacağını düşünüyorum. Aklın sınırı vardır. Metafizik genellikle akıl veya sezgiye dayanan bu metodu izleyen bir yöntemdir. Bilim konularının açıklama yapamadığı kader vb konuları farklı yönden düşünerek cevap arayan bilimdir.

Bence siz son 3 mesajı da tekrar okuyun. Bir bütünlük olması için bazı cümleleri çıkarmak lazım ki çelişki olmasın.

metinmert Çevrimdışı

metinmert

Aktif Üye
13 Mar 2019
243
Büyü ve sihir terimleri farklı şekillerde 57 defa geçmektedir. Büyü dediğiniz şeyi herhangi birinin karşısında yapılan ve o anda olup biten birşey değildir. Çok geniş kapsamlıdır .
Bunların tamamına yakını inkarcıların peygamberlere sihirbaz demeleriyle alakalı gerçek dışı iddialarından bahsederken geçiyor. Yani konuyu açan arkadaşın söylediğiyle alakası yok. Konumuzla alakalı olan tek yerde geçiyor o da Bakara sûresinin 102. âyeti. Bir de Felak suresinde geçen üfürükçü meselesi var ki farklı tefsirleri mevcut. Konuyu başka yere çekmeye gerek yok. Kur'an'da konumuz olan büyü bir yerde geçiyor hadi Felak Suresini de katarsak iki.

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Tamamen saçmalık büyü falan. Mantıkla bilimle açıklanamamış bir şey henüz açıklanamamış bir şeydir.

metinmert Çevrimdışı

metinmert

Aktif Üye
13 Mar 2019
243
Tamamen saçmalık büyü falan. Mantıkla bilimle açıklanamamış bir şey henüz açıklanamamış bir şeydir.
Tamam o zaman siz de bunu okuyun.

Screenshot_20200508_195631.jpg

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Büyü .
Evet var ,yapılmış ve çözdürmüş birisi olarak (1988) kesinlikle inanıyorum.Lütfen "5N1K " sormayın,cevap vermem. :)
Bizim evden de birbirine ters olarak kefen beziyle bağlanmış tahta kaşıklar çıktıydı eski evde 10 sene falan oldu araştırdım ayırma büyüsüymüş o ara baya da kötüydü hatunla aramız, sonra bunu tesadüfen bulduk, balkondan aşağı fıydırdım attım(suya atmak lazımmış meğer) , 15.yıla girdik evlilikte kör topal gidiyor en azından

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
birde herkesin başına gelmiş, karabasan olayı var, bu nasıl açıklanabilir, doktorlar kitlenme filan diyor , mutlaka birçok kişi yaşamıştır :seytan

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bizim evden de birbirine ters olarak kefen beziyle bağlanmış tahta kaşıklar çıktıydı eski evde 10 sene falan oldu araştırdım ayırma büyüsüymüş o ara baya da kötüydü hatunla aramız, sonra bunu tesadüfen bulduk, balkondan aşağı fıydırdım attım(suya atmak lazımmış meğer) , 15.yıla girdik evlilikte kör topal gidiyor en azından
Kesinlikle katılıyorum anlattığın olaya,elbette inanmayanlar olabilir büyüye ,bu da gayet normal sevgili özgür.

kurubuz Çevrimdışı

kurubuz 

Aktif Üye
14 May 2020
58
37
evi yanan ailenin evini kız yakiyo farkina varmadan musallat olan cinler kızı kullanıyo salih memişoglu metafizik uzmanı .

Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
34
Bu büyü konularında mağdurlardan biride benim detaya girmek istemem ama yakınımın görüntüsüne bürünüp karşıma çıkacak kadar rahatsızlık verdi. Dinler konusunda yeri nedir bilmiyorum ama bu konuyu ateistlere veya deistlere sorduğumda sadece öyle birşey yok demekle yetiniyorlar önce bu konuları aşmadan dinler hakkında kesin konuşmamalarını tavsiye ederim forumdada ateist deist varsa ve bu konularda araştırma yapıp yorum yapabilecek varsa dinlemek isterim.

kurubuz Çevrimdışı

kurubuz 

Aktif Üye
14 May 2020
58
37
youtube serkan kiremit yazin ve izleyin millet neler cekiyo nelerle ugrasiyo bunlar yaşanmis olaylar gercektirler bizzat bende yasamisimdir.
Bu büyü konularında mağdurlardan biride benim detaya girmek istemem ama yakınımın görüntüsüne bürünüp karşıma çıkacak kadar rahatsızlık verdi. Dinler konusunda yeri nedir bilmiyorum ama bu konuyu ateistlere veya deistlere sorduğumda sadece öyle birşey yok demekle yetiniyorlar önce bu konuları aşmadan dinler hakkında kesin konuşmamalarını tavsiye ederim forumdada ateist deist varsa ve bu konularda araştırma yapıp yorum yapabilecek varsa dinlemek isterim.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Video kurmacamı gerçekmi
korku filmi gibi:seytan

Kendi kendine gerilim yaratıyor boş mevzu bunlar boş

Bu büyü konusunu benim de başıma girdi detaya girmek istemiyorum sabahtn beri aynı mesajı okuyorum madem detaya girmeyecekseniz boş yere gerilim yaratmasanız. İnanmıyoruz da eğlence olsun hikaye okumayı seviyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aarslan Çevrimdışı

Aarslan 

Aktif Üye
26 Eyl 2018
220
34
youtube serkan kiremit yazin ve izleyin millet neler cekiyo nelerle ugrasiyo bunlar yaşanmis olaylar gercektirler bizzat bende yasamisimdir.

YouTube üzerinden bu tür paylaşım yapanlara inanmıyorum para için etkileşim peşinde koşuyorlar.
Kendi kendine gerilim yaratıyor boş mevzu bunlar boş

Bu büyü konusunu benim de başıma girdi detaya girmek istemiyorum sabahtn beri aynı mesajı okuyorum madem detaya girmeyecekseniz boş yere gerilim yaratmasanız. İnanmıyoruz da eğlence olsun hikaye okumayı seviyorum

Detaya girmiyoruz diye yalan konuşuyoruz anlamına gelmez ayrıca buradan birşeyler okuyup gerilim psikolojisine giriyorsanız okumamanızı tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt