elcapitano
Aktif Üye
- 18 May 2018
- 200
- 33
Kanal yerine marmara adasına küçük bi vegas inşa etseler paranın içinden geçerler. avrupadan deli gibi akar paralar.
Bu hafta tüm lig maclari şifresizbenimki siyaset dışı bedava maç yayını varmı
Sende herşeye muhalefet olmasan?karşıyım zararlarını anlamak için profesör olmak gerekmiyor.
Yapay bir yol ile tuzlu ve tatlı su karışacak denizlerin dengesi , içindeki ve çevresinde ki canlılar için zararlı olacak.
Ülkeye vereceği ekonomik tablo için yorum yapmak bile gereksiz bunca işsizlik , ekonomik sıkıntı varken faydası belli olmayan ,zararı belli olan bir projeye girişmeyi hainlik olarak görüyorum .Yazılacak çok şey var herkesin fikrini saygım var ama ilerideki cocuklarımızı , ülkemizi ,doğamızı düşünelim lütfen.
beni haklı çıkardığın için tşk. ederim"Kanal İstanbul"
Hangi uyduya çıkacakmış?
Frekansı belli olmuş mu?
HD mi yoksa SD mi yayın yapacakmış?
Şifreli mi, yoksa şifresiz mi olacakmış?
aklımda deli deli sorular
Uydu yayını meraklısının hali başka oluyor"Kanal İstanbul"
Hangi uyduya çıkacakmış?
Frekansı belli olmuş mu?
HD mi yoksa SD mi yayın yapacakmış?
Şifreli mi, yoksa şifresiz mi olacakmış?
aklımda deli deli sorular
Kanal istanbulu kapatıp, maça geçerizBu hafta tüm lig maclari şifresiz
Ama digiturk üyelerine?
Kesinlikle katılıyorum. Eğitim demek gelecek demek. Eğitim demek Ahlak demek. Gerisi sadece beyin yıkama.Bence ülkenin kanal istanbul a değil eğitime ihtiyacı var örneğin japonyanın eğitim modelini ülkemizde uygulayarak ve bu model in eksiklerini gidererek parayı eğitime harcasınlar nir nevi geleceğe harcansın
Kanal İstanbul u yapınca senede 6 milyon dolar kazancagına eğitime model ver destek ver 10 20 sene sonra parlak beyinler mutlaka bu paraların kat ve kat fazladını kazandıracaktır
Japonyayı örnek vermemin 2 sebebi var biri bitik bir ülkenin eğitim ile nasıl kalkındıgı
2.sebep eğitimdeki disiplinleri