Salih445
Süper Üye
- 21 Mar 2021
- 940
Bunca trafo söktüm hiçbirisinde ısı takibi yapan sistem yoktuTrafo ısınma kaynaklı akım kesiyor olabilir.
Aşağıya birkaç adet Meanwell ürünü bıraktım;
Bunca trafo söktüm hiçbirisinde ısı takibi yapan sistem yoktuTrafo ısınma kaynaklı akım kesiyor olabilir.
Aşağıya birkaç adet Meanwell ürünü bıraktım;
Transistör aşırı akım veya ısınma nedeniyle kesmeye gidiyor olabilir.Bunca trafo söktüm hiçbirisinde ısı takibi yapan sistem yoktu
Genelde piyasa malı trafolardaki piyasa malı transistörlerin ısıya tepkisi kısa devreye düşmek oluyor ama bilememTransistör aşırı akım veya ısınma nedeniyle kesmeye gidiyor olabilir.
Akım sınırı geçilince kesmeye gidiyor işte.Genelde piyasa malı trafolardaki piyasa malı transistörlerin ısıya tepkisi kısa devreye düşmek oluyor ama bilemem![]()
4 kameranın çektiği akım 1, gece de 1,5a olur o da maksimumAkım sınırı geçilince kesmeye gidiyor işte.
Ucuz etin yahnisi böyle olur.![]()
Uzman değilim amatörce ilgileniyorum,teşekkür ederim, Mutlaka çok açıklayıcı cevaplar gelecektir fakat benim düşüncem şunlar:
1- 30 metre çok uzun, adaptör(ler) amper olarak yetmiyor olabilir
2- Döşenen kablolarda uçlar birleştirilmiş olabilir,onları ayırsan bile uçları ölçü aleti ile bulmalısın(mesela sol pencereye hangi kablo(lar) gidiyor,sağ pencereye hangi kablo(lar) gidiyor gibi.(Pencere örnektir)
3- Kablo kötüdür, iletimi de buna bağlı olarak kötü olabilir
4- Bulabileceğin 12V/15A adaptör ile de deneme yapmalısın,(kablo uzunluğuna göre yazdım bunu)
Kısa mesafede kendi adaptörleri gayet iyi iş yapabilir ama mesafe uzadıkça kablo da kötü ise verim alınacağını sanmıyorum.
Voltajda belki bir kayıp yaşanıyordur.4 kameranın çektiği akım 1, gece de 1,5a olur o da maksimum