BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,937
- 32
Güle güle kullan abicigim selfie çekip buraya atarsın artık ?Kimlerin Böyle yüce gönüllü bir forum ailesi tarafından hediye edilmiş 22mm f2 Lensi var peki ?
Güle güle kullan abicigim selfie çekip buraya atarsın artık ?Kimlerin Böyle yüce gönüllü bir forum ailesi tarafından hediye edilmiş 22mm f2 Lensi var peki ?
Vakit olunca bir kutu açılışı ve test görüntüleri bekliyoruz başkan.Kimlerin Böyle yüce gönüllü bir forum ailesi tarafından hediye edilmiş 22mm f2 Lensi var peki ?
Yakından guzel netleşmiş bence . Bu arada birine benzeticem çıkaramadım Umut Barış sen ne düşünüyorsun
25 yıldir evimize fotoğraf makinesi bile girmeyen Benim sıfat-ı-eşgal-ül teşkal-ül meşgal ...
Makineyi nasıl düşürdüm.Güle güle kullan abicigim selfie çekip buraya atarsın artık ?
Rakun benzetmesi yapılan "Kemal Can Parlak" nam-ı diğer "Kendine Müzisyen" mahlaslı yayıncı.Yakından guzel netleşmiş bence . Bu arada birine benzeticem çıkaramadım Umut Barış sen ne düşünüyorsun
Rakun benzetmesi yapılan "Kemal Can Parlak" nam-ı diğer "Kendine Müzisyen" mahlaslı yayıncı.
Şimdi Aragorn ile konuştuk da, Benim kamera sorunu da çözüldüğüne göre artık forum için bir yayın yapalım beyler.Güle güle kullan abicigim selfie çekip buraya atarsın artık ?
Eder eder.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bende bundan var. Durur yıllardır çekmecede. satsam para eder sanırım
Evet vlog olarak kendinize kısa bir sanat filmi çekecek kadar iyiEder eder.
VLOG'a fena gider bence.
Yorumlara baktım Hepsiburada'da, HDMI'dan görüntü almayı engellemişler galiba.Evet vlog olarak kendinize kısa bir sanat filmi çekecek kadar iyi
ben basçek seviyorum bununla bas çek olayı çok yoruyor
hocam bu kameranın üretimi artık yok.Yorumlara baktım Hepsiburada'da, HDMI'dan görüntü almayı engellemişler galiba.
Ben webcam niyetine canlı yayınlara düşünmüştüm.
Basit işler yapmak için oldukça güzel.
Sitedeki fiyat eski stoktaki ürün müdür, hala üretimi var mıdır vs o konulara hakim değilim maalesef.
hocam bu kameranın üretimi artık yok.
hdmı portu yok, mikrofon eklenmiyor.
ekran dokunmatik değil.
HB fiyatı güncel sanırım bir mağazanın stoğunda var hala .
ürünün aynısı Leica markasıyla da üretildi.
çok tutuldu LX100 ii versiyonunu da çıkardılar
bu kameranın sensörü boyutuna göre büyük, video çekim kalitesi çok farklı sadece bu kamerayı kullanıp reklam filmi çeken yönetmenler var youtube de sample videoları var. ve normal dslr değil bu bşka birşey diyebileceğiniz şeyler. ben ucuza versem de üzülmem. video olayıyla pek ilgilenmiyorum . zamanında xt1in küçüğüyle bunun arasında kakmıştım keşke fuji xt1in küçüğünü alsaydım