Hayır diyen sen misinYedi düvele duyurduğum üzere bende ilk defa makine sahibi olmama vesile olan Karakolda Aynasız kalmış bir Eos M50 Canon var ?
''Allah aldırandan razı olsun'' diyelim
Yok abi evet dedim benHayır diyen sen misin
tamam senin oy yeni düştü ?Yok abi evet dedim ben
Bu arada diyafram ayarının düşük olmasının ne derece etken olduğunu dün iyice öğrendim.tamam senin oy yeni düştü ?
Bu aralar kurdan dolayı çok yüksek hocam şahsi tavsiyem en az 1 yıl kadar kit lensle idare edebilirsen sonrası için ihtiyacını su gibi hissedersen dolarda düşerse Allah büyükBu arada diyafram ayarının düşük olmasının ne derece etken olduğunu dün iyice öğrendim.
Acil olmasa da bana f2.0 bir lens sanırım zamanı gelince bakacağız
Aman hocam makineyi alabilmem ne kadar zaman sürdü, 22mm f2 lens benim makineden daha pahalı bu gün o nedenle zaten bir gün bir rüya gerçekleşir, başımızdaki şu DERT defolup gider de Ülkemizde hayat normale dönerse işte o zamanBu aralar kurdan dolayı çok yüksek hocam şahsi tavsiyem en az 1 yıl kadar kit lensle idare edebilirsen sonrası için ihtiyacını su gibi hissedersen dolarda düşerse Allah büyük
Kesinlikle hocam acele etmemek lazım bende 10-18 yada 10-22 kolluyorum ama sadece bakmak bizimkisi. BeklemedeyimAman hocam makineyi alabilmem ne kadar zaman sürdü, 22mm f2 lens benim makineden daha pahalı bu gün o nedenle zaten bir gün bir rüya gerçekleşir, başımızdaki şu DERT defolup gider de Ülkemizde hayat normale dönerse işte o zaman
10-18 efsane bir lens ve çıktığında sadece 800 liraydı ? almadım, tamron 70-300 vc usd 800 liraydı almadım ve bende sizin gibi git gide uzaklaştım şu an makine yanımda bile değil ama bakalım Adem hocamın heyecanı bizi yeniden canlandırır belkiBende bu hobiye 1000d ile başlamıştım, sonradan satıp 80d üzerinde 18-135 kit lensle devam etmiştim,yanında Younnuo 50mm 1,8 lens var. Eskisi kadar aktif değildim ama birkaç aydır güzel manzara kolluyorum. Yakında paylaşımlarımızı yaparız hep beraber inşallah
Kesinlikle hocam acele etmemek lazım bende 10-18 yada 10-22 kolluyorum ama sadece bakmak bizimkisi. Beklemedeyim
Mp en gereksiz detaydır ama bütün telefon markaları daha yüksek olanı satmakla övünür ?Redmi note 10 pro telefon var 108mp yetiyor, fotoğraf çektiğim bile yok hiç sevmem ?