The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,434
Modem sağlam hocam yoksa yaptıklarında hiç grlmez diye düşünüyorumModem markası neymiş üst kattakilerin acaba? ,senin modemden olmasın sakın![]()

Modem sağlam hocam yoksa yaptıklarında hiç grlmez diye düşünüyorumModem markası neymiş üst kattakilerin acaba? ,senin modemden olmasın sakın![]()
Gizli mistik bir güç mü diyorsun yaniaman hocam zaten virüs mürüs piskolojiyi bozduk , bir de bunu takamam kafama şimdi
ama saat sekizi bekliyorum heyecanla
![]()
Daha 7 dakika vardı ama, hakikaten insafsız bunlar.Bilin bakalım ne oldu internetim yine gitti , yaa arkadaş bunu kasıtlı mı yapıyorlar anlamadım , bir kaç yerde yoğunluktan dolayı bazı kişilerin interneti kesiliyor diye okudum , bu nedir yaa![]()
Burayı okudular demek ki, erkenden kesip o saatte kesinti yapmadıklarını iddia edecekler, anladım ben olayı.Daha 7 dakika vardı ama, hakikaten insafsız bunlar.![]()
Bilin bakalım ne oldu internetim yine gitti , yaa arkadaş bunu kasıtlı mı yapıyorlar anlamadım , bir kaç yerde yoğunluktan dolayı bazı kişilerin interneti kesiliyor diye okudum , bu nedir yaa![]()
Merhaba. Forum Kültürüm hiç yok sırf buna cevap yazabilmek için kaydoldum. 15 gündür aynı sorunla uğraşıyorum. İlla modem. Sipariş ettirdiler. Ben kendi imkanimla modem aldım o da olmadı. Kendilerinin getirmesi lazimmisİnternet geldii hele şükür yaptılar heralde![]()