Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,348
Ben kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Türksat tan 24*4 taksit ile aldım. Hiçbir sorun yaşamadım.Deimos
regal 4k tvde kullanmak üzere smit conax modül kullanan varmı malum türksat satışı bıraktı kiralama yapmak yerine satın almak istiyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
birde technisat var aralarında 25-tl fark var
sizin önereceğiniz marka model var mı?
kanal geçişi en hızlı hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum.
vestel regal vb. tvlerde fazla altyazı dil olan kanallarda ses dilini değiştirdiğimizde bu ayarı kaydediyor mu acaba tvyi fişten çekince varsayılan ayara mı dönüyor.
1- Cihazda sorun var,değişmeliKonuyu hortlatıcam ama yeni bir konu açıp ekstradan alan işgal etmeyeyim dedim.
Bende kablonet üyeliği var. Kablo TV olarak da Neta HD 8970 vermişler. Bu cihazdan çok memnun değiliz. Kumandasının hassasiyeti oldukça kötü. Kumanda hassasiyeti çok önemli değil ama başka ciddi sorunlar var.
1 - Uydu alıcıyı kumandadan kapattığınızda (bekleme moduna aldığınızda) ertesi gün veya uzun süre bekleme modunda kalırsa tekrar açılmıyor. Ya adaptörünü çıkarıp takacaksınız ya da kutunun üzerindeki güç tuşuna basacaksınız. Fakat adaptörü çıkarıp takmanız da her zaman işe yaramıyor. Kumandadan açmaya kalktığınızda uydu açılmıyor, kırmızı sinyal yeşile dönmüyor. Kutunun üzerinden cihazı aktif hale getirirseniz, kumanda çalışmaya başlıyor. İlk başlarda kumandanın pilinden kaynaklandığını düşündüm ama sorun çözülmedi.
2 - Kablo tv alıcısına taktığımız koaksiyel kablo başka uydu alıcıda çalışmaz değil mi ? Bunun için combiner ve splitter mı kullanmam gerekiyor ? Yani Neta 8970'e takılı olan kabloyu (lnb kablosu mu koaksiyel kablo mu her neyse) çıkarıp tv'nin dahili uydu girişine veya digiturk kutusuna takarsam görüntü alamam değil mi ? Ne önerirsiniz bu konuda ?
3 - Son olarak Conax modül tavsiye eder misiniz ? TRT 4K izlemek istiyorum fakat kablo tv'de yok.
Neta HD 8970'de bir sıkıntı olduğu aşikar. Onun değişmesi gerekli.Konuyu hortlatıcam ama yeni bir konu açıp ekstradan alan işgal etmeyeyim dedim.
Bende kablonet üyeliği var. Kablo TV olarak da Neta HD 8970 vermişler. Bu cihazdan çok memnun değiliz. Kumandasının hassasiyeti oldukça kötü. Kumanda hassasiyeti çok önemli değil ama başka ciddi sorunlar var.
- Uydu alıcıyı kumandadan kapattığınızda (bekleme moduna aldığınızda) ertesi gün veya uzun süre bekleme modunda kalırsa tekrar açılmıyor. Ya adaptörünü çıkarıp takacaksınız ya da kutunun üzerindeki güç tuşuna basacaksınız. Fakat adaptörü çıkarıp takmanız da her zaman işe yaramıyor. Kumandadan açmaya kalktığınızda uydu açılmıyor, kırmızı sinyal yeşile dönmüyor. Kutunun üzerinden cihazı aktif hale getirirseniz, kumanda çalışmaya başlıyor. İlk başlarda kumandanın pilinden kaynaklandığını düşündüm ama sorun çözülmedi.
- Kablo tv alıcısına taktığımız koaksiyel kablo başka uydu alıcıda çalışmaz değil mi ? Bunun için combiner ve splitter mı kullanmam gerekiyor ? Yani Neta 8970'e takılı olan kabloyu (lnb kablosu mu koaksiyel kablo mu her neyse) çıkarıp tv'nin dahili uydu girişine veya digiturk kutusuna takarsam görüntü alamam değil mi ? Ne önerirsiniz bu konuda ?
- Son olarak Conax modül tavsiye eder misiniz ? TRT 4K izlemek istiyorum fakat kablo tv'de yok.
Ohooo,ben ne yemeği yedik diye hanıma soruyorumConax modül üzerinden digiturk maç yayını izlenebiliyor mu ? Digiturk aboneliğimi kapatmayıp buradan izleyebilir miyim ?
teraspy, TV'min modelini nasıl unutursun Emmi, 55XH9077 Conax modülünün yuvasını kapaklı yapmışlar, ilk baktığımda yok diye sövmüştüm ama