O yüzden gülmedim yahu bugüne kadar durmana gülüyorum, görmedinmi benim mesajı önceden hehehe.
Benim videoda anlattığım gibi kanal yedeğinide alabilirsin rahatlıkla. Tek eksi tarafı arasıra uyarı penceresi çıkarır, onu da takma. Yalnız Artık kartları eşleştiriyorlar modül ile. Almaya gittiğinde Kart numarasınıda al yanına. Piyasadan alırsan takıp kullanabilirsin eşleştirmeye gerek kalmıyor.
O ilk açılışta geliyor sonrasın da olmuyor, yanlışlıkla üye olmadığın paketin kanalına geldiğinde Erişim Rededildi yazıyor, Favori listem olduğu için denk gelmiyorum ben ama uyarayımModül takıldı ekranı mı geliyor sürekli?
O ilk açılışta geliyor sonrasın da olmuyor, yanlışlıkla üye olmadığın paketin kanalına geldiğinde Erişim Rededildi yazıyor, Favori listem olduğu için denk gelmiyorum ben ama uyarayım
Edit; Özür dilerim ben yanlış anlamışım.Buna geçsek TRT 4K olmayacak dimi yine
Bi de conax modülü jvc tv ye diğer eski kutuyu da başka tv de kullanabilirmiyiz aynı
Abonelikle
Evet Üst pakette 1 adet 4K kanal mevcutUst Pakette 4K yayin Var Diye Biliyorum
Benimki Temel Paket tv full hd olunca
4k takmak zorunda olmuyorum
Evet jvc Kullanabilirsiniz Ci modul yuvasi yeterli.
Kutuyuda ekstra kart alarak diger odalarda kullanabilirsiniz
Edit; Özür dilerim ben yanlış anlamışım.Buna geçsek TRT 4K olmayacak dimi yine
Bi de conax modülü jvc tv ye diğer eski kutuyu da başka tv de kullanabilirmiyiz aynı
Abonelikle
Yayın kablosu dediğiniz yani Kablo TV kablosunun ucuna Analog Anten Fişi alıp takacaksınız.Deimos hocam kablo tv nin kartını jvc nin yan tarafına takacam..peki yayın kablosunu tv girişine takınca uydu yayını gitmeyecek mi?kablo tv nin yayın kablosu için başka bir yer var mı?