Jvc tv açılmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan catres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mb130 anakartlarda full yazilımda dosya ismi değistirerek flash diske kaydetmek gerekiyordu @Adem Helvacı hocamin bu konu ile ilgili bir videosu var Onunla ilgili olabilir mi?

Bir iki defa deneyin OK tuşunu led yanıp sönene kadar hiç bırakmadan da deneyin.
Usb gırısıni görmuyor saırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mb130 anakartlarda full yazilımda dosya ismi değistirerek flash diske kaydetmek gerekiyordu @Adem Helvacı hocamin bu konu ile ilgili bir videosu var Onunla ilgili olabilir mi?
@Adem Helvacı hocamda saolsun watsaptan destekliyor ??

Barkod bilgilerine göre işlem yapılır. 7. Aya kadar garantiniz var.
Allah allah ?? o da mı gözüküyor yahu. ?? arayım o halde kayıt oluşturayım. Ne zaman gelırlerse artık.
ücret talebinde bulunurlarsa ne diyim ??

Allah allah ?? o da mı gözüküyor yahu. ?? arayım o halde kayıt oluşturayım. Ne zaman gelırlerse artık.
ücret talebinde bulunurlarsa ne diyim ??
Herkesin eleştirdiği Vestel Mart Nisan Mayıs aylarında garantisi biten ürünlerine Covid 19 Nedeni ile tüketicileri evde kaldığı için otomatik olarak 3 Ay garanti ilave yaptı bu kapsamda bile garantiniz var. Servis tanıdığım var gerekli bilgileri aldım dersiniz.

Herkesin eleştirdiği Vestel Mart Nisan Mayıs aylarında garantisi biten ürünlerine Covid 19 Nedeni ile tüketicileri evde kaldığı için otomatik olarak 3 Ay garanti ilave yaptı bu kapsamda bile garantiniz var. Servis tanıdığım var gerekli bilgileri aldım dersiniz.
Wuhuuuu

bölgenizde yıldırım düşmesi yaşandımı ?

dahili uydulu cihazlar yıldırımdan çok çabuk etkileniyor. mümkün mertebe cihazın enerjisini kesmek de fayda var.hatta anten kablosunu sökmek cihazı bu gibi durumlardan kurtarır.

dahili uydulu cihazlar yıldırımdan çok çabuk etkileniyor. mümkün mertebe cihazın enerjisini kesmek de fayda var.hatta anten kablosunu sökmek cihazı bu gibi durumlardan kurtarır.
yok ya.. yıldırım fln dusmedı. yada ben bılmyıorum :)
garantisi de 25.05.2020 de bitmiş
nasılda denk gelir arkadaş yaaaa.

yok ya.. yıldırım fln dusmedı. yada ben bılmyıorum :)
garantisi de 25.05.2020 de bitmiş
nasılda denk gelir arkadaş yaaaa.
fatura tarihi 25,05,2018 se 2021 de biter 0850 222 4 123 arayıp arıza kaydı oluştur. servis geldiğinde faturanın fotusunu alsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt