smili72
Süper Üye
- 6 Mar 2018
- 1,532
- 52
mb130 anakartlarda full yazilımda dosya ismi değistirerek flash diske kaydetmek gerekiyordu
Adem Helvacı hocamin bu konu ile ilgili bir videosu var Onunla ilgili olabilir mi?
Usb gırısıni görmuyor saırım.Bir iki defa deneyin OK tuşunu led yanıp sönene kadar hiç bırakmadan da deneyin.
Adem Helvacı hocamda saolsun watsaptan destekliyor ??mb130 anakartlarda full yazilımda dosya ismi değistirerek flash diske kaydetmek gerekiyordu Adem Helvacı hocamin bu konu ile ilgili bir videosu var Onunla ilgili olabilir mi?
Çalışmadıysa sorun etmeyinYok. Olmadı maalesef ?
Kontrol etmiştim bu yazılımda gerekmiyor.mb130 anakartlarda full yazilımda dosya ismi değistirerek flash diske kaydetmek gerekiyordu Adem Helvacı hocamin bu konu ile ilgili bir videosu var Onunla ilgili olabilir mi?
Moralinizi bozmanıza gerek yok tv garanti kapsamında servise müracaat edin.Usb gırısıni görmuyor saırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı hocamda saolsun watsaptan destekliyor ??
Ama tvyi aldığımda ben kurmuştum ?Moralinizi bozmanıza gerek yok tv garanti kapsamında servise müracaat edin.
Barkod bilgilerine göre işlem yapılır. 7. Aya kadar garantiniz var.Ama tvyi aldığımda ben kurmuştum ?
Allah allah ?? o da mı gözüküyor yahu. ?? arayım o halde kayıt oluşturayım. Ne zaman gelırlerse artık.Barkod bilgilerine göre işlem yapılır. 7. Aya kadar garantiniz var.
Herkesin eleştirdiği Vestel Mart Nisan Mayıs aylarında garantisi biten ürünlerine Covid 19 Nedeni ile tüketicileri evde kaldığı için otomatik olarak 3 Ay garanti ilave yaptı bu kapsamda bile garantiniz var. Servis tanıdığım var gerekli bilgileri aldım dersiniz.Allah allah ?? o da mı gözüküyor yahu. ?? arayım o halde kayıt oluşturayım. Ne zaman gelırlerse artık.
ücret talebinde bulunurlarsa ne diyim ??
WuhuuuuHerkesin eleştirdiği Vestel Mart Nisan Mayıs aylarında garantisi biten ürünlerine Covid 19 Nedeni ile tüketicileri evde kaldığı için otomatik olarak 3 Ay garanti ilave yaptı bu kapsamda bile garantiniz var. Servis tanıdığım var gerekli bilgileri aldım dersiniz.
Neden kibölgenizde yıldırım düşmesi yaşandımı ?
yok ya.. yıldırım fln dusmedı. yada ben bılmyıorumdahili uydulu cihazlar yıldırımdan çok çabuk etkileniyor. mümkün mertebe cihazın enerjisini kesmek de fayda var.hatta anten kablosunu sökmek cihazı bu gibi durumlardan kurtarır.
fatura tarihi 25,05,2018 se 2021 de biter 0850 222 4 123 arayıp arıza kaydı oluştur. servis geldiğinde faturanın fotusunu alsın.yok ya.. yıldırım fln dusmedı. yada ben bılmyıorum
garantisi de 25.05.2020 de bitmiş
nasılda denk gelir arkadaş yaaaa.