Jvc tv açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
? forum ne zaman çıktıki?
Çıktığından bu yana hepsini okumak gerekmiyo?
İnan sesli güldüm , sen "yeni görüyorum "dediğinden öyle yazdım :)
Bu sadece vestel tv ile alakalı da değil ,tüm flash lı ürünlerde ,uydu alıcısı dahil ürünlerin bozulmasına -flash silinmesine denen olur,buna canlı şahit olduğum için yakından biliyorum olayı.O günden beridir (sanırım 30 yıl olmuştur) hiç bir tvnin,uydu alıcısının ,modemin yanında hatta programlı hiç bir cihazın yanında ne telsiz telefon ,ne de cep telefonu asla koydurmayız- koymayız.
Hatta bana kızanlar da oldu gelen misafirler arasında ,eh kibar insanım ,kimseyi kırmadan" sen yine de kız ,ben telefonunu şöyle koyayım" dedim :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Cep telefonunun ilk yaygınlaştığı dönemlerde otobüste ve uçakta telefonlar kapatılıyordu sizce neden ?
Telefonun baz istasyonuna ulaşırken kullandığı sinyaller ilgili aracın yazılımını bozuyor. Fakat son yıllarda etkilenmesin diye kartlar geliştirildi. Şu an yok denecek seviyede

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Cep telefonunun ilk yaygınlaştığı dönemlerde otobüste ve uçakta telefonlar kapatılıyordu sizce neden ?
Telefonun baz istasyonuna ulaşırken kullandığı sinyaller ilgili aracın yazılımını bozuyor. Fakat son yıllarda etkilenmesin diye kartlar geliştirildi. Şu an yok denecek seviyede
Aynen
Ne günlerdi be ?? iett de bile bi teyze bana telefonu kapattırmıştı ??

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
anakartfbc563e1465fe67c.jpg

servis şimdi gelip anakartı taktı ve tv açıldı. resımde işaretlediğim yerde arıza oldugunu soyledıler.. ( söyledikleri gibi yazıcam aysi :) bozulmuş )
fakat ilk aldıgım hale donduğu ıcın yeni yazılım yuklemem gereklı mı?

S Çevrimdışı

Serinsu

Aktif Üye
10 Ara 2019
424
47
anakartfbc563e1465fe67c.jpg

servis şimdi gelip anakartı taktı ve tv açıldı. resımde işaretlediğim yerde arıza oldugunu soyledıler.. ( söyledikleri gibi yazıcam aysi :) bozulmuş )
fakat ilk aldıgım hale donduğu ıcın yeni yazılım yuklemem gereklı mı?
Kararması yanık görünmüyor bozukmuymuymuş?
Ücret aldılar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt