JVC 55" SMART UYDU ALICILI 4K UHD Televizyon - BİM

T Çevrimdışı

tunc tepe

Yeni Üye
29 Ara 2019
9
49
benin JVC maceram bugün bitti.kurulumdan 1.5 gün sonra tv kendi kendine arada bir restart abaşladı.
panelin sağ tarafında çerçeve panele baskı yapıyordu.ışık sızması değil bildiğiniz panele basınca gerçekleşen beyazlama.
çitayı hafif geri çekince o siyah ekranda belli olan 15cm çapındaki beyazlık kayboluyor.servise durumu anlattım.
restart için yazılım dediler.panel için ise işi yokuşa sürmeye kalktılar.normal görüntü var iken video istediler.
tamam da bu kenardaki beyaz yer sadece siyah sahnelerde oluyor.baktım işi zora sokuyorlar.
tv yi aldığım BİM ile iletişime geçtim.durumu izah ettim.yeni aldığım bir ürün de sorun istemiyorum.
tamir vs. ile sıfır aldığım üründe uğraşamam dedim.bugün tv yi iade ettim.
geçmiş olsun arkadaşım açınıp kapanma restart muhabetini çözdüm sanırım ups aldım enerji giriş çıkışını ölçen akşamları genelleikle bunu yapıyor du hatta üç akşam önce 5 den sonrasını sayamamıtım elektrikten olduğunu net ups ten anladım hat ups taktığım gün önce normalken birden bire low akıma geçiyordu giriş 180 170 ups onu düzeltmiş gibi gösteriyordu sonuç olarak öyle yapınca bir an göz kırpıyor du sistem yeniden başlatma olmuyordu ups takarsanız sorunu çözeceğinize inanıyorum fakat basit bir ups işimizi görecekmi bilemiyorum 650 va lık ups sistemi besleye bilecekmi bilmiyorum mesela müzik seti tv ve sub bass bağlı

B Çevrimdışı

Berkovich

Yeni Üye
23 Ara 2019
32
35
Sanirim bu teknokoji sans isi biraz , ben ve 3 arkadasim birlikte aldik cihazi ve ucumuzde cok memnunuz. Bence tam bir f/p urunu ve cok keyif aliyorum kullanirken, netflix ve youtube canavar gibi calisiyor. Servis kuruluma geldiginde isik sizmasi ve olu picel testi istedim ozellikle yaptirdim hatta hoslarina gitti cogu kisi bilmiyor falan dediler... suan da herhangi bir sorun yok kendi uydu alciisi da ortalama hizda is gorur duzeyde , bu fiyata bu tarz bi performans bence cok iyi . Sorun yasayan arkadaslar adina uzuldum, hayirlisi olsun fakat bana soran olursa tavsiye ederim...

T Çevrimdışı

tunc tepe

Yeni Üye
29 Ara 2019
9
49
arkadaşlar kendi kendine açılıp kapanma olayını çözdüm kesinlikle ups almanızı tavsiye ediyorum .bodrum media marktan 3 kere ups değiştirdim sağolsun media mark ta ki tunç isimli müşteri temsilcisi arkadaş yardımcı oldu da .ilk önce regülatör görevi gören küçük bir cihaz aldım ama tv nin kapanmasına yada göz kırpması na çözüm olmadı ama voltajın düşüküm yada yüksek olduğunu hem ışıklarından hemde üzerindeki vu metreden gözle gördüm akşam saatlerinde 3 4 kere 180 ne düştü voltaj ve yeşilde olmasına rağmen geliş tv göz kırpmakta idi sonra dedim değiştirip büyük bir ups alayım 800 va alık teşhir ürünü sanırımda onun aküleri sizlere ömürdü ve aynı gün hemen değişim yapmak istedğimi belirittim yine teşhir ürünü olan 650 lilikle değiştirmek istredim fakat test edelim dedik piller boş olduğundan bir şarjda bırakalım öyle size teslim edelim hemde elektirik testi yapalım dedik keza eğer bununda pilleri ölü çıkarsa değişim prosedürü olmasın üst üste .neyse ertesi gün gitti mtest ettik çalıştı elektirik gitme testi de yaptık çalıştı sonra eve geldim müzik setimi deck sistem ve jbl sub bas ve tv yi aynı hatta bağladım çalıştırdım sıkıntı yok ama elektirik testini yaptığımda hemen kapadı setin radio ve tape kısmında sıkıntı olduğu için onlar aktif değildi sistemin üzerinden poversupliden çektim ve eq anfi ve cd çalar tek hattan tv yide diğer hattından bağladım malesef sub bass ı da direk bağladım hatta yani şuan 650 va lık ups te eq anfi cd player ve tv bağlı ve elektirik gittiğinde ne göz kırpma ne tekrar açılıp kanma sistem yeniden başlatma olmuyor size tek söyleyeceğim bu cihazın eneji 180 lere düştüğünde yada ani elektirik gidip gelmelerinde tekrar başlatma durumu ve kapanma durumu var ups alın derim 300 tl lik bir ups benim gibi çok cihazda bağlamıyacaksanız 350 lil bile besler. canınız da sıkılmaz .bu arada kumandam kitlenmedi hala ups bağladığımdan beri belkide enejiden dolayı dır diye düşünmeye başladım ups le herşey çözüldü şimdi 2 senede bir pil değişimi olucak umarım ups bozulmazssa

B Çevrimdışı

Berkovich

Yeni Üye
23 Ara 2019
32
35
arkadaşlar kendi kendine açılıp kapanma olayını çözdüm kesinlikle ups almanızı tavsiye ediyorum .bodrum media marktan 3 kere ups değiştirdim sağolsun media mark ta ki tunç isimli müşteri temsilcisi arkadaş yardımcı oldu da .ilk önce regülatör görevi gören küçük bir cihaz aldım ama tv nin kapanmasına yada göz kırpması na çözüm olmadı ama voltajın düşüküm yada yüksek olduğunu hem ışıklarından hemde üzerindeki vu metreden gözle gördüm akşam saatlerinde 3 4 kere 180 ne düştü voltaj ve yeşilde olmasına rağmen geliş tv göz kırpmakta idi sonra dedim değiştirip büyük bir ups alayım 800 va alık teşhir ürünü sanırımda onun aküleri sizlere ömürdü ve aynı gün hemen değişim yapmak istedğimi belirittim yine teşhir ürünü olan 650 lilikle değiştirmek istredim fakat test edelim dedik piller boş olduğundan bir şarjda bırakalım öyle size teslim edelim hemde elektirik testi yapalım dedik keza eğer bununda pilleri ölü çıkarsa değişim prosedürü olmasın üst üste .neyse ertesi gün gitti mtest ettik çalıştı elektirik gitme testi de yaptık çalıştı sonra eve geldim müzik setimi deck sistem ve jbl sub bas ve tv yi aynı hatta bağladım çalıştırdım sıkıntı yok ama elektirik testini yaptığımda hemen kapadı setin radio ve tape kısmında sıkıntı olduğu için onlar aktif değildi sistemin üzerinden poversupliden çektim ve eq anfi ve cd çalar tek hattan tv yide diğer hattından bağladım malesef sub bass ı da direk bağladım hatta yani şuan 650 va lık ups te eq anfi cd player ve tv bağlı ve elektirik gittiğinde ne göz kırpma ne tekrar açılıp kanma sistem yeniden başlatma olmuyor size tek söyleyeceğim bu cihazın eneji 180 lere düştüğünde yada ani elektirik gidip gelmelerinde tekrar başlatma durumu ve kapanma durumu var ups alın derim 300 tl lik bir ups benim gibi çok cihazda bağlamıyacaksanız 350 lil bile besler. canınız da sıkılmaz .bu arada kumandam kitlenmedi hala ups bağladığımdan beri belkide enejiden dolayı dır diye düşünmeye başladım ups le herşey çözüldü şimdi 2 senede bir pil değişimi olucak umarım ups bozulmazssa
hocam hayırlı olsun sorunu çözmenize sevindim güle güle kullanın

C Çevrimdışı

cinarazi

Yeni Üye
19 Ara 2018
47
38
Menudeki market uygulamasindan ssiptv ‘yi kurdum ve gayet stabil calisiyor iptv,Benim de tek sorunum o uygulamayi ana ekrana tasiyamamak oldu. Netflix hesabim yok , internet baglantim zayif ona ragmen youtube ‘u dibine kadar zorladim ve saatlerce ps oynadim 3-4 gunde bir kez bile donma kasma yapmadi benim cihaz. Dediginix gibi tam bi fiyat performans urunu bence cok basarili ucretine gore , kurmadan arkadaslar baya ovdu bende “siz servisiiniz kimse limonum eksi demez” demistim sen bir iki ay kullan fikrin degsiicek abi demisti cidden de suan vestel ve emsallerine bakis acim degisti masallah, umarim boyle devam eder simdilik cok memnunum.

Hocam ssiptv yi ana ekrana ekleyebildiniz mi ?

selfmachine Çevrimdışı

selfmachine

Aktif Üye
9 Eki 2018
59
42
bu televizyonun smart uygulamalarında netflix ve bilindik şeyler dışında neler var? örneğin tivibu, bein connect ya da d smart go var mı?

T Çevrimdışı

tunc tepe

Yeni Üye
29 Ara 2019
9
49
hadi hayırlısı dedim,olmadı.benim tv bugün içinde 4 kez kendi kapanıp açıldı.
çaresi nedir.servismi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji, benim jvc daha 3 günlük.cihaz bugün içinde 4 kez kendi kendine kapanıp açıldı.
varmı çaresi.yoksa servismi çağaracağım.
arkadaşım daha öncede yazmıştım sanırım ups alman gerekiyor ani elektirik düşülerinde gidip gelmelerde yapıyor

C Çevrimdışı

canmuhabbet41

Aktif Üye
25 Kas 2019
121
54
arkadaşım daha öncede yazmıştım sanırım ups alman gerekiyor ani elektirik düşülerinde gidip gelmelerde yapıyor
şimdi yeni alınan bir tv ups ile çalışma ihtiyacı duyuyor.doğrumudur?öyle bir durum varsa tv nin içinde entegre edilmiş ups olurdu.
bu tv ler kronik arızalı olarak kabul edilir.benim görüşüm bu.ben tv yi iade ettim.sıfır aldığım bir cihaz 3 gün sonra sorun çıkarıyorsa bozuktur.
tv satılırken ,ups ile çalıştıracaksınız diye ek açıklama yapılması gerekir.aynı pirize takılı tüm tv lerim sorunsuz çalışıyor.
Lg var 32 inch ve şu an hi-level 49uhl650 aldım sorunsuz kullanıyorum.

T Çevrimdışı

tunc tepe

Yeni Üye
29 Ara 2019
9
49
şimdi yeni alınan bir tv ups ile çalışma ihtiyacı duyuyor.doğrumudur?öyle bir durum varsa tv nin içinde entegre edilmiş ups olurdu.
bu tv ler kronik arızalı olarak kabul edilir.benim görüşüm bu.ben tv yi iade ettim.sıfır aldığım bir cihaz 3 gün sonra sorun çıkarıyorsa bozuktur.
tv satılırken ,ups ile çalıştıracaksınız diye ek açıklama yapılması gerekir.aynı pirize takılı tüm tv lerim sorunsuz çalışıyor.
Lg var 32 inch ve şu an hi-level 49uhl650 aldım sorunsuz kullanıyorum.
bence elektirik şirketini geri iade etsen daha mantıklı :) hiç bir şekilde hiç bir tvnin içinde ups yoktur ancak voltaj çalışma aralığı vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar 1 hafta önce sanırım update geldi neler güncellendi bilen varmı düzeltmeler nelerdir

Geri
Üst Alt