geçmiş olsun arkadaşım açınıp kapanma restart muhabetini çözdüm sanırım ups aldım enerji giriş çıkışını ölçen akşamları genelleikle bunu yapıyor du hatta üç akşam önce 5 den sonrasını sayamamıtım elektrikten olduğunu net ups ten anladım hat ups taktığım gün önce normalken birden bire low akıma geçiyordu giriş 180 170 ups onu düzeltmiş gibi gösteriyordu sonuç olarak öyle yapınca bir an göz kırpıyor du sistem yeniden başlatma olmuyordu ups takarsanız sorunu çözeceğinize inanıyorum fakat basit bir ups işimizi görecekmi bilemiyorum 650 va lık ups sistemi besleye bilecekmi bilmiyorum mesela müzik seti tv ve sub bass bağlıbenin JVC maceram bugün bitti.kurulumdan 1.5 gün sonra tv kendi kendine arada bir restart abaşladı.
panelin sağ tarafında çerçeve panele baskı yapıyordu.ışık sızması değil bildiğiniz panele basınca gerçekleşen beyazlama.
çitayı hafif geri çekince o siyah ekranda belli olan 15cm çapındaki beyazlık kayboluyor.servise durumu anlattım.
restart için yazılım dediler.panel için ise işi yokuşa sürmeye kalktılar.normal görüntü var iken video istediler.
tamam da bu kenardaki beyaz yer sadece siyah sahnelerde oluyor.baktım işi zora sokuyorlar.
tv yi aldığım BİM ile iletişime geçtim.durumu izah ettim.yeni aldığım bir ürün de sorun istemiyorum.
tamir vs. ile sıfır aldığım üründe uğraşamam dedim.bugün tv yi iade ettim.