Ben de bugün sipariş verdim13 ARALIK jvc 55 İnch smart tv yi bugün aldım.beklemedeyim.
bakalım nasıl bir tv gelecek.
Ben de bugün sipariş verdim13 ARALIK jvc 55 İnch smart tv yi bugün aldım.beklemedeyim.
bakalım nasıl bir tv gelecek.
hayırlısı olur inşallah.Ben de bugün sipariş verdim
yorumunuz iyi geldi .teşekkür ederim.1 yıldan fazladır hvc kullanan biri olarak içinize su serpeyim;
Memnun kalacaksınız
Bim gidip siparis ediyosunuz ellerinde yok siparisle getiriyorlarBu kampanya bitmedimi, nereden sipariş verdiniz?
Kampanya fiyatı 13 aralıktan itibaren iki hafta boyunca geçerli, yani cuma günü son düşünüyorsanız , bime gidip sorgulatın ona göre siparişinizi alıyorlar ve 7 iş gününde evinize gelip kuruyorlarBu kampanya bitmedimi, nereden sipariş verdiniz?
İps mi Vr mı iyi ben hala çözemedmTeşekkürler cevaplar için.
Salonumda 65" jvc kullanıyorum, kasanın kalın hantal olmasının dışında pek bir problemi yok. En sevdiğim kısmı ise IPS panel olması.
Bunun net bir cevabı olmaz çünkü.İps mi Vr mı iyi ben hala çözemedm
Öyleyse şöyle söyleyeyim, kullanıcı profilimiz evde1.5 2 metrelik uzaklıkta karşıdan izlediğimiz şekilde, genelde oyun konsolu ve belgesel kanalları açık oluyor yan, alt üst açılardan değil direk karşısında oturuyoruz Tv’nin yani, bu durumda sanırım Va panel bize uygun fakat ips panelli bir tv aldık :/Bunun net bir cevabı olmaz çünkü.
Kullanıcı prpfili ve kullanım alanlarına göre VA TB IPS panel tipleri değişik sonuçlar verir.
Siz önce kendi izleyici profilinizi çıkartıp sonra panel tipini seçmelisiniz.
Mesela oturma odanızda IPS gerekirken, Monitörünüzde TN daha başarılı sonuç verebilir. Veya aksiyonsı değilsinizdir, Salon tv nin VA panel olması gerekirken PC Monitörünüz IPS panel olsun isteyebilirsiniz kullanıcı profilinize göre.
Öyleyse şöyle söyleyeyim, kullanıcı profilimiz evde1.5 2 metrelik uzaklıkta karşıdan izlediğimiz şekilde, genelde oyun konsolu ve belgesel kanalları açık oluyor yan, alt üst açılardan değil direk karşısında oturuyoruz Tv’nin yani, bu durumda sanırım Va panel bize uygun fakat ips panelli bir tv aldık :/