Panel fiyatları yeni televizyon fiyatları ile başabaş gitmekte Şaahsi fikrim gittiği yere kadar kullanın Uygun bir fırsat bulduğunuzda da değiştirin Adem HelvacıMerhaba değerli arkadaşlarım, sizden tavsiye ve bilgi talep ediyorum, BEKO 55L 8477 MARKA led tv mevcut . Cihazdan çok memnunum.ekrani fevkalade guzel ve 3d destegide var.misafirin küçük oğlanın köşeye cisim atması sonucu ekran köşede kırık.ancak ekran sağlam sadece muhtelif yerlerde çizgiler var.dolayiisyla kullanıyoruz.ekran öneriniz varmı fiyatları hakknda nette bilgi bulamadık.simdiden teşekkür ederim.sizde yaptirayimmi .??
Ne ara satılmış, Ne ara alınmış, ne ara incelenmiş ve ne ara bu arızaları yapmış da ne ara Kronik sorun kararı verilmiş?A101 e gelen toshibanın 49 inch lerinde kapanıp açılma sorunu varmış.
öneriniz varmı
bana kalırsa 14 günTV ler mağazalardan satılmayacağı için erken inceleme şansımız olamadı maalesef.
Kasada peşin satış ve takribi 7 gün içinde eve teslim sistemi, herkesin bilgisi olsun.
Bu 7 gün konusu bence sıkıntılı, herkesi şimdiden uyarayım, ürünü satın alanlar 7 inci gün evine tv beklemesin bana göre
Yok bu zaten VESTEL de uygulanan bir prosedür. Yıllardır beyaz eşyaları da A101 de böyle satıyorlar. Bana göre oldukça da makul uygulama.bunun sebebi bana göre youtuberler ön inceleme yaptığı için 7 gun içerisinde teslim adamlar kim ne yapıyorsa hemen bir yolunu bulup değişik statüde satışlar düzenliyorlar suan bu olay ülkemizde her firmada her şirkette mevcut
Katılıyorumbana kalırsa 14 gün