Tamam fiyat al bı abi ne onerecekler görelim fiyatı nedir öğrenelim.Servis panele 1400₺ dedi. Stok yokmuş, ücretli değişim olabilir dediler.
Tamam fiyat al bı abi ne onerecekler görelim fiyatı nedir öğrenelim.Servis panele 1400₺ dedi. Stok yokmuş, ücretli değişim olabilir dediler.
Geri dönüş bekliyorum abi bende. Bilgi veririm muhakkak.Tamam fiyat al bı abi ne onerecekler görelim fiyatı nedir öğrenelim.
Aynen abi bekliyoruz haber , mantıklı bişey olur sa neden olmasınGeri dönüş bekliyorum abi bende. Bilgi veririm muhakkak.
Aynen.Aynen abi bekliyoruz haber , mantıklı bişey olur sa neden olmasın
Ne bilim fiyat makul ama sevmediğim model + olarak 2 yıl garanti verecekler 1 yıl eksik olacak. Jvc den sonra seni üzer diyr düşünüyorumGünaydın. Servis aradı az önce 55U9500 önerdi üstüne de 3178 ₺ istedi. Yardım ve fikir lütfen. F fikoloji Adem Helvacı teraspy
Ne yapmalıyım sizce, pek bilgim yok bu konuda? ?Ne bilim fiyat makul ama sevmediğim model + olarak 2 yıl garanti verecekler 1 yıl eksik olacak. Jvc den sonra seni üzer diyr düşünüyorum
Adem HelvacıNe yapmalıyım sizce, pek bilgim yok bu konuda? ?
Teşekkürler, fakat panel stokta yok. TV önerdiler üste para isteyerek.Geçmiş olsun. 1400 TL yeni panel fiyatı bence makul, tv nin şuanki ederini düşününce... sigortadan da büyük kısmı tazmin edilebilir.
adamlar panele fiyat verince bende stokta yok ama tedarik edilebilir diye anlamıştımTeşekkürler, fakat panel stokta yok. TV önerdiler üste para isteyerek.