Merhaba arkadaşlar Bim den JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon almıştım. Darbe sonucu İç Panel Kırıldı. Servis Yüksek meblağlar istedi bu tv nin iç panelini bulabileceğim bir yer varmıdır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bı kere serviste var mı sorup fiyat alın, stok durumunu sorunuz. Fiyat Lara göre Adem Helvacı da fiyat alır karşılaştırma yaparsınız ?Yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. 50vu73T jvc tvnin lcd paneli kırıldı izleme yönüne göre sağ üst köşeden. Bulabilirmiyim paneli acaba, yoksa yeni tv mi bakmalıyım? Adem Helvacı
Teşekkürler, mala gelsin cana gelmesin gerisi önemli değil. Bugün aramadım pazartesi ararım artık.Bı kere serviste var mı sorup fiyat alın, stok durumunu sorunuz. Fiyat Lara göre Adem Helvacı da fiyat alır karşılaştırma yaparsınız ?
Çok geçmiş olsun 2021 size kötü başladı sanırım ?
Panel bulma olasılığı var, yarın tam da bu konuya değinecektim canlı yayında.Yeni konu açmadan buradan devam etmek istedim. 50vu73T jvc tvnin lcd paneli kırıldı izleme yönüne göre sağ üst köşeden. Bulabilirmiyim paneli acaba, yoksa yeni tv mi bakmalıyım? Adem Helvacı
Mesela fiyat? Sigortam var konut sigortası, bir kısmını veya tamamını karşılayabilir. Ama mesele şu değer mi sizce? Hani derseniz yeni TV alacak paran varmı, o da yok maalesef.Panel bulma olasılığı var, yarın tam da bu konuya değinecektim canlı yayında.
Panel konusunda sıkıntı fiyatı ne yazık ki.
Panel fiyatları, tv perakende satış fiyatlarının %70 ine tekabül eder yaklaşık olarak.Mesela fiyat? Sigortam var konut sigortası, bir kısmını veya tamamını karşılayabilir. Ama mesele şu değer mi sizce? Hani derseniz yeni TV alacak paran varmı, o da yok maalesef.
TV yerinden sökmeyi gözüm kesmedi şimdi, gündüz gözüyle söker, resmini atarım size etiketin. Özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum size. Esasen hep Sony almak istiyorum ama f/p ürünü değil ve fiyatları bayağı yüksek. Gözüme takılan iki model var. LG 50/55NANO796 (IPS sanırım) ve Samsung 50TU7000/8000 sizce hangisi olabilir? ? Tavsiyelere açığım bu arada. İlginize teşekkür ederim ayrıca.Panel fiyatları, tv perakende satış fiyatlarının %70 ine tekabül eder yaklaşık olarak.
O nedenle ne geçmişte ne de günümüzde hiç ekonomik olmamıştır.
Peşin ödenmesi ayrı problemdir o yüzden taksitle yeni tv almak daha makul oluyor genelde. Eskisini de kart vs satıp yenisine takviye yapıyorsunuz.
Kesin rakam isterseniz tv arka kapak etiketi paylaşmanızı rica ederim.
Aman hocam.TV yerinden sökmeyi gözüm kesmedi şimdi, gündüz gözüyle söker, resmini atarım size etiketin. Özür dileyerek bir şey daha sormak istiyorum size. Esasen hep Sony almak istiyorum ama f/p ürünü değil ve fiyatları bayağı yüksek. Gözüme takılan iki model var. LG 50/55NANO796 (IPS sanırım) ve Samsung 50TU7000/8000 sizce hangisi olabilir? ? Tavsiyelere açığım bu arada. İlginize teşekkür ederim ayrıca.