JVC 50VU73T Kullanıcılarına özel 3.62.13.0 sürüm MB130 yazılım

turtle26 Çevrimdışı

turtle26

Yeni Üye
1 Tem 2018
16
48
Telefunken 49TU7020 tv aldım.Ado hocam:
1.Panel nedir.
2.Kullanma kılavuzunda HDR bahsediyor var mı?
3.Yeni yazılımı hemen mi yükleyin biraz seyrettikten sonra mı yükleyeyim?
4.PVR aktif etmek için nasıl yardım alırım.

1530437384270523497259.jpg

turtle26 Çevrimdışı

turtle26

Yeni Üye
1 Tem 2018
16
48
Adem Helvacı Ado ÜSTADIM SELAMLAR
Tavsiyeniz üzerine 1 kendime 1 de anneme bu tv den aldım.Benimkinde 1 ölü pixel çıktı ancak dert etmedim, severek kullanıyorum.Ancak annemin tv nin panelinde soldan sağa 2 tane ve biri 4 cm,biri 1 cm yüksekliğinde 2 gri şerit belirdi.Servisi çağırdım.Nazlanarak tv yi aldı.Ertesi gün müşteri hizmetleri aradı ve ürün için özür diledi.Gönlümü almak için bana küçük ev aletlerinden hediye etti ve tv nin en kısa zamanda panelinin değiştirilerek gönderileceğini,bu süreçte ikame bir tv vereceklerini söylediler.Ikame tv henüz elime ulaşmadan,Dün aldığım telefonla tv nin tamirinin uzun süreceğini ve tamirdeki tv yerine Telefunken 55TU7020 Ultra HD (4K) tv yi verebileceklerini söylediler.Sizce bu tv teklifini kabul etmeli miyim?
Teşekkürler.
[/QUOT
Şu an 49tu7020 kullanıyorum. ancak daha yeni bir kullanıcıyım.Bir beyaz ekran arkasından bakma gibi bir sorun var gibi şu anda MB 130 kart için yeni yazılım yükleme işlemine çalışıyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
yok hocam beğenme meselesi değil neredeyse baştan sona okudum herkes memnun ama bazı arkadaşlar kumanda çalışmıyor smart algılamıyor gibi sorunları yazmış. acaba yazılımsal bir sıkıntımı yoksa başka model bir tv ye uyarlamaya çalıştılar ondan mı kaynaklandı diye tereddüt ettim.

Elbette şu an yazdığım tamamen bir tahmin, kimseyi kırmak veya zan altında bırakmak değil amacım.

Lakin forum ortamları HÜR İRADE ile ÖZGÜRCE yazı yazılabilen ortamlardır. 2004 lerden beri yazarım forumlarda ve benim gibi yazan abartısz milyonlarca insan tanıdım. Bizim bir de milletçe bazı özellikleirmiz var, Çok heyecanlıyız, Çabuk sinirler çabuk söneriz saman alevi gibi. Bir şey istediğimizde olmayınca da o konu ile ilgili sorumlu ördüğümüz kişiyi, kuruluşu, firmayı, markayı gömebildiğimiz kadar gömer ve hatta bunu koz/silah olarak dahi kullanırız (Ben de yaparım)

İşte buradan hareketle forumlarda ve özellikle şikayet sitelerinde yazılanların hangilerini referans olarak kabul edip hangilerini yok sayacağınız sizin yıllanmışlığınıza göre değişkenlik gösterir :))

Mutlaka ki şikayet eden arkadaşların kendilerince haklı gerekçeleri vardır. Yalnız buradaki anahtar kelime KENDİLERİNCE olan kısmıdır zira o an o arkadaşımızın başaramadığı uygulamada sorumlunun TAMAMEN ürün olduğunu kabul edemeyiz. 100 kişinin yapabildiğini 2 kişi yapamıyorsa burada da ürüne ne derece kabahat bulunabilir bu da tartışılır. :ok

Bu yazdıklarım demek değil ki ''Ürünler kusursuz'' hayır tabii ki böyle bir söylem içerisinde değilim, sadece burada bir denge politikası izlemek ve ''VURUN ABALIYA'' mantığından ziyade gerçekten sorun olup olmadığını anlamak, var ise ne kadar büyük sorun olduğunu ve kabul edilebilirliğini tespit etmek gerektiği görüşündeyim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Telefunken 49TU7020 tv aldım.Ado hocam:
1.Panel nedir.
2.Kullanma kılavuzunda HDR bahsediyor var mı?
3.Yeni yazılımı hemen mi yükleyin biraz seyrettikten sonra mı yükleyeyim?
4.PVR aktif etmek için nasıl yardım alırım.

1530437384270523497259.jpg

Selamlar

1- LG IPS
2- Ben teknik kaynaklarda YOK olarak görüyorum lakin kullanım kılavuzu VAR diyorsa sizin VAR olarak kabul etmeniz gerekir, Kılavuzdaki yönergeleri takip ederek arada fark olup olmadığını gözlemleyebilirsinzi :ok
3- Önce eski hali ile mutlaka bir süre kullanıp ürüne alışın ki yeni yazılımdaki farkları ayırt edebilesiniz (İyi veya kötü)
4-VESTEL TV MODLAMA konumuzu okumanızı tavsiye ederim

:ok

O Çevrimdışı

onuroktayyy

Yeni Üye
28 May 2018
10
36
Hiçbirisi kardeşim.

VESTEL e ait barkod olması lazım ve SN: ile başlar 7778899 300500 şeklinde ilerler.
MERHABALAR ADEM BEY; SEİ NUMARASINI YAZMITIM GERİ DÖNÜŞ YAPMADINIZ FAKAT ŞÖYLE Bİ GÜZEL DURUMU PAYLAŞMAK İSTERİM; DÜN AKŞAM TV Yİ AÇTIĞIMDA BROWSERA TEKRAR Bİ BAKAYIM DEDİM BASTIĞIMDA İNTERNETE GİRİŞ YAPTI TELEVİZYON SORUNSUZ SMART ÖZELLİĞİ KULLANABİLDİM VE ÇOK İYİYDİ MEMNUN KALDIM. BU KONUDAKİ DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
BİR DİĞER KONU CİHAZIMIZDA DİGİTÜRKPLAY UYGULAMASI MEVCUT DEĞİL BUNUNLA İLGİLİDE Bİ ARAŞTIRMANIZ VAR MI ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
MERHABALAR ADEM BEY; SEİ NUMARASINI YAZMITIM GERİ DÖNÜŞ YAPMADINIZ FAKAT ŞÖYLE Bİ GÜZEL DURUMU PAYLAŞMAK İSTERİM; DÜN AKŞAM TV Yİ AÇTIĞIMDA BROWSERA TEKRAR Bİ BAKAYIM DEDİM BASTIĞIMDA İNTERNETE GİRİŞ YAPTI TELEVİZYON SORUNSUZ SMART ÖZELLİĞİ KULLANABİLDİM VE ÇOK İYİYDİ MEMNUN KALDIM. BU KONUDAKİ DESTEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
BİR DİĞER KONU CİHAZIMIZDA DİGİTÜRKPLAY UYGULAMASI MEVCUT DEĞİL BUNUNLA İLGİLİDE Bİ ARAŞTIRMANIZ VAR MI ACABA ÖĞRENEBİLİRMİYİM?
DT ile resmi bir anlaşmaları yok maalesef. Olursa zaten mutlaka güncelleme ile gelir :ok

E Çevrimdışı

etutgun

Yeni Üye
27 Şub 2018
25
Merhaba,
JVC 49" TV. İki haftadır son sürüm yazılımdayım. Önceki sürümlerde olduğu gibi bunda da hiç bir sorun yok. youtube, IPTV sorunsuz. Browseri kullanmıyorum ama denedim, sıkıntı yok. Kanal geçişleri ve renkler biraz daha iyi gibi geldi ama bu algı farkı olabilir. İlk günden bu yana kumanda çok nadiren kendi kendine bir hareket yapıyor (genellikle kapatma ). Ancak düzgün çalışmaya devam ediyor. Bunun kumanda ile ilgili olduğunu sanıyorum. Televizyonu fişten çekmemi gerektirecek hiç sıkıntı olmadı. Kablolu bağlantı kullanıyorum ama wi-fi test ettim, 8 Mb bağlantı hızı ( MI güçlendirici kullanıyorum ).

Hepsi bu kadar.
Güzel günler dilerim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba,
JVC 49" TV. İki haftadır son sürüm yazılımdayım. Önceki sürümlerde olduğu gibi bunda da hiç bir sorun yok. youtube, IPTV sorunsuz. Browseri kullanmıyorum ama denedim, sıkıntı yok. Kanal geçişleri ve renkler biraz daha iyi gibi geldi ama bu algı farkı olabilir. İlk günden bu yana kumanda çok nadiren kendi kendine bir hareket yapıyor (genellikle kapatma ). Ancak düzgün çalışmaya devam ediyor. Bunun kumanda ile ilgili olduğunu sanıyorum. Televizyonu fişten çekmemi gerektirecek hiç sıkıntı olmadı. Kablolu bağlantı kullanıyorum ama wi-fi test ettim, 8 Mb bağlantı hızı ( MI güçlendirici kullanıyorum ).

Hepsi bu kadar.
Güzel günler dilerim.

Geri dönüş için çok çok çok teşekkür ediyorum azizim :ok

Geri
Üst Alt