Forumda mevcut olan 3.62.4.0 veya 3.62.7.0 a dönebilirsinizÇok geride bi sayfada bi arkadaş daha sormuştu cevap alamamıştı bu rom özellikle wireless da sıkıntı gibi veya başka bi şey olursa orjinal romuna nasıl döneriz(bende halen ilk romu var).Şimdiden teşekkürler arkadaşlar...
Güncellemeyi 3 günden beri kullanıyorum, hem netflix hem ps4proda renkler kesinlikle daha canlı ve keskin ,yanliz bir kaç soruna değinmek istiyorum, bazen youtube ve netflixteyken kumanda kitleniyo ve tvnin fişini çekmeden keskinlikle düzelmiyor, dün bir problemide ps4de yaşadım bilenler bilir fifada oyuna girerken hdr aktif hale geliyo ne olduysa hdr aktif olduktan sonra renkler birbirine karıştı eskiden windowsda 256renk diye bi seçenek vardı ekran tamamen o sekli aldi panel arıza verdi diye düşündüm ,bu problemide fişi çıkarıp takınca hallettim sanirim bi hotfix gelmesi gerekiyo Ado
Gerçi benim tv Vestel ama önceki yazılımda da bu sorun vardı. Youtube da video izlerken kumanda bazen çalışmıyor. Sanki TV kasıyor gibi. MB130P anakart.Not Alındı
Bu sürümleri yine aynı yöntemle mi kuruyoruz cep telefonlarında alt sürüme geçmek zordur bunda durum farklı gibi yani yine aynı yöntemle direk kurabiliyoruz dimi hocam ilginiz için teşekkürler.Forumda mevcut olan 3.62.4.0 veya 3.62.7.0 a dönebilirsiniz
Bu sürümleri yine aynı yöntemle mi kuruyoruz cep telefonlarında alt sürüme geçmek zordur bunda durum farklı gibi yani yine aynı yöntemle direk kurabiliyoruz dimi hocam ilginiz için teşekkürler.
Eyvallah teşekkürlerKuruluyor azizim bizzat denedik defalarca
Eski sürümlerde full ile geri dönülüyordu, Son dönemlerde deniyoruz gayet rahat geçiş yapıyor
Bana da öyle geldi bu 7.3 ü nerden nasıl olduğunu nerden bulabiliriz hocam...7.3 sonrası renklerde bir solma ve detaylarda netlik kaybı var. Sanki bu yazılım jvc için ve o panele göre upgrade edilmiş.. 7.3'e dönme zamanı