A
alptimucin
Yeni Üye
- 1 Kas 2018
- 9
- 41
Ana kartta yuvası varsa takılabilir ama ne yazıkki bunu servis yapamaz.Ado hocam tv nin arka orta üst kısmında bas yerini gördüm. üst mesajda da belirttiğim gibi sağ hoparde cızırtı var. serrvis bunu değiştirmeye geldiğinde ücreti mukabilinde bas taktıramaz mıyım? yada anakart bas destekliyor mu?
Hocam merhaba, ben hiç güncelleme yapmadan kullanıyorum tv'yi herhangi bir problemim olmadı.Yazılım güncelleyiniz![]()
kullanım kitapçığında format hakkında bilgiler var, yazılım güncellemede tv de donma , internette donma kendiliğinden kapanma gibi performans iyileştirmeleri yapılıyor.Hocam merhaba, ben hiç güncelleme yapmadan kullanıyorum tv'yi herhangi bir problemim olmadı.
Ancak, harddiskten film izlemede problem oluyor bazı videoları açmıyor. Filmler hangi formatta olması gerekiyor. Bu durumun güncellemeyle bir ilgisi var mıdır?
Teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için.
Filmlerin formatına kendınızde bakabılırsınız.Hocam merhaba, ben hiç güncelleme yapmadan kullanıyorum tv'yi herhangi bir problemim olmadı.
Ancak, harddiskten film izlemede problem oluyor bazı videoları açmıyor. Filmler hangi formatta olması gerekiyor. Bu durumun güncellemeyle bir ilgisi var mıdır?
Teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için.
evet vestel Microsof klavye destekliyor, sorsaydınız bilgi verirdik, peki neden başka desteklemiyor dersen bunu bizde anlam veremiyoruz. keşke lerle kalıyoruz.Ado Bey'in tavsiyesi üzerine bu tvden aldım. Ancak almaz olaydım diyorum. Smart tv özelliğini daha rahat kullanabilmek için logitech k400 aldım. Ancak birde baktım ki tvde çalışmadı. Dedim herhalde klavyede problem var. Başka marka (daha eski) bir tvde denedim çatır çatır çalışıyor. Klavyeyi iade edip daha küçük boyutlarda mini smart klavye aldım. Bunu da çalıştırmadı. Vestel'i arayıp teknik servis istedim. Eve gelen teknik servisin bilgisi yetersiz olduğu için fabrikadan destek aldı. Fabrikanın söylediğine göre bu tv sadece Microsof All in One marka klavyeyi çalıştırıyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Yerli olduğu için gidip bu tvyi aldık. Ayrıca evdeki bulaşık makinem ve buzdolabım da vestel markasına ait. Tvde ihracat şampiyonu diye bangır bangır reklam yapan bir firmanın yaptığı tv, sadece microsoftun bir modelini çalıştırıyor. Diğer firmalar boşu boşuna o kadar yatırım yapıp akıllı tv klavyesi üretmişler. Bununla ilgili en kısa zamanda evimde bir video çekip youtube kanalımda paylaşıcam. Yerli diye insanları sömürmesin Vestel. Önce adam akıllı yapsın işini !
Valla hiç aklıma klavye desteklemeyeceği gelmediği için sormadım böyle birşeyi... Sırf şu özelliği bile beni Vestel'den soğuttu. Dediğim gibi evde diğer eşyalarım da Vestel markasına ait. Ama bir daha evimden içeri sokmam. Gider 3-5 lira fazla verip Samsung, LG gibi dünya markalarından alırım daha iyievet vestel Microsof klavye destekliyor, sorsaydınız bilgi verirdik, peki neden başka desteklemiyor dersen bunu bizde anlam veremiyoruz. keşke lerle kalıyoruz.
hayırlısı diyelimValla hiç aklıma klavye desteklemeyeceği gelmediği için sormadım böyle birşeyi... Sırf şu özelliği bile beni Vestel'den soğuttu. Dediğim gibi evde diğer eşyalarım da Vestel markasına ait. Ama bir daha evimden içeri sokmam. Gider 3-5 lira fazla verip Samsung, LG gibi dünya markalarından alırım daha iyi
hocam tv güzel..bu fiyata kesinlikle iyi bir tv..klavye konusunda haklısınız ama arkadşın dediği gibi keşke....Valla hiç aklıma klavye desteklemeyeceği gelmediği için sormadım böyle birşeyi... Sırf şu özelliği bile beni Vestel'den soğuttu. Dediğim gibi evde diğer eşyalarım da Vestel markasına ait. Ama bir daha evimden içeri sokmam. Gider 3-5 lira fazla verip Samsung, LG gibi dünya markalarından alırım daha iyi