A
alptimucin
Yeni Üye
- 1 Kas 2018
- 9
- 41
merhaba. öncelikle
Ado adem hocama ve hepinize teşekkür ederim. adem hocama tv tavsiyesi başlığı altında yazmıştım. kendisi mu7000 tavsiye etmişti. fakat bulmak biraz zor ve bu tv ile arasında 1.500 tl fark vardı. az kalsın 11.11 indiriminde 55nu8000 aklacaktım 5.000-5.500 bandına. sonra gereksiz yere kendimi zorlayacağımı düşünüp n11 üzerinden 11.11 indirimi ile beraber 2.500 tl ye bunu aldım. gelip kurulumunu yaptılar. ben çok memnunum tv den. bu aralar witcher 3 oynuyourm tv ile ve yırtılma gözlemlemedim. bu sayfaya kadar yazılanları okudum fakat aşağıda soracağım şeylerle ilgili bir bilgi bulamadım yada ben atladım
1. tv nin sağ hoparlötünden cızırtı geliyor. bunun için servis çağıracağım. tv nin hoparlörü de çok tatmin etmedi. bu tv nin hoparlörünün daha düzgün bir hoparlörle değiştirmek ve bilmiyorum bas yuvası varsa orayada bas takmak istiyorum. Ado adem hocam bu tv nin hoparörlerini değiştirip bas taktırabilirmiyiz servise?
2. bluetooth hoparlör bağladığımda hoparlör sesini tv ses kısmından ayarlayamadım. hoparlörün kendi ses açma ve kısma tuşları ile sağladım. bunun var mıdır bir çözümü.
tekrar teşekkür ederim herkese böyle bir tv sahibi yaptığınız için beni
1. tv nin sağ hoparlötünden cızırtı geliyor. bunun için servis çağıracağım. tv nin hoparlörü de çok tatmin etmedi. bu tv nin hoparlörünün daha düzgün bir hoparlörle değiştirmek ve bilmiyorum bas yuvası varsa orayada bas takmak istiyorum. Ado adem hocam bu tv nin hoparörlerini değiştirip bas taktırabilirmiyiz servise?
2. bluetooth hoparlör bağladığımda hoparlör sesini tv ses kısmından ayarlayamadım. hoparlörün kendi ses açma ve kısma tuşları ile sağladım. bunun var mıdır bir çözümü.
tekrar teşekkür ederim herkese böyle bir tv sahibi yaptığınız için beni