JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

A Çevrimdışı

alptimucin

Yeni Üye
1 Kas 2018
9
41
merhaba. öncelikle Adem Helvacı Ado adem hocama ve hepinize teşekkür ederim. adem hocama tv tavsiyesi başlığı altında yazmıştım. kendisi mu7000 tavsiye etmişti. fakat bulmak biraz zor ve bu tv ile arasında 1.500 tl fark vardı. az kalsın 11.11 indiriminde 55nu8000 aklacaktım 5.000-5.500 bandına. sonra gereksiz yere kendimi zorlayacağımı düşünüp n11 üzerinden 11.11 indirimi ile beraber 2.500 tl ye bunu aldım. gelip kurulumunu yaptılar. ben çok memnunum tv den. bu aralar witcher 3 oynuyourm tv ile ve yırtılma gözlemlemedim. bu sayfaya kadar yazılanları okudum fakat aşağıda soracağım şeylerle ilgili bir bilgi bulamadım yada ben atladım:)
1. tv nin sağ hoparlötünden cızırtı geliyor. bunun için servis çağıracağım. tv nin hoparlörü de çok tatmin etmedi. bu tv nin hoparlörünün daha düzgün bir hoparlörle değiştirmek ve bilmiyorum bas yuvası varsa orayada bas takmak istiyorum. Adem Helvacı Ado adem hocam bu tv nin hoparörlerini değiştirip bas taktırabilirmiyiz servise?
2. bluetooth hoparlör bağladığımda hoparlör sesini tv ses kısmından ayarlayamadım. hoparlörün kendi ses açma ve kısma tuşları ile sağladım. bunun var mıdır bir çözümü.

tekrar teşekkür ederim herkese böyle bir tv sahibi yaptığınız için beni :)

A Çevrimdışı

alptimucin

Yeni Üye
1 Kas 2018
9
41
Adem Helvacı Ado hocam tv nin arka orta üst kısmında bas yerini gördüm. üst mesajda da belirttiğim gibi sağ hoparde cızırtı var. serrvis bunu değiştirmeye geldiğinde ücreti mukabilinde bas taktıramaz mıyım? yada anakart bas destekliyor mu?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem Helvacı Ado hocam tv nin arka orta üst kısmında bas yerini gördüm. üst mesajda da belirttiğim gibi sağ hoparde cızırtı var. serrvis bunu değiştirmeye geldiğinde ücreti mukabilinde bas taktıramaz mıyım? yada anakart bas destekliyor mu?
Ana kartta yuvası varsa takılabilir ama ne yazıkki bunu servis yapamaz.
Kasa kalıpları standarttır bu nedenle surround deliği olabilir.
Cızırtı işini garantisi varsa ücretsiz hallederler

K Çevrimdışı

kaya48

Yeni Üye
12 Haz 2018
3
45
Yazılım güncelleyiniz :ok
Hocam merhaba, ben hiç güncelleme yapmadan kullanıyorum tv'yi herhangi bir problemim olmadı.
Ancak, harddiskten film izlemede problem oluyor bazı videoları açmıyor. Filmler hangi formatta olması gerekiyor. Bu durumun güncellemeyle bir ilgisi var mıdır?
Teşekkür ederiz bilgilendirmeleriniz için.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam merhaba, ben hiç güncelleme yapmadan kullanıyorum tv'yi herhangi bir problemim olmadı.
Ancak, harddiskten film izlemede problem oluyor bazı videoları açmıyor. Filmler hangi formatta olması gerekiyor. Bu durumun güncellemeyle bir ilgisi var mıdır?
kullanım kitapçığında format hakkında bilgiler var, yazılım güncellemede tv de donma , internette donma kendiliğinden kapanma gibi performans iyileştirmeleri yapılıyor.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Filmlerin formatına kendınızde bakabılırsınız.
Açan film hangi formatta olduğuna bakın diğer filmleriniZi de o formata çevirin:ok

A Çevrimdışı

alptimucin

Yeni Üye
1 Kas 2018
9
41
F fikoloji Cevabınız için teşekkür ederim. Servisi bekliyorum :) işimiz bittikten sonra tekrar yazarım.
dün akşam servis geldi hoparlörün bozuk olduğunu, yani hoparlör gelice değiştireceğini söyledi. kasada bas yeri olduğunui takılabilir mi diye sorduğumda anakartta giriş yeri olmadığını söyledi. bir de tv nin sesi bana çok yavan geldiğinden ötürü daha kaliteli bir hoparlör alsam takarmısınız diye sordum. ben yetkili servis olarak takamam ama sen bulabilirsen al tak, buraya ben baktığım sürece bunun yüzünden garanti konusunda sıkıntı çıkartmayacağını söyledi sağolsun. kaliteli ses veren, 10x3,5 cm boyutlarında (yuva delikleri aks mesafesi 12,5cm) bildiğiniz, mevcut hoparlörden daha düzgün bir ses veren hoparlör var mıdır?

Son düzenleme:
ugurcoskun Çevrimdışı

ugurcoskun 

Yeni Üye
16 Tem 2018
21
35
Adem Helvacı Ado Bey'in tavsiyesi üzerine bu tvden aldım. Ancak almaz olaydım diyorum. Smart tv özelliğini daha rahat kullanabilmek için logitech k400 aldım. Ancak birde baktım ki tvde çalışmadı. Dedim herhalde klavyede problem var. Başka marka (daha eski) bir tvde denedim çatır çatır çalışıyor. Klavyeyi iade edip daha küçük boyutlarda mini smart klavye aldım. Bunu da çalıştırmadı. Vestel'i arayıp teknik servis istedim. Eve gelen teknik servisin bilgisi yetersiz olduğu için fabrikadan destek aldı. Fabrikanın söylediğine göre bu tv sadece Microsof All in One marka klavyeyi çalıştırıyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Yerli olduğu için gidip bu tvyi aldık. Ayrıca evdeki bulaşık makinem ve buzdolabım da vestel markasına ait. Tvde ihracat şampiyonu diye bangır bangır reklam yapan bir firmanın yaptığı tv, sadece microsoftun bir modelini çalıştırıyor. Diğer firmalar boşu boşuna o kadar yatırım yapıp akıllı tv klavyesi üretmişler. Bununla ilgili en kısa zamanda evimde bir video çekip youtube kanalımda paylaşıcam. Yerli diye insanları sömürmesin Vestel. Önce adam akıllı yapsın işini !

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Adem Helvacı Ado Bey'in tavsiyesi üzerine bu tvden aldım. Ancak almaz olaydım diyorum. Smart tv özelliğini daha rahat kullanabilmek için logitech k400 aldım. Ancak birde baktım ki tvde çalışmadı. Dedim herhalde klavyede problem var. Başka marka (daha eski) bir tvde denedim çatır çatır çalışıyor. Klavyeyi iade edip daha küçük boyutlarda mini smart klavye aldım. Bunu da çalıştırmadı. Vestel'i arayıp teknik servis istedim. Eve gelen teknik servisin bilgisi yetersiz olduğu için fabrikadan destek aldı. Fabrikanın söylediğine göre bu tv sadece Microsof All in One marka klavyeyi çalıştırıyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Yerli olduğu için gidip bu tvyi aldık. Ayrıca evdeki bulaşık makinem ve buzdolabım da vestel markasına ait. Tvde ihracat şampiyonu diye bangır bangır reklam yapan bir firmanın yaptığı tv, sadece microsoftun bir modelini çalıştırıyor. Diğer firmalar boşu boşuna o kadar yatırım yapıp akıllı tv klavyesi üretmişler. Bununla ilgili en kısa zamanda evimde bir video çekip youtube kanalımda paylaşıcam. Yerli diye insanları sömürmesin Vestel. Önce adam akıllı yapsın işini !
evet vestel Microsof klavye destekliyor, sorsaydınız bilgi verirdik, peki neden başka desteklemiyor dersen bunu bizde anlam veremiyoruz. keşke lerle kalıyoruz.

ugurcoskun Çevrimdışı

ugurcoskun 

Yeni Üye
16 Tem 2018
21
35
evet vestel Microsof klavye destekliyor, sorsaydınız bilgi verirdik, peki neden başka desteklemiyor dersen bunu bizde anlam veremiyoruz. keşke lerle kalıyoruz.
Valla hiç aklıma klavye desteklemeyeceği gelmediği için sormadım böyle birşeyi... Sırf şu özelliği bile beni Vestel'den soğuttu. Dediğim gibi evde diğer eşyalarım da Vestel markasına ait. Ama bir daha evimden içeri sokmam. Gider 3-5 lira fazla verip Samsung, LG gibi dünya markalarından alırım daha iyi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Valla hiç aklıma klavye desteklemeyeceği gelmediği için sormadım böyle birşeyi... Sırf şu özelliği bile beni Vestel'den soğuttu. Dediğim gibi evde diğer eşyalarım da Vestel markasına ait. Ama bir daha evimden içeri sokmam. Gider 3-5 lira fazla verip Samsung, LG gibi dünya markalarından alırım daha iyi
hayırlısı diyelim :sirit

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
hocam tv güzel..bu fiyata kesinlikle iyi bir tv..klavye konusunda haklısınız ama arkadşın dediği gibi keşke....

A Çevrimdışı

alptimucin

Yeni Üye
1 Kas 2018
9
41
arkadaşlar tekrar merhaba. tv min hoparlörlerini servis değiştirdi. ama dediğim gibi sesi hoş değil. hoparlörlerinin boyutu 10x3,5 cm, delik aksından aksına 12,5cm. Resimde de görüldüğü üzere 12,5w 8ohm. bu hoparlörleri değiştirmek istiyorum. aşağıda linklerini verdiğim hoparlörlerden biri 10w 12ohm, diğeri 10w 8ohm. bunlardan hangisi teknik özellik olarak (ohm-watt ilişkisi) uyar? yada bu ilişkiyi anlatabilecek bir arkadaş var mıdır?

IMG_20181203_181647.jpg
IMG_20181203_181704.jpg

Geri
Üst Alt