Serviste değiştiriyor lar.Benim TV kumandası kendi kendine bozuldu maalesef televizyonu açmak için bir tuş bile yok açmak için ne yapabilirim? Birde bu kumandayı servise götürdüm değiştirirler mı?
catres in dediği yerle kontrol edebilirsin
Serviste değiştiriyor lar.Benim TV kumandası kendi kendine bozuldu maalesef televizyonu açmak için bir tuş bile yok açmak için ne yapabilirim? Birde bu kumandayı servise götürdüm değiştirirler mı?
Microsoft All In One bakmanız gerekiyor. vestelde akıllı kalvye fln çalışmıyor.Arkadaşlar merhaba,
JVC 50VU73T kodlu televizyonda kullanıma uygun kablosuz klavye mouse önerilerinizi paylaşır mısınız lütfen.. Veya mouse gibi kullanılabilecek bir akıllı kumadan tarzında birşey de olabilir..
şimdiden teşekkürler..
Microsoft All In One bakmanız gerekiyor. vestelde akıllı kalvye fln çalışmıyor.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
alla alla geçende de bi arkadaş kendisi bimde çalışıyor jvc televizyonu var arada uğrar aynı klavyeyei söyledim aldı, kullanıyordu ama klavye bozuk çıkmıştı, mause çalışmıyordu sadece tv içi değil pc de de çalışmıyordu.teşekkürler. yalnız şöyle bir yorum var linteki yorumlar kısmında:
vestel destek hattı şuanda çalışmıyor, bağlan diyorum direkt atıyor sayfadan farklı tarayıcılardan denememe rağmen. Neyse akşam evden denerim artık unutmazsam.alla alla geçende de bi arkadaş kendisi bimde çalışıyor jvc televizyonu var arada uğrar aynı klavyeyei söyledim aldı, kullanıyordu ama klavye bozuk çıkmıştı, mause çalışmıyordu sadece tv içi değil pc de de çalışmıyordu.
çoğu müşteriye tevsiye ettim.
şu an senin için kataloglara baktım ama yok geçen sene vestel katolglarında en arkada 80-90 tl bandında microsoft all in one satılıyordu.
o zaman şöyle yapalım, vestel capcanlı destek hattına bağlan sorunu sor cevaplasınlar gelen cevaba göre bizide bilgilendir.
vestel destek hattı şuanda çalışmıyor, bağlan diyorum direkt atıyor sayfadan farklı tarayıcılardan denememe rağmen. Neyse akşam evden denerim artık unutmazsam.
Teşekkürler..
hızıııııır ?
Bende kullanıyorum mouse ve klavye. Hıc bir sorun yok.
Bende kullanıyorum mouse ve klavye. Hıc bir sorun yok.
o mausu alacağana camdan atla tavsiyemdirall in one olmasına gerek yok bu durumda o zaman? bende şimdi vestel ile görüştüm bana mouse için Vestel Air mouse önerdi, klavye için Microsoft All in one önerdi..
jvc 50 televizyonda smart özelliği açılmıyor, internete bağlan dediğimde bu ekran eliyor ve internete bağlanmıyor