JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Arkadaşlar merhaba,

JVC 50VU73T kodlu televizyonda kullanıma uygun kablosuz klavye mouse önerilerinizi paylaşır mısınız lütfen.. Veya mouse gibi kullanılabilecek bir akıllı kumadan tarzında birşey de olabilir..

şimdiden teşekkürler..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Arkadaşlar merhaba,

JVC 50VU73T kodlu televizyonda kullanıma uygun kablosuz klavye mouse önerilerinizi paylaşır mısınız lütfen.. Veya mouse gibi kullanılabilecek bir akıllı kumadan tarzında birşey de olabilir..

şimdiden teşekkürler..
Microsoft All In One bakmanız gerekiyor. vestelde akıllı kalvye fln çalışmıyor.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Microsoft All In One bakmanız gerekiyor. vestelde akıllı kalvye fln çalışmıyor.

teşekkürler. yalnız şöyle bir yorum var linteki yorumlar kısmında:

screenshot_162.png

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
teşekkürler. yalnız şöyle bir yorum var linteki yorumlar kısmında:

screenshot_162.png
alla alla geçende de bi arkadaş kendisi bimde çalışıyor jvc televizyonu var arada uğrar aynı klavyeyei söyledim aldı, kullanıyordu ama klavye bozuk çıkmıştı, mause çalışmıyordu sadece tv içi değil pc de de çalışmıyordu.
çoğu müşteriye tevsiye ettim.
şu an senin için kataloglara baktım ama yok geçen sene vestel katolglarında en arkada 80-90 tl bandında microsoft all in one satılıyordu.
o zaman şöyle yapalım, vestel capcanlı destek hattına bağlan sorunu sor cevaplasınlar gelen cevaba göre bizide bilgilendir.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
alla alla geçende de bi arkadaş kendisi bimde çalışıyor jvc televizyonu var arada uğrar aynı klavyeyei söyledim aldı, kullanıyordu ama klavye bozuk çıkmıştı, mause çalışmıyordu sadece tv içi değil pc de de çalışmıyordu.
çoğu müşteriye tevsiye ettim.
şu an senin için kataloglara baktım ama yok geçen sene vestel katolglarında en arkada 80-90 tl bandında microsoft all in one satılıyordu.
o zaman şöyle yapalım, vestel capcanlı destek hattına bağlan sorunu sor cevaplasınlar gelen cevaba göre bizide bilgilendir.
vestel destek hattı şuanda çalışmıyor, bağlan diyorum direkt atıyor sayfadan farklı tarayıcılardan denememe rağmen. Neyse akşam evden denerim artık unutmazsam.

Teşekkürler..

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
all in one olmasına gerek yok bu durumda o zaman? bende şimdi vestel ile görüştüm bana mouse için Vestel Air mouse önerdi, klavye için Microsoft All in one önerdi..
o mausu alacağana camdan atla tavsiyemdir :)
işin şakası ciddiyim sinir sebebidir. boşuna para verme, onun yerine vestel smart remote uygulamasını indir. onu kullan 1000 kat daha iyidir

C Çevrimdışı

cankurt06

Yeni Üye
12 Şub 2019
1
44
1894a45a969609d04.jpg

jvc 50 televizyonda smart özelliği açılmıyor, internete bağlan dediğimde bu ekran eliyor ve internete bağlanmıyor

Geri
Üst Alt