Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
120'lik ssdyi napıyonuz gençler , lazımsa bizde alalım
Biraz PC hızlansın diye aldık.
Zamanında 850 Evo alacaktık ama erteledik, sonra da yalan oldu. (O zamanlar 300 liraydı 250 GB 850 EVO)
120'lik ssdyi napıyonuz gençler , lazımsa bizde alalım
taneleriyle acısındanda koy ha
o değilde Adana'da şalgam içtikten sonra bu marketlerde şalgam suyu diye sattıkları kırmızı renkli aromalı içecekleri gördükçe bunları üretenleri ıslak odunla dövmek istiyorum. insanların şalgama bakış açısını olumsuz etkiliyorlar kesinlikle
şalgam candır :adminşerefesmileyiistiyoruz:
Umut Barış, James Donkey birebir değişim garantili ve ucuz diyorlardı ama bilemiyorum nasıldır nedir ihtiyaç var mıdır, bende i3 4gb ram 2gb ekran kartı var, pes 2017'ye kadar sorunsuz oynuyorum ama 2018 2019 patates. bu ssd işe yarar mı ?
Sota, Adana'da içtikte kanmıyoruz o yüzden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Umut Barış, iş bilgisayarı ayrı onda solitaire bile yüklü değil . harici 2 tane evde kullandığım pc var biri lenovo diğeri asus. lenovo amdli ekranı falan çok güzel yabancı dizileri filmleri onda izlerim genelde. asusta yukarıdaki özelliklerde maç atarız foruma gireriz ıvır zıvır, veri güvenliği önemli değil yani. ne diyorsun oynatır mı pes 2019'u, 4gb ram yetmiyor oyuna ram almakta istemiyorum boşu boşuna, bu ssd işi çözüm olur mu ?
500 civari ps3 oyunum var HDD içindeUmut Barış, bilgisayar yetiyor yetmezse 2 tane daha var sıkıntı yok lakin ps4 almamak için direniyorum. hayır ben online oyun oynamayı ebedi sevmem zaten, o yüzden hep crackli beleş oyunları indirdik şimdi ps4 alıp her oyuna para vermek zoruma gider o yüzden en iyisi oynamayı bırakmak
Umut Barış, bilgisayar yetiyor yetmezse 2 tane daha var sıkıntı yok lakin ps4 almamak için direniyorum. hayır ben online oyun oynamayı ebedi sevmem zaten, o yüzden hep crackli beleş oyunları indirdik şimdi ps4 alıp her oyuna para vermek zoruma gider o yüzden en iyisi oynamayı bırakmak
gordugum ılk evtıpı atarı kasetsızdı 95'di yanlıs hatırlamıyorum kocaman sıyah bır kutuydu dıkey joystıck vardı.
98'de banada alındı (Adana depremınden 1hafta sonra, hiç unutmam o tarihi ) hemde kasetlı
kasettekı oyunlar bıtirir sonra ustune cuzzı mıktar para ekler kaset degısımıne gıderdık
vay arkadas ne gunlerdi.
buarada kahve konusu kahvehane ortamına döndü.
Sota, o siyah büyük kutuda uçak oyunu vardı saddam diyorduk biz ona, ne güzel günlerdi be
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Umut Barış, en iyisi torun torbaya karışana kadar böyle oynamak o zaman