Jacobs Monarch Gold 200 gr (Termos Bardak Hediyeli) - 19,89 TL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan newrophat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Termos bardak kalitesiz ve plastik bunu bilerek sipariş edin.

bende nescafenin aynı bardaklarından var gayet iş görüyor ama eskidi biraz . kalite beklentisi olan 20 liralık kahvenin yanındaki hediye bardaktan medet ummaz zaten . çelik termosda bu paraya alınamayacağına göre :cigara

bende nescafenin aynı bardaklarından var gayet iş görüyor ama eskidi biraz . kalite beklentisi olan 20 liralık kahvenin yanındaki hediye bardaktan medet ummaz zaten . çelik termosda bu paraya alınamayacağına göre :cigara
Yalnız bu bardak çok ince plastikden imal edilmiş yere düştüğünde çatlayacak biçimde. Nescafenin bardağı daha kaliteli.

Yalnız bu bardak çok ince plastikden imal edilmiş yere düştüğünde çatlayacak biçimde. Nescafenin bardağı daha kaliteli.

bu termosların içi siyah sert plastiktir, kolay kolay kırılmaz düşmeyle . yere düştüğünde dış katman çatlar en fazla. termoslarda hava ile izolasyan mantığı olduğu için yapıştırıp kullanmaya devam edebilirsiniz . en kötü kaldırılıp atılır kahvenin kendisi 30 lira zaten, ikisi bir arada olduğu için paylaştım konu termos konusu değil yani :ok

Gıdaya özellikle de sıcak gıdaya temas eden kalitesiz plastikten arkanıza bakmadan kaçın sevgili forum ahalisi

Geri iade butonu nerde bulamiyorum :haha

@newrophat hayirdir hocam ne aparati.
Hdd kutusu felan mi ?

Ctrl+F5 yaptım bütün butonlar kayboldu :hihi

Aldıysanız pişman olacağınız bir ürün.
Termos plastik yani ısı tutma özelliği yok.

Ayrıca, çözünebilir kahveyi önermiyorum. Oralet içmekten farkı yok.
Espresso veya filtre kahve ..vs türevlerini tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Geri
Üst Alt