İzmir Karşıyaka'dan Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cango
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Betonsan blokları mı yoksa? :kop

Betonsan blokları mı yoksa? :kop

NERGIZ.jpg

İşte bu gördüğün yeşillikli yer aslında eskiden yan yana iki dükkan idi. Birisi kahve, diğeri de televizyon tamircisi olan bizim dükkan dı. :)
13 Temmuz 1987 tarihinde taşınmıştık o dükkana, sonra 1775 sokaktaki başka bir dükkana taşınmıştık 1991 yılında. Sanırım 167/1-A idi adresi. Ömer amcanın tükkan :) (Kulakları çınlasın, vefat etti ise Allah rahmet eylesin diyeyim)

1775-5.png

İşte bu gördüğün yeşillikli yer aslında eskiden yan yana iki dükkan idi. Birisi kahve, diğeri de televizyon tamircisi olan bizim dükkan dı. :)
13 Temmuz 1987 tarihinde taşınmıştık o dükkana, sonra 1775 sokaktaki başka bir dükkana taşınmıştık 1991 yılında. Sanırım 167/1-A idi adresi. Ömer amcanın tükkan :) (Kulakları çınlasın, vefat etti ise Allah rahmet eylesin diyeyim)

1775-5.png
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim evin karşısı kahve ve ganyan bayiisi oldu şimdi orası

Sn.cango foruma hoş geldiniz,Buca-Şirinyer'den selamlar.

Hoşgeldin sevgili Cango.

Gelirken, Nergis mahallesinden kokular ve Karşıyaka yalısından meltem esintileri getirdin mi bana ? ? ?

O zaman ilk çayın benden olsun :cay
Eski muhitim @Adem Helvacı bey mürşide akyüz ve cemil akyüz ilköğretim okullarında okudum. ?
Adem Bey size işim düştü bir televizyonumuz var 3D görüntü gidiyor ses var led arızası sanırım ücreti karşılığında tamir edebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Eski muhitim @Adem Helvacı bey mürşide akyüz ve cemil akyüz ilköğretim okullarında okudum. ?
Adem Bey size işim düştü bir televizyonumuz var 3D görüntü gidiyor ses var led arızası sanırım ücreti karşılığında tamir edebilirmisiniz?

Elimden gelen tüm desteği sunarım.

Yarım sabah detayları görüşelim :ok
Marka model vs

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bizim evin karşısı kahve ve ganyan bayiisi oldu şimdi orası
Sizin evin karşısı mi? :alala

Yoksa Mehmet abilerin binada mı oturuyorsun?

Galiba Çetinkaya idi soyadı. Bankacıydı, eşi Yasemin abla ve karşı komşuları tontiş Saadet teyzemiz vardı ?

Sizin evin karşısı mi? :alala

Yoksa Mehmet abilerin binada mı oturuyorsun?

Galiba Çetinkaya idi soyadı. Bankacıydı, eşi Yasemin abla ve karşı komşuları tontiş Saadet teyzemiz vardı ?
Apartman adı yasemin bizim, yasemin hanım da var ama spor öğretmeni:mutlu

Apartman adı yasemin bizim, yasemin hanım da var ama spor öğretmeni:mutlu

Yani apartman ismine kadar hatırlayamadım ama olsun, eskileri yad etmeme vesile oldunuz ?

Gerçi benim bildiğim Nergis ile bu günkü Nergis arasında dünya kadar fark var ama Karşıyaka yine de bir başka ?

Yani apartman ismine kadar hatırlayamadım ama olsun, eskileri yad etmeme vesile oldunuz ?

Gerçi benim bildiğim Nergis ile bu günkü Nergis arasında dünya kadar fark var ama Karşıyaka yine de bir başka ?
Ustam ne yaptın bizim televizyonu yapabilecekmiyiz tamda bugünlerde televizyonsuz kaldık ?

Ustam ne yaptın bizim televizyonu yapabilecekmiyiz tamda bugünlerde televizyonsuz kaldık ?
Ne zaman istiyorsanız, Nasıl bir destek isterseniz ben her daim hazırım. :ok

Sen karar verdin mi, orada güvendiğimiz birisine mi yaptıralım?
Kendin mi yaparsın?
bana mı sevk edersin?

Geri
Üst Alt