Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Betonsan blokları mı yoksa?1775/5 sokak
Betonsan blokları mı yoksa?1775/5 sokak
İşte bu gördüğün yeşillikli yer aslında eskiden yan yana iki dükkan idi. Birisi kahve, diğeri de televizyon tamircisi olan bizim dükkan dı.
13 Temmuz 1987 tarihinde taşınmıştık o dükkana, sonra 1775 sokaktaki başka bir dükkana taşınmıştık 1991 yılında. Sanırım 167/1-A idi adresi. Ömer amcanın tükkan (Kulakları çınlasın, vefat etti ise Allah rahmet eylesin diyeyim)
Eski muhitim Adem Helvacı bey mürşide akyüz ve cemil akyüz ilköğretim okullarında okudum. ?Hoşgeldin sevgili Cango.
Gelirken, Nergis mahallesinden kokular ve Karşıyaka yalısından meltem esintileri getirdin mi bana ? ? ?
O zaman ilk çayın benden olsun
Eski muhitim Adem Helvacı bey mürşide akyüz ve cemil akyüz ilköğretim okullarında okudum. ?
Adem Bey size işim düştü bir televizyonumuz var 3D görüntü gidiyor ses var led arızası sanırım ücreti karşılığında tamir edebilirmisiniz?
Sizin evin karşısı mi?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bizim evin karşısı kahve ve ganyan bayiisi oldu şimdi orası
Marka: LG 55inçElimden gelen tüm desteği sunarım.
Yarım sabah detayları görüşelim
Marka model vs
Apartman adı yasemin bizim, yasemin hanım da var ama spor öğretmeniSizin evin karşısı mi?
Yoksa Mehmet abilerin binada mı oturuyorsun?
Galiba Çetinkaya idi soyadı. Bankacıydı, eşi Yasemin abla ve karşı komşuları tontiş Saadet teyzemiz vardı ?
Hmmm Sıkıntılı bir model, Stok sorunu vardı bunda en son..Marka: LG 55inç
Model: LM860V
Apartman adı yasemin bizim, yasemin hanım da var ama spor öğretmeni
Ustam ne yaptın bizim televizyonu yapabilecekmiyiz tamda bugünlerde televizyonsuz kaldık ?Yani apartman ismine kadar hatırlayamadım ama olsun, eskileri yad etmeme vesile oldunuz ?
Gerçi benim bildiğim Nergis ile bu günkü Nergis arasında dünya kadar fark var ama Karşıyaka yine de bir başka ?
Ne zaman istiyorsanız, Nasıl bir destek isterseniz ben her daim hazırım.Ustam ne yaptın bizim televizyonu yapabilecekmiyiz tamda bugünlerde televizyonsuz kaldık ?