Gönülden teşekkürlerimleAdem Helvacı Yeni yaşının başlangıcını daha önceki yaşlarından çok daha güzeline bir başlangıç olması dileğimle kutluyorum. "Doglan günüň bilen."
Sizlerle yani çekirdek aile dışındaki siz ailem ile daha nice güzel yıllaraNice yaşlara üstat. Tüm sevdiklerinle, gönlünce, sağlıkla…
Ne kadar güzel temenniler bunlar, çok teşekkür ediyorum.Yeni yaşınızda her günde bir önceki gününüzden daha huzur ve esenlik içinde olursunuz inşallah herkese ve herşeye rağmen.
Sevdikleriniz yanınızda sevmedikleriniz ardinizda...
Nice nice güzel yarınlara
Çok teşekkür ederim, hep beraber olsun temennim bu durNice sağlıklı mutlu huzurlu senelere Adem Bey.
Ramçom çok teşekkür ediyorum güzel kardeşimAdem Helvacı Doğum günün kutlu olsun abi eşinle ailenle sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun
Çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte ice güzel senelereAdem hocam doğum gününüz kutlu olsun nice sağlıklı mutlu huzurlu senelere
kan bağı olmasa da gönül bağımız büyük bizim abim ondanYa kardeşim kalplerimiz nasıl oluyor da bu kadar bir oluyor. Dün gece sanırım 10 kere falan ''beni vur beni onlara verme'' dinledim, şimdi bu çalıyor arka planda mesajı yazarken.
Var ol benim ayrı bir kalp odamda sevdiğim kardeşim
Var olun, çok teşekkürlerNice mutlu huzurlu yıllara ustam Allah sağlık sıhhat ve afiyet versin inşallah
Zabbah zabbah ''Sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışlar'' ile uyandım zatenkan bağı olmasa da gönül bağımız büyük bizim abim ondan
artık o türküyüde sevmiyorum abiZabbah zabbah ''Sarı saçlarına deli gönlümü bağlamışlar'' ile uyandım zaten