Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,450
50'ci Yaş Günün Kutlu Olsun Adem Abi
Adam bildiğin çetele tutuyor
Adem Helvacı abimmmmm
Doğum günün kutlu olsun.
Şaka maka 50 mi oldun
Çok teşekkür ediyorum, sizlerle birlikte nice senelerimiz olsun.Adem Helvacı, Doğum gününüz kutlu olsun.
Başkaaaaannnnnn, sorma yahu ne ara olduk bilmiyorum ama artık 50 olduk
Çok teşekkür ederim.Allah sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve güzel yaşlar versin üstat
Ahahahaha sen böyle yazınca aklıma geldi, benim bir arkadaşım var sevgili Melike, 17-18 li yaşlarımızdan beri 21 Haziran doğum günü ama ben her sene mutlaka 25 Haziranda kutlarım
Sen dedin ya 2 gün önce Adem abi 5'de 50 oluyorum diye sen hatırlattın unutmuştumLa gardaşım senin bana kastınmı var?
Sen mi giriyorsdun 50 yaşına?
Sen mi yaşlanıyorsun?
Ayıp kardeşim niye yaşlandırıyorsun beni her sene
La Geçen sene söz vermişim, bu sene kulüp kurmak lazım. 50 lik çıtırlar kulübü. Ya ben konuyu açarım da, millet yaşı belli olmasın diye gelmez ben kalırım orada sap gibi
Eyvallah güzel kardeşim, çok incesin, çok teşekkür ediyorum. Yalnız nasıl tutuyorsun bunları aklında merak ettim
Ula hiç sevmem doğum günü mevzularını aslında. Dile de getirmem genelde doğum günü konularını, Eşimden rica ettim yıllar önce pasta masta kutlama vs sevmiyorum diye. Aranıp hatırlanmak güzel ama şu pasta üfleme vs mevzusu bana garip gelmişti roldum olasıSen dedin ya 2 gün önce Adem abi 5'de 50 oluyorum diye sen hatırlattın unutmuştum