İyiki doğdun @Adem Helvacı hocam mutlu yıllar..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
50'ci Yaş Günün Kutlu Olsun Adem Abi 🎂

La gardaşım senin bana kastınmı var?
Sen mi giriyorsdun 50 yaşına?
Sen mi yaşlanıyorsun?
Ayıp kardeşim niye yaşlandırıyorsun beni her sene :kop

La Geçen sene söz vermişim, bu sene kulüp kurmak lazım. 50 lik çıtırlar kulübü. Ya ben konuyu açarım da, millet yaşı belli olmasın diye gelmez ben kalırım orada sap gibi :)

Eyvallah güzel kardeşim, çok incesin, çok teşekkür ediyorum. Yalnız nasıl tutuyorsun bunları aklında merak ettim :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ve günlerden yine 6 Ocak. :kiskis

Doğumgünün kutlu olsun Adem Helvacı Adem Helvacı. Nice mutlu yaşlara.:krotey:krotey
Ahahahaha sen böyle yazınca aklıma geldi, benim bir arkadaşım var sevgili Melike, 17-18 li yaşlarımızdan beri 21 Haziran doğum günü ama ben her sene mutlaka 25 Haziranda kutlarım :kop
Aramızda bir pislikti bu, yıllardır devam ediyor :kiskis
Eyvallah Okan kardeşim, sizlerle birlikte mutlu senelerimiz olsun :)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
La gardaşım senin bana kastınmı var?
Sen mi giriyorsdun 50 yaşına?
Sen mi yaşlanıyorsun?
Ayıp kardeşim niye yaşlandırıyorsun beni her sene :kop

La Geçen sene söz vermişim, bu sene kulüp kurmak lazım. 50 lik çıtırlar kulübü. Ya ben konuyu açarım da, millet yaşı belli olmasın diye gelmez ben kalırım orada sap gibi :)

Eyvallah güzel kardeşim, çok incesin, çok teşekkür ediyorum. Yalnız nasıl tutuyorsun bunları aklında merak ettim :alala
Sen dedin ya 2 gün önce Adem abi 5'de 50 oluyorum diye sen hatırlattın unutmuştum :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sen dedin ya 2 gün önce Adem abi 5'de 50 oluyorum diye sen hatırlattın unutmuştum :kiskis
Ula hiç sevmem doğum günü mevzularını aslında. Dile de getirmem genelde doğum günü konularını, Eşimden rica ettim yıllar önce pasta masta kutlama vs sevmiyorum diye. Aranıp hatırlanmak güzel ama şu pasta üfleme vs mevzusu bana garip gelmişti roldum olası :kiskis

Hatırlayan kutlayan tüm dostlarıma sevgi selam ve saygılarımla 🥰 :cay

Geri
Üst Alt