Eyvallah Fikocum. Birlikte yaşlanıyoruz neyse kiYeni yaşın sağlık mutluluk getirsin inşallah.
Eyvallah abi çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun adem abi
Gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.Hocam yeni yaşınız tüm güzellikleri size ve ailenize getirsin.
Hocam birkaç yıl evvel ben iptal ettim bu işleri, Hatuna söyledim , yakın çevrem bilir. Hatırlanmak sayılmak güzel ancak şu kutlama merasim sürpriz pasta mum vs hakikaten bana göre değil ve kesinlikle size katılıyorum ki bir noktadan sonra artık nasıl da bitişe doğru adım adım ilerlediğinizi anımsıyorsunuzmutlu yıllar adem bey. belli bir yaştan sonra, yaş günleri sırf mutluluk değil, hüzün ve mutluluk bir arada hissettirebilir, uyanık olun.
neden diyene, yaşlanmak öyle bi şi yeğen derim.
Sizlerle olduğum için zaten sevdiklerimle kutlamış oluyorum bakın daha şimdiden temennileriniz tutmaya başladı bile. Hazır etkisini göstermeye başlamışken bir temennimiz daha var ortak olan hani , bir de o tuttu mu tamamdır işte benim de bizim de asıl doğum günümüz o gün olacak nasipseAdem üstad doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu nice yaşlara.
Eyvallah benim gocca ustamDoğum günü mubarek olsun usta