BlackSea
Emektar
- 3 Eki 2017
- 1,937
- 32
Bahsi geçen kampanya bu mudur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Kampanyaya baktım da kelime oyunu yapmışlar.
Taksitle TV alıyorsun anladığım kadarıyla. :
Detayları incelemedim ama , ilk bakışta fikir benim hoşuma gitti. Eğer büyüteçle görünecek yazılar içerisine antin kuntin şeyler gizlemedilerse belki ben de alırım bir tane daha. (MB120 li bulursam )
Umut Barış' Alıntı:Ado' Alıntı:Detayları incelemedim ama , ilk bakışta fikir benim hoşuma gitti. Eğer büyüteçle görünecek yazılar içerisine antin kuntin şeyler gizlemedilerse belki ben de alırım bir tane daha. (MB120 li bulursam )
Yeni teknolojiyi takip etme hevesinde olan arkadaşlara göre bir kampanya bence.
Ben bir ürünü pert olana kadar kullanmaktan yanayım.
4K'ye de hiçbir zaman geçmeyi düşünmüyorum.
Vestel FHD'yi bırakmasın. :loya:
Ado' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Yeni teknolojiyi takip etme hevesinde olan arkadaşlara göre bir kampanya bence.
Ben bir ürünü pert olana kadar kullanmaktan yanayım.
4K'ye de hiçbir zaman geçmeyi düşünmüyorum.
Vestel FHD'yi bırakmasın. :loya:
İşte benim gibi sürekli ürün değiştiren insanların tercih sebebi bunlar, Ucuz al, kısa kullan, hemen değiştir. Benim taktik hep bu olmuştur hiç de bir zararını görmedim bu güne kadar :
Bu gün bir SAMSUNG müşterisi iade için bir mağazaya gelmiş, ürünü kontrol etmem için rica ettiler gittim baktım, Vatandaşa ''nesini beğenmediğin'' diye sordum. Adam bana ''Eğer bu TV ise ben de kozmonotum'' dedi. Baktım adam saçmalamaya meyilli, hiiiç muhatap olmadım ürünü konrol ettim, İade OK ini verdim çıktım.
Bence ürünlerde değil de insanlarda sorun var :
Umut Barış' Alıntı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mobilde görüntülerken sağdaki bölümü biraz daha genişletebilir miyiz?
Mesela alt forumlar yan yana görünmek yerine alt alta listelense, forum bölümü daralabilir belki. :
Telefonun ekran çözünürlüğü 1080x1920
Jeopol' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mobilde görüntülerken sağdaki bölümü biraz daha genişletebilir miyiz?
Mesela alt forumlar yan yana görünmek yerine alt alta listelense, forum bölümü daralabilir belki. :
Telefonun ekran çözünürlüğü 1080x1920
Sen desktop versiyonuna giriyor gibisin.
Umut Barış' Alıntı:Jeopol' Alıntı:Sen desktop versiyonuna giriyor gibisin.
Tarayıcının ayarları "mobile agent" şeklinde ayarlı.:sırıtma2:
Sota' Alıntı:Yanılmıyorsan Cıhazınız LG Gecenler Bır Arkadasın LG G6 Cıhazında Sıteyı Kontrol Ederken Benzer Durumlar Karsılatım
Chrome Deneme Yaparmısın...
Jeopol' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Tarayıcının ayarları "mobile agent" şeklinde ayarlı.:sırıtma2:
O zaman tarayiciyi bozmussun :jeo:
Ben chrome- nexus 6p ikilisiyle sorunsuz girebiliyorum.
Sota' Alıntı:Yanılmıyorsan Cıhazınız LG Gecenler Bır Arkadasın LG G6 Cıhazında Sıteyı Kontrol Ederken Benzer Durumlar Karsılatım
Chrome Deneme Yaparmısın...