Umut Barış' Alıntı:The_SreT' Alıntı:Benimde daha önceden bir kaç kez belirttiğim tapatalk'da birinin mesajını alıntılayıp cevap yazılamıyor , alıntı yapılamıyor tapatalk'ta. Tapatalk ile girdiğim diğer forumlarda böyle bir sorun yok. Dediğim gibi daha öncede bir kaç kez dile getirmiştim ama baktım olmuyor kabullendim artık :mml: forumun emojileri tapatalkta harf olarak çıkıyor , tapatalk'dan koyduğum emojilerde forumda harf olarak çıkıyor , sadece burada oluyor bu sorun. Bende şöyle çözüyorum kendimce tapatalk'dan foruma bakıyorum , birşey yazacağım zaman web görüntüleye basıp web'den girip cevap yazıyorum mecburen :ebebe:
Tapatalk'ın tarayıcıdan farkı nedir? Bildirim mi gönderiyor?
The_SreT' Alıntı:Umut Barış' Alıntı:Tapatalk'ın tarayıcıdan farkı nedir? Bildirim mi gönderiyor?
Evet hem anında bildirim gönderiyor vede forum ulaşılabilirliğini ve içeriğini daha basitleştiriyor. İstersen bi yükleyip dene demek istediğimi daha iyi anlarsın hocam :tabi:
Sota' Alıntı:Forumumuzda Duyarli Tema Kullanilmaktadir
Giris Yaptiginiz Cihaza Gore Ekran Boyutu Otomatik Boyutlanir
Tapatalk Ihtiyaciniz Yok Bence
Genede
Tapatalk Acik Biraktim Kullanmak isteyen Olur Diye
Tapatalk ve Etiketleme Sistemi Uzerinde Calisma Yapacagim
The_SreT' Alıntı:Benimde daha önceden bir kaç kez belirttiğim tapatalk'da birinin mesajını alıntılayıp cevap yazılamıyor , alıntı yapılamıyor tapatalk'ta. Tapatalk ile girdiğim diğer forumlarda böyle bir sorun yok. Dediğim gibi daha öncede bir kaç kez dile getirmiştim ama baktım olmuyor kabullendim artık :mml: forumun emojileri tapatalkta harf olarak çıkıyor , tapatalk'dan koyduğum emojilerde forumda harf olarak çıkıyor , sadece burada oluyor bu sorun. Bende şöyle çözüyorum kendimce tapatalk'dan foruma bakıyorum , birşey yazacağım zaman web görüntüleye basıp web'den girip cevap yazıyorum mecburen :ebebe:
Apollon07' Alıntı:@Sota Hocam Sohbet Bölümü Açılabilir mi Ana Sayfada En Azından Çoğu Kişi Tanışmış, Acil Durumları Oradan Görme İmkanımız Olur Diye Düşünüyorum 24 Saatte veya 12 Saatte Otomatik Olarak Ta Silinme Temizlenme Yapılabilir Sohbet Kutusunda Benim ki Sadece Bir Öneri Teşekkürler
Apollon07' Alıntı:@Sota Hocam Sohbet Bölümü Açılabilir mi Ana Sayfada En Azından Çoğu Kişi Tanışmış, Acil Durumları Oradan Görme İmkanımız Olur Diye Düşünüyorum 24 Saatte veya 12 Saatte Otomatik Olarak Ta Silinme Temizlenme Yapılabilir Sohbet Kutusunda Benim ki Sadece Bir Öneri Teşekkürler
Sota' Alıntı:Apollon07' Alıntı:@Sota Hocam Sohbet Bölümü Açılabilir mi Ana Sayfada En Azından Çoğu Kişi Tanışmış, Acil Durumları Oradan Görme İmkanımız Olur Diye Düşünüyorum 24 Saatte veya 12 Saatte Otomatik Olarak Ta Silinme Temizlenme Yapılabilir Sohbet Kutusunda Benim ki Sadece Bir Öneri Teşekkürler
Chatbox Bahsediyorsunuz
Anlik Olarak Sohbet Edilecek Bir Panel
Dogrumudur
Uzun Zamandir Aklimda ama kafamda 2 soru isareti Var
Yazilimi Foruma Uydurmak Gerekir
Masaustu Surumde Sikinti Yasanmaz ama
Mobil Cihazlarin Ekranina Nasil Sigiririz
Orasi Muamma
En Onemli Husus
Istedigin kadar Uyari Yaz
Tavsiye Istek Yazilim Gibi Konular
Forum Yerine Chat Alanina Tasinir
Foruma Bakip Okuma Yerine
Konulari guncel tutmak yerine
Kolay Yoldan
Bu Yazilim Var mi
Buraya Ne Tavsiye Edersiniz gibi
Gunde onlarca mesajla karsilamak var
Sota' Alıntı:Özel Mesajdan Forum Isımlerını Atabılırmısın
Inceleme Yapalım
Jeopol' Alıntı:Smileyleri krndimize gore siralama imkanimiz var midir?