teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Telefondan resim yüklerken üç kez yüklemek gerekiyor. Yüklendi görünüyor resim görünmüyor. Üçüncü yükleme sonunda resim sitede görünüyor.
Ben bunu hep yaşıyorum linuxta ,hep ama.Dikkat ederseniz benim yüklemelerimin %99zunda ön ek olarak isim vardır ,mesela öncesinde "tavsiye_" idi şimdi "alodan_" ,çünkü uzun tarih olursa kopyalarken şaşırıyordum . Laptopta şöyle aşıyorum ,bir txt dosyası yarattım ,içine de imaj adresini yazdım (bakınız spoiler),eğer fotoğraf görünmez ise o txt dosyasından kopyala yapıştır yapıyorum,sonuna da mesela "alodan_1.png" ekliyorum oluyor ,yoksa bir kaç yüklemede aynı isim olduğundan ,son yüklenen fotoğrafın adı değişiyor(script aynı isim yerine farklı bir kod verip yayınlıyor)Iphone telefondan resim yükle dediğimde Safari kapanıyor direkt olarak. Bunu öncedende yaşıyordum ara sıra ama bugün 3 kere olunca yazayım dedim.
Hatta forum scriptinin TR sorumlularına açıkça yazdım linux ile sıkıntı yaşıyorum diye ama çok da tınlamadılar açıkçası o zaman .Hele linux kendi tarayıcısında (konqueror) düzgün bile görünmüyordu forum,acaip tema gibi çıkıyordu ,neyse
[img ]https://resim.tavsiyeforumu.com/images/xxxxxxx_01.png[ */img]