Konunun ilk sayfasına yönlendirildiğimizi Adem Helvacı Usta da yazmıştı.Sota ,eski konuya tıkladığımda beni ilk mesaja atıyor,50 sayfa öncesine mesela.Ya okudum onları ,neden böyle oluyor anlamadım,bug mu var forumda acaba,yoksa yazılım alerjisimi
Bunu kendi konumda bile yaşıyorum,sıkıntı mı var acaba.
Bak emin ol konu bu diye ilk sayfaya atıyor ?Sota ,eski konuya tıkladığımda beni ilk mesaja atıyor,50 sayfa öncesine mesela.Ya okudum onları ,neden böyle oluyor anlamadım,bug mu var forumda acaba,yoksa yazılım alerjisimi
? Alışırsın emmi sen yokken bağzı güncellemeler yapıldı forumda bana bildirimler eksik geliyordu meselaSota ,eski konuya tıkladığımda beni ilk mesaja atıyor,50 sayfa öncesine mesela.Ya okudum onları ,neden böyle oluyor anlamadım,bug mu var forumda acaba,yoksa yazılım alerjisimi
Yeni Mesaj,Konu eklentisi son mesaja atma eklentisini desteklemiyor. Coder bilgi verdim umarım desteği eklerSota ,eski konuya tıkladığımda beni ilk mesaja atıyor,50 sayfa öncesine mesela.Ya okudum onları ,neden böyle oluyor anlamadım,bug mu var forumda acaba,yoksa yazılım alerjisimi
Son durum nedir var mı sıkıntı.? Alışırsın emmi sen yokken bağzı güncellemeler yapıldı forumda bana bildirimler eksik geliyordu mesela
Devam ediyor konunun ilk sayfasına atıyor.Yeni Mesaj,Konu eklentisi son mesaja atma eklentisini desteklemiyor. Coder bilgi verdim umarım desteği ekler
Son durum nedir var mı sıkıntı.
Deni bildirimler eksik geliyor demişti onu sordum hocam.Devam ediyor konunun ilk sayfasına atıyor.
Ara ara eksik Başkan senden sonra By_Trol hocam yazmış onun bildirimi gelmedi Anladım benYeni Mesaj,Konu eklentisi son mesaja atma eklentisini desteklemiyor. Coder bilgi verdim umarım desteği ekler
Adem Helvacı Usta da yazmıştı.
Bazı forum sitelerinde ayarlar bölümünde "Yenileri önce göster" ve "Eskileri önce göster" Seçeneği vardı. Burada da olsa iyi olur.
Bak emin ol konu bu diye ilk sayfaya atıyor ?
? Alışırsın emmi sen yokken bağzı güncellemeler yapıldı forumda bana bildirimler eksik geliyordu mesela
Oooo,bana karşı ayaklanma ha ,hepsi bir ağız olmuşlar neredeyseYeni Mesaj,Konu eklentisi son mesaja atma eklentisini desteklemiyor. Coder bilgi verdim umarım desteği ekler
İlteriş Yılmazbir ara Hatay dan bir arkadaş vardı sanırım yöresel pazar gibi ismi olan
kaybettim bilgilerini,başlığı da göremedim,konu hk.bilgisi olan varmıdır acaba?
Dün görüstük Artık kampanya yokmuş. Kampanyalı fiyattan ürün alan bir daha uğramıyor dedi