Ne yapsın o da ekonomisini düşünüyor herşey zamlandiDün görüstük Artık kampanya yokmuş. Kampanyalı fiyattan ürün alan bir daha uğramıyor dedi
Ne yapsın o da ekonomisini düşünüyor herşey zamlandiDün görüstük Artık kampanya yokmuş. Kampanyalı fiyattan ürün alan bir daha uğramıyor dedi
İktisadi olarak normal insan davranışıdır, kimse ucuza aldığı bir mala daha sonra daha yüksek bir meblağ ödemek istemez.Dün görüstük Artık kampanya yokmuş. Kampanyalı fiyattan ürün alan bir daha uğramıyor dedi
Web link :sitesi vardı sanırım,ben onu istiyorum,fiyatlar ise her yer de malum yaw
her şey pahalı adeta el değmiyor gibi bazılarına!
malum çakallık işleri de eklenince her bir şeye sonuç bu oluyor
Yeni bir eklenti yüklemiştim çakışma olmuş
yine sorun tekrarladı başkan çakışma üzerinde çalışıyorsun galibaYeni bir eklenti yüklemiştim çakışma olmuş
Gerekli düzenleme yapıldı
Bir yandan bozuyorsun bir yandan bozduğunu düzeltip yaptım diyorsun mübarek <--- der ve kaçarGerekli düzenleme yapıldı
bağlantı scriptini kontrol edelimIphone telefondan resim yükle dediğimde Safari kapanıyor direkt olarak. Bunu öncedende yaşıyordum ara sıra ama bugün 3 kere olunca yazayım dedim.
Telefondan resim yüklerken üç kez yüklemek gerekiyor. Yüklendi görünüyor resim görünmüyor. Üçüncü yükleme sonunda resim sitede görünüyor.bağlantı scriptini kontrol edelim