İstanbul'da yaşayanlar ! Dvb-t2 yayını başladı.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
Çakma uyducu. Senin bir şeyi anlaman mümkün değil. Kapasiten yok. Sen bilinçsiz yetersizsin. Kendini birikimli sanan cahilsin. O nedenle eğitilmen mümkün değil.

Ticaret sicil nasıl çalışır bilmiyorsun. Sayıştay nasıl denetler bilmiyorsun. Maliye nasıl çalışır bilmiyorsun. Sadece uyduruyorsun. Ama artık bu saatten sonra eğitilmen mümkün değil maalesef.
Benim uyduculuğum çakma bile olsa ispatlı.

Oysa senin direktörlüğün ispatlı değil. Yani çakmasın. Zamanı bol çakma direktör seni.

Hadi direkrörlüğü geçtim, evrak kayıt memuru olduğunu ispatla, ona da razıyım.

Çakma direktör ! Ticaret sicil kaydını yaptırırken, bir takım evraklarla müracaat edersin. O evraklara istinaden sicil kaydının ekleri oluşturulur. Buna da ticaret sicil kaydı denir. İşte bu kaydı soruyorum. Hadi çıkar da göreyim bu kayıtları? Yalnızca ilgililer talep edebilir. Çakma direktör tamam mı?

Kamu idarelerinin sayıştay denetimi de, bir önceki mesajımda değindiğim gibidir. Denetimde 5 yıllık zaman aşımı geçmesin diye, denetçiler kuruma gelerek, evrakları tek tek inceler, hazırlar ve sandıkları mühürleyerek alıp sayıştaya götürür. Sayıştayda bu mühürlü sandıklar 15 yıla kadar bekletilir. Gereği halinde incelenmek üzere...

Eğitime gelince; sen polemiği kendine sanat edinmiş olman nedeniyle, sanat sahibi de sanatını iyi bildiği için, ne kadar izah etmeye çalışsam da anlamayacaksın.

Sonuca gelecek olursak;

sen diyorsun ki, bu saatten sonra karasal sayısal olmaz, olsa bile kısıtlı kalır.

Ben de diyorum ki ; hayır bu konuda ortaya konulan irade var. Alınan kararlar var. Ancak çalışmalar uzun soluklu olduğu için, daha epeyce zaman alacak.

Sıralı mesajlarımda teee başından beri bunları yazdım. Ama sen anlamak istemedin. Yani yazman gereken ; "bekleyelim ve görelim" demen gerekiyordu. Bir türlü diyemedin.

Eğitilememek gerçekten de çok kötü bir durum. Özellikle polemik aramayı kendine sanat edinenler için. Maalesef durumun bu.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
dediğim gibi ne sayıştayın, ne ticaret sicilin işleyişinden ne de maliye bakanlığının çalışma şeklinden bihabersin. dolayısıyla hayal dünyan ile bir şeyler uydurup saçmalıyorsun. ne ticaret sicil kaydını biliyorsun ne de şirket denetimini. sadece uyduruyorsun. sürekli uyduruyorsun. durmaksızın. şimdi de mühürlü sandık falan diye de uydurmuş. sayıştay denetçisine göstersen bir tarafıyla güler. seninki cehaleti geçti. seninki paranoyak bir seviyede.

sürekli uyduruyor adam ya. durmuyor. albani senin hakkında haklıydı. sen sürekli uyduran, söylediği hiç bir şeyin tabanı olmayan tamamen şizofrenik bir adamsın. söylediğin herşey kafanda hayal ettiğin şeyler. hiçbirinin gerçekliği yok. sana ne söylenirse söylensin kafandaki şizforeniyi besliyor.

ciddiye alınacak biri değilsin maalesef.
Son mesajında; "ciddiye alınacak biri değilsin" derken, aslında kendini çok güzel anlatmışsın.

Yani ben de senin hakkında aynı kanaate sahip oldum. Evrak getir - götür memuru olduğunu ispat etseydin, ona da razıydım. Neyse, artık kaderinde "çakma direktör" olarak lakaplanmak da varmış...

Ama 10 numara polemikçisin, hakkını da yemeyeyim. İflah olmazsın vesselam...

Forum geneline hitap ederek yazmam gerekirse;

Bakınız bu yayın tipi ile görevlendirilen kuruluş, hedeflerini basit ve öz cümle ile ortaya koymuş ;
"Yakın gelecekte İstanbul ve Çanakkale’nin yanı sıra; Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Konya, Eskişehir, Antalya, Malatya, Diyarbakır, Denizli, Kayseri, Adana, Osmaneli, Erzurum, Van, Zonguldak, Kütahya, Kastamonu VE Muğla illeri öncelikli olmak üzere ülke genelinde yayıncılık alanında “tek verici tesis” modeline geçilmesi planlanmaktadır. Türkiye’nin farklı şehirlerinde kurulacak sembol kulelerle şehirlerin siluetleri güzelleşirken bir yandan da ekonomik ve sosyal yaşamı gelişecektir."

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
forum genel için bilgi notu. bu arkadaşın sözüne güvenip iş yapmayın. zira bu arkadaşın gerçekler ile alakası yoktur. iddia ettiği şeyler tamamen kendi uydurmasıdır. ciddi mental sorunları bulunmaktadır.
Forum geneli benim sözüme inanıp da ne gibi iş yapabilir ki ?

Eline uzaktan kumandayı alıp, ancak tv'sini taratır. Tv'yi taratıp yayın var mı, yok mu diye bakmanın kime ne zararı olabilir ? "Sözüne güvenip iş yapmayın" diye yazdığın için soruyorum?

Yani kontrolünü iyice kaybettin. Hırsından yazdığının anlamını bile idrak edemiyorsun. Uydurma, mental, şizofren vs vs... Devam et, kendini çok güzel anlatıyorsun.

Yani herkesin aklı var. Senin tavsiyene mi itibar edecekler?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,499
geçen bir şey yazdım ama kimisi bozulmuş!
ülen karasal yayın filan hikaye,avrupada bile hikaye çok zor ilerleyen bir güyya "yeni"
ama aslında eskimiş yayın şekli dir!
adam DH/TF den şutlanmış şimdi burada ahkam kesiyor ve konu da "Karasal yayın"
ne oldu UYDU receiver işlerinden emekli oldun da sıra geldi geberik karasal yayın konusunamı?
yukarıda kendisine cevap veren kişide amma yorulmuş yahu
arkadaş sen TF/DH de üye değilmisin ve bu elemanı tanımıyormusun yoksa?
forumda belli ki ne konu hk. ne de bunu tanıyan birisi yok ki hiç kimse çıkkıp iki kelam etmemiş

ulan devir "internet" devri be karasal nedir yahu,insanlar her bir şeyi nete atmış bu hala karasal diyor

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
DH'den sen şutlandın, ben değil. DH'de hala aktifim.

TF'ye gelince; sen de oradan şutlandın. Yani sicilin berbat...

Yahu o değilde, nasıl haberin oldu da gelip buraya mesaj yazdın şimdi?

Sana ulaştılar, sen de geldin ve eskisi gibi sağa sola çaldakıl olmaya başladın, değil mi?

Kılların ağardı, hala sağa sola çamur atma peşindesin. Bari hakkımda bir fikrim olsaydı da sataşsaydın. Hiç olmazsa, eski ekabirlerden biri derdin. Ben hiç bir tarihte ve mesajımda seninle tek bir defa bile polemiğe girmişliğim yoktur.

Özetle ; sorunlu adamlarsınız vesselam... Sorunlu adam deyince, cuk oturdu. Talihe bak ki, saldıranlardan birinin nick'i sorun'la başlıyor.

Ha bu arada! Sen yıllar önce de göbek kaşıyordun, şimdi de kaşıyorsun. Bi senin gibi göbek kaşıyacak rahatlığa ulaşamadım. Malum yaşadığım yerde emeklilik yaşı 67...

Ahh Türkiye, ahh Türkiye'nin eyt'li emeklileri... Maaşlarınızı da beğenmiyorsunuz, ne yapağız sizinle böyle...

Geri
Üst Alt