S
serkanguzel
Aktif Üye
- 8 Kas 2025
- 67
- 64
Benim uyduculuğum çakma bile olsa ispatlı.Çakma uyducu. Senin bir şeyi anlaman mümkün değil. Kapasiten yok. Sen bilinçsiz yetersizsin. Kendini birikimli sanan cahilsin. O nedenle eğitilmen mümkün değil.
Ticaret sicil nasıl çalışır bilmiyorsun. Sayıştay nasıl denetler bilmiyorsun. Maliye nasıl çalışır bilmiyorsun. Sadece uyduruyorsun. Ama artık bu saatten sonra eğitilmen mümkün değil maalesef.
Oysa senin direktörlüğün ispatlı değil. Yani çakmasın. Zamanı bol çakma direktör seni.
Hadi direkrörlüğü geçtim, evrak kayıt memuru olduğunu ispatla, ona da razıyım.
Çakma direktör ! Ticaret sicil kaydını yaptırırken, bir takım evraklarla müracaat edersin. O evraklara istinaden sicil kaydının ekleri oluşturulur. Buna da ticaret sicil kaydı denir. İşte bu kaydı soruyorum. Hadi çıkar da göreyim bu kayıtları? Yalnızca ilgililer talep edebilir. Çakma direktör tamam mı?
Kamu idarelerinin sayıştay denetimi de, bir önceki mesajımda değindiğim gibidir. Denetimde 5 yıllık zaman aşımı geçmesin diye, denetçiler kuruma gelerek, evrakları tek tek inceler, hazırlar ve sandıkları mühürleyerek alıp sayıştaya götürür. Sayıştayda bu mühürlü sandıklar 15 yıla kadar bekletilir. Gereği halinde incelenmek üzere...
Eğitime gelince; sen polemiği kendine sanat edinmiş olman nedeniyle, sanat sahibi de sanatını iyi bildiği için, ne kadar izah etmeye çalışsam da anlamayacaksın.
Sonuca gelecek olursak;
sen diyorsun ki, bu saatten sonra karasal sayısal olmaz, olsa bile kısıtlı kalır.
Ben de diyorum ki ; hayır bu konuda ortaya konulan irade var. Alınan kararlar var. Ancak çalışmalar uzun soluklu olduğu için, daha epeyce zaman alacak.
Sıralı mesajlarımda teee başından beri bunları yazdım. Ama sen anlamak istemedin. Yani yazman gereken ; "bekleyelim ve görelim" demen gerekiyordu. Bir türlü diyemedin.
Eğitilememek gerçekten de çok kötü bir durum. Özellikle polemik aramayı kendine sanat edinenler için. Maalesef durumun bu.