İstanbul'da yaşayanlar ! Dvb-t2 yayını başladı.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
Resmi bir şey sunamadığım için derin adam taklidi yapıyorum diyorsunuz yani.

Şirket kamu şirketi değil. Ortaklık yapısına ve YK üyelerine bakarsanız olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz.

Kamu şirketi olmadığı için de bakanlık bütçesinden pay almıyor.

Hülasası anlattıklarınızın gerçekler ile alakası yok.

Ne şirketler hukukunu biliyorsunuz ne de faaliyet döngüsünü.
Neden polemik aramaya çalışıyorsunuz ?

Konu hakkında resmi gazeteye bakarsanız, görürsünüz.

Ama yine de ben size şuradan yardımcı olmaya çalışayım ;

Kaldı ki, şu mesajımda değinmiştim zaten ;

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
şaka gibi. sizin insanları yanlış yönlendirmenize tepki gösteriyorum.

kule aş'nin faaliyet konusuna zahmet edip baksaydınız keşke. eğer baksaydınız ptt kule aş'nin kurulum (epc) firması olduğunu, imtiyaz sahibi olmadığını görürdünüz.
Siz en iyisi resmi gazeteleri okuyup bilgilenin. Tabi isterseniz...

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
okuyorum. sadece resmi gazeteleri değil ticaret sicil gazetelerini de okuyorum. ama bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz, o nedenle de hayal gücünüzle birleştirip türetiyorsunuz.
İşte bu yazdığınıza da polemik deniliyor.

Bari konu hakkında resmi gazeteleri okuduktan sonra ve haklı olduğunuzu gördükten sonra, bu son mesajınızı yazsaydınız, mesajınızın geçerliliği olurdu.

Okumadan, "okuyorum" diye yazmışsınız. Demek ki, hala okuma sürecini kat ediyorsunuz... Okuma sürecini tamamladıktan sonra yazsanız olmaz mı ?

Yani polemik aramanız beyhude...

Aslında link verdiğim mesajımı dikkatli okusanız, polemik aramayacaktınız. İlgili mesajımda, yalnızca bir kelime var. O bir kelime bile konunun çerçevesini anlamaya yeterlidir.

Şu mesajımda o tek bir kelimeyi tırnak içerisine aldım ;

Link mesajımda ; Anten A.Ş.'den kastedilen Kule A.Ş.'dir.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
şirket ismini yanlış bildiğinizi kabul ediyorsunuz yani. özetle diyorsunuz ki şirket ismini yanlış biliyormuşum, ezbere uydurdum sürekli yüksek özgüvenle anten aş dediğim sonra da uyarılınca kule aş diye düzelttim. sonra da ben yanlış okuyor oluyorum. sonra da utanmadan aynı özgüvenle devam ediyorsunuz.

şimdi bu iddia ettiğiniz anten aşnin (kule aş :)) mesajınızda iddia ettiğiniz gibi hükümet tarafından yetkilendirildiğine ve bu işe başladığına dair uydurma olmayan bir resmi gazete, kararname falan paylaşsanız da öncekiler gibi uydurmadığınızı anlasak!
Önceki mesajıma bakarsanız, kule a.ş. olarak yazdğımı görebilirsiniz. Etik anlayışım gereği, önceki yazdğım mesajlarımda yalnızca redaksiyon yaparım. Redaksiyon dışında kelime değişikliği yapmam.

Olabilir. Hepimiz mesaj yazarken kuruluşların adını yazarken bu tür kelime hataları yapabiliriz. Önemli olan ; etik değerlere bağlı kalarak, yanlış anlamalara neden olmayacak adına bir sonraki mesajda durumu anlatmaktır. İşte bu nedenle de, ilgili mesajımda adını yanlış yazdığım kuruluşun adını değiştirmedim.

Resmi gazete link'lerini de verebilirim. Ancak resmi gazeteye gelinceye kadar, kule a.ş'nin resmi link'ni vermiştim. İlgili link'i ziyaret ederseniz, kuruluşun başındaki ilgili ve yetkililer, size lazım olacak bilgileri vermişler. O bilgiler konunun çerçevesini anlamak açısından fazlasıyla yeterli olacaktır.

Hala ilgili kanun, sayı numarası vs bilgilere ihtiyaç duyarsanız, resmi gazete link'ini de eklerim.

"Uydurma" sözünüz ise, sizin adınıza büyük talihsizlik olmuş maalesef... Yani o kelimenin altında kaldınız... Kaldı ki, resmi gazete link'i de dahil, ispat etmek için herhangi bir link vermek zorunda değilim. Zira aksini iddia eden sizsiniz. Dolayısıyla link'leri ben değil, sizin vermeniz gerekmektedir.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
Ben atar tutarım ama desteklemek zorunda değilim diyorsunuz yani. Bir şeyin varlığı ispatlanır yokluğu değil. Anladığım kadarıyla akademik eğitiminiz yok. Yoksa bunu bilmeniz gerekirdi.

Resmi gazeteyi hala bekliyorum.
Sorun yok. Resmi gazete link'i de eklerim. Ancak monolog içinde yazıyorsunuz. Bir önceki mesajımda yazdıklarımı okudunuz mu? Mesela; kule a.ş. web sayfasını ziyaret edip okudunuz mu? İlgililer, görev ve yetkilerini oldukça sade ve anlaşılır şekilde yazmışlar da !...

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
Hala resmi gazete bekliyorum.

Çok zor olmasa gerek.
Resmi gazete eklemekte sorun yok dedim ya !... Devamında da kule a.ş.nin web sayfasının link'ini vermiştim. Yani resmi gazeteye ulaştın diyelim. Tarih ve sayı bilgisi dışında, hangi detayı öğrenmek istiyorsun ? Onu yaz.

Kule A.Ş. ;

Yani aradığın bilgiler Kule A.Ş.nin web sayfasında da var. Görevler, tanımlar vs vs...

Yalnız monolog halindesin, diye belirtmiştim ? Yani benim yazdıklarım yanıt vermek yerine, takıldığın aynı noktayı tekrar tekrar soruyorsun ? Bu takıntı niye ?

İlaveten ; Resmi gazete temini için illa bana ihtiyacınız yok. Yani kule a.ş.nin kuruluşuna dair kanunu internette bulamadım diye cimer'e yazsanız, birkaç gün içinde tafsilatlı olarak yanıt verirler... Beni internetten taraması ile uğraştırma lütfen...

Son mesajıma yanıt gelmediği ve daha fazla polemiğe fırsat vermemek adına, resmi gazete link'ini de ekleyeyim bari ( madde 7, madde 8 ) ;

Burada 28 nci sayfada ise ; "Bu düzenlemeden sonra, “PTT A.Ş." tarafından kurulan...... "diye devam eden satırı da okuyun lütfen ;

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
şaka mı bu? gerçekten gönderdiğin linklere baktın mı? 2017 yılına ait. neredeyse 9 yıl geçmiş üzerinden.

1. link 2017 yılına ait torba kanun hükmünde kararname. dvbt2 hakkında herhangi bir ifade yok. tek bir kule üzerinden yayın yapılmasına dair bir hüküm var.

2. link sayıştayın denetim raporu. üst kurul tarafından yetki verildiğine dair. zaten senin iddia ettiğin gibi hükümet rtük ten almamış işi. bilakis rtük yetki vermiş ptt ye kule aş yi kursun diye.

bunların hiçbirinin iddia ettiğin konular ile alakası yok. 2017 yılından beri doğru düzgün yol alınmamış. ben diyorum ki uzun süre geçmiş bundan sonra olmaz.

sen diyorsun ki hayır yapılacak. ben de senden iddianı desteklemeni istiyorum.

yani bana kule aş tarafından dvb t2 yayınlarının yaygınlaştırılacağına dair resmi gazete veya tebliğ lazım. 9 senelik değil. yakın zamana dair.
Şaka değil. Ancak yazdıklarınla konuyu polemiğe çevirdin iyice...

Kule a.ş.nin kurulmasına dayanak, verdiğim resmi gazete link'idir. İtiraz etme diye, sayıştay raporunda değinilen sayfanın link'ini de verdim ki, "link'lerde kule a.ş. ismi zikr edilmemiş" deme diye..

İlla kule a.ş.nin kuruluşuna dair resmi belge ispatı istiyorsan, yalnızca ilgililere resmi olarak yayınlanan ticaret sicil gazetesini araştırmalısın. Bunu da ancak cimer'e ya da PTT'ye yazarak talep edebilirsin. Malum Ticaret sicil gazetesi, yalnızca ilgililer için yayınlanır.

Yapılacak değil, başladı ve yapılıyor zaten... Bu çalışmalar yıllara sari ve uzun solukludur. Yani uzunca zaman alacaktır.

Resmi gazetenin yayınında ; kanun, kararname, tebliğ, yönetmelik ve yönergelerinde, sayısal karasal yayınların yaygınlaştırılacağına dair hüküm içermez. Resmi gazete, bahse konu hizmetlerin başlayabilmesi için, yol verir sadece... İlgili kanunlarda düzenleme yapılarak yolu açılmış zaten...

Yaygınlaşacağına dair illa bilgi arıyorsan, ilk mesaja da eklediğim bu bilgi var şimdilik ;

Belirttiğim gibi, dvb-t2 çok uzun soluklu ve yüksek harcama yapılmasını gerektirmektedir. Neden uzun soluklu?

Arazi edinimleri, 96 emisyon noktası için yol binlerce km yol yapımları, bu noktalara binlerce km enerji çekilmesi, 96 adet enerji yedeği kurulması, 96 adet kule, anten vs kurulumları, 96+ yayın ekipmanı temini, 96 x 6 personel istihdam edilmesi, 96 x 3 taşıt temin edilmesi vs vs uzar gider...

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64

Bu arada Ankara'da devam eden ;

Uhf - 25 bandı 506 mhz 'deki yayınlara ilaveten,

Uff - 45 bandı 666 mhz frekansından, haber kanalları da yayına başladı.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
tamamen uyduruyorsun. insanları yanlış yönlendiriyorsun.

1. ticaret sicil gazetesi herkese açıktır. isteyen bakabilir. ben de zaten ona bakarak yorum yapıyorum. senden bilmediğim şeyi değil bildiğim şeyi istiyorum.

2. türksatta çalışan bir uzmanın linkedinde yaptığı reklamdan mı çıkarıyorsun bu işin uzun vadeli olacağını? o mu karar veriyor bunlara? nereden biliyor bunları?

3. kule aş denilen firma KULE VERİCİ TESİSLERİ İŞLETİM VE TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ ismiyle 26.04.2017 tarihinde kurulmuş, sürekli imza yetkilisi değişikliği yapmış ancak bu süre zarfında doğru düzgün sermaye artırmamış, genel kurul yapmamış, "sen kendi yağında idare et" denmiş bir firma.

4. bu işlerin yaygınlaşması için şirketin sermayesi artırılmalıdır, genel kurullar yapılarak şirketin organizasyon yapısı büyütülmelidir. hiçbirini yapmamışlar.

5. bu şirkete sen test yayınına başla yoksa sayıştay tenkit yazar demişle belli ki. iki gün sonra istanbul ankara izmirde yayına başlar. sonra da burada bırakırlar. yaptık mı yaptık olur. zira şirket tamamen o şekilde yönetiliyor.
Okuduğunu da anlamamışsın.

Uydurma yok, herşey sarih olarak ispat edildi.

Ticaret sicil gazetesini talep edersen görebilirsin. Tabi ücreti karşılığında... İlgililere yayınlanır derken, ifade ettiğim buydu.

Çalışmaların devam ettiğini ispat etmek için verdim o çalışanın paylaşımını... Zaten bu işlerin uzun soluklu ve büyük harcama yapılması gerektiğini belirttim ya!

Şu an ki çalışmaların testin testidir diye yazdım ya! Hangi uydurmadan bahsediyorsun?

Sana ne şirketin imza yetkilisi değişiyormuş, sermaye artırımı yapmıyormuş? Sana ne? Varsa itirazın cimer'e yaz.

İşler uzun soluklu olacak dedim ya, bunun nesini anlamadın?

Sayıştay şirketi denetlemez. Kamu idarelerini denetler. Yani rtük'ü... Rtük'ün kule a.ş'ye iş programı belirleme gibi bir yetkisi yoktur. Daha bunu bile bilmiyorsun.

Hülasası ; konuyu iyice polemiğe çevirdin. Maksadının dibini anlatsan da anlasak...

2026 2027 2028 yılları test yılları olarak geçer.

2029 2030 2031 de ise, 30 büyük şehire kurulur.

İhale edilmesi ve resmi yayınların başlaması 2033 ve sonrası gerçekleşir, diye değerlendirmekteyim.

Özetin özeti ; büyük boyutlu harcama yapılmasını gerektirir işler olduğu için, sayısal yayına geçiş yıllara sari gerçekleşecektir.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
diyorum ya sürekli uyduruyorsun diye. iyice komik duruma düşüyorsun.

1. ticaret sicil gazetesi ücretsizdir. benim üyeliğim var. sen de üye olabilirsin. bunu bilmiyorsun.

2. uzun soluklu olabilmesi için fizibilite çalışılır. bütçe istenir. şirketin genel kurulda sermayesi artırılır. ama bunu yapmamış. demek ki rölantide devam edecekler. bunu bile bilmiyorsun.

3. sayıştay sadece kamuyu denetlemez. kamunun yönetimindeki şirketleri de denetler. dolayısıyla hem ptt yi hem de kule aş yi denetler. bunu da bilmiyorsun.

4. kule aş nin kurucusu ve hissedarı ptt. ptt nin bile böyle bir yatırım planı yok. daha ne olduğunu bilmediğin ticaret sicil gazetesine üye ol, aç bak.

hülasası bir yerlerde işçi olarak çalışan arkadaşların var. onlardan aldığın yarım yamalak bilgi ile sağa sola hava atıyorsun. ama hiç bir şey bildiğin yok.

hayatında hiç şirket yönetmemiş adam nasıl şirket yönetilebileceğini bir kamu şirketi iştirakinde üst yöneticilik yapan adama anlatıyor. bunların cahil cesareti kimsede yok.
1. Yahu nereye ücretsiz? Onaylı bir gazete iste bakalım damga vergisi alıyorlar mı, almıyorlar mı? Hala kelime oyunu yapmakla meşgulsün.

2. Yahu bana ne rölanti de devam edeceklermiş estek de, kerestek de, bi ton gereksiz boş laf... Benim bildiğim bu işler uzun soluklu ve yıllara sari gerçekleştirilecek. Söylediğim bu.

Senin söylediğin ise; küçük boyutlu kalır, yaygınlaşmaz dedin. Ben de ; "çalışmaların ekseriyetin ihtiyaçları doğrultusunda yürütüldüğünü" söyledim. Ha ayrıca uzun yıllar alacak diye de belirttim.

3. Sayıştay, bakanlık harcamalarını denetler. Kamu şirketleri de içine girer ama sayıştay direkt şirket denetlemez. İşte anlamadığın yer burası. Yani sayıştay Kamu idarelerini denetler. PTT ve bağlı şirketleri, Kamu idaresi altında çalışan sermayeli kuruluşlar olduğu için, bakanlık çatısı içinde denetime girer. Yani sayıştay, Kamu şirketi bile olsa, şirketleri direkt denetleyemez. Yazdıklarımın derinliğini anlayamayınca, işte böyle devamlı ofsayt'a düşüyorsun.

4. Sana ne ve bana ne Kamu şirketlerinin yatırım planından? Benim bildiğim bu işler yıllara yayılarak devam edecek... 2033 ve daha ötesine bile sarkabilir. Ama yapılacak mı? Evet yapılacak ve yapılıyor da zaten... Artık hayatımıza yerli ve milli diye bir kavram girdi. Bu nedenle de "öğrenme eğrisi" süreci yaşayacağız.

Sayısal karasal yayın 15 yıldır süregelen bir çalışmadır. Bu konuda birikimimi merak ediyorsan, internette dolaş bakalım, geçmişte ne çalışmalar yapmışım. Öyle aklın sıra itibar suikasti yapmaya çalışıyorsun ama nafile...

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
1. onaylı gazete niye isteyeyim? saçmalıyorsun. onaylı gazete dedim mi? demedim. gazeteye bakıyorum dedim. üstelik artık onaylı gazete isteyen de kalmadı herkes internetten kontrol edebildiği için. o eskidendi. sana kim anlattıysa yanlış anlatmış. konuyu saptırıyorsun. ticaret sicile isteyen herkes bakabilir.

2. ben de diyorum ki yatırım planı yapılmamış. uzun soluklu olsaydı yatırım planı yapılırdı. genel kurulda şirket sermayesi yatırım tutarının %20si kadar artırılırdı.

3. sana diyorum ki kamu şirketinin iştirakinde üst yöneticilik yapıyorum ve sayıştay denetliyor. sen diyorsn ki denetleyemez. ALOOOOO. bak diyorum ki senin çalışmadığın kamu şirketinin iştirakinde çalışıyorum ve denetliyor. ve anonim şirket. ve direk kamu değil. yazılanı okuyabiliyor musun? bak çalışıyorum. denetleniyoruz. 6085 sayılı sayıştay kanunun 4. maddesi kapsamında denetleme yapıyor. istiyorsan arayım sayıştay denetçisini sorayım. sürekli görüşüyorum çünkü.

insanda biraz utanma olur. bilmiyorsan ısrar etmeyeceksin.

bir kamu yönetimindeki şirkette direktörüm. yazdığım her şey seninki gibi kulaktan duyma değil. bil fiil uyguladığım, tecrübe ettiğim şeyler. artık daha fazla komik duruma düşme.
1. Çünkü adam sana soracak, bu gazeteyi nerede ve hangi amaçla kullanacaksın diye... İnternetten baktığın gazete görüntülemesi ne işine yarayacak? Böyle bir şirket kaydı var mı yok mu onu görürsün ancak... Hadi madem öyle, Anten a.ş.nin ticaret sicil kaydına ulaş da görelim? Burada boş laf üretiyorsun hala... Hadi görelim. Ben sana "torba yasa" vs de demeyeceğim. Söz. Hadi şirketin ticaret sicil kaydına ulaş da göreyim?

2. Ben de diyorum ki, sana ne - bana ne yatırım planından? Yapılacak mı? Evet yapılacak ve yapılıyor zaten... Çalışmaların yavaş yavaş gelişim gösterdiğini görüyoruz zaten... Öğrenme eğrisi süreci yaşanıyor diye belirttim ya... Yani bu alanda kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz... Ayrıca, yatırım planı var mı, ya da ne zaman yatırım planına alınacak diye merak ediyorsan, cimer'e yaz.

3. Alooo hala yazdğımı idrak edememişsin. Şirketlerin denetimi, tek düzen hesap planı çerçevesinde maliye tarafından denetlenir. Yani bir sistematik içinde denetlenir. Yani vergi incelemelerine de konu olur. Oysa sayıştayın denetimleri vergi incelemesinde konu olmaz. İşte o 4 ncü madde kapsamında kalırsın ancak.

Kamu şirketlerinde direktör olunmaz. Müdür olunur, daire başkanı olunur. Hadi madem direktörsün, ispatla da görelim. Buraya gelip de boş boş yazma.

Direktör olarak ne kadar da bol zamanın varmış, şaşırdım. Çakma direktör sen başka tabi. Hadi ispatla direktörlüğünü? Söz veriyorum seni ifşa etmeyeceğim. İspatlamazsan çakma direktörsün.

S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
1. kule aş nin son iki sicil gazetesi ektedir. başka istediğin varsa söyle hemen onu da çıkarayım.

kule-son.jpg

kule-son-2.jpg

2. hala cimer diyor. bunu anlamayacaksın.

3. şaka gibi. hakikaten bizim fabrikadaki usta başlarından farksızsın. onlar anlamadıkları işe burunlarını sokmuyorlar. sen de sokma. aklına gelen tüm şeyleri yazıyorsun. senin güçlü kasın aklın değil. boşver uğraşma sen.

maliyenin denetimi, sayıştayın denetimi, bunlar senin bildiğin konular değil. sen yorma kafanı. maliye tüm şirketler vergi açısından denetler. sayıştay buna ek olarak kamu yönetimindeki şirketleri idari ve mali açıdan denetler. ama dediğim gibi yorma sen kafanı. belli ki bilmiyorsun bu konuları.

4. savunma sanayine üretim yaptığımız için kimliğimi ifşa edemem. ama kamu şirketlerinde direktör olur. kamu kurumlarında olmaz. şirket ile kurum farkı bu.

neyse özetlersek; konuyu diğer okuyanlar için bilgi geçelim. bu arkadaş bir arkadaşından kulaktan duyma şeylerle iddialarda bulunuyor ancak dvbt2 kamunun yapmış oldukları hazırlıklara bakılırsa çok uzun vadeli olmayacak gibi görünüyor.
Söz veriyorum seni ifşa etmeyeceğim. Özelden bile olsa direktör olduğunu ispatla da göreyim. Savunma sanayinde görev alanların ne kadar boş zamanı varmış? Ben adamların başına kaşıyacak boş vakitleri olmadığını sanıyordum.

Hadi sana fırsat, özel kanaldan ispatla... İspatlamazsan çakma direktörsün.

Ben de şu an da forum birikimini gözden geçiriyordum.

Bir önceki mesajımda dvb-t2'nin 15 yıldan beri süre geldiğini ve süreci başından beri takip ettiğimi, internetten takip edilirse, geçmiş birikimimin görülebileceğini belirtmiştim. Sen ise, hala kuyruğu kaptırmamak adına itibar suikasti yapmaya çalışıyorsun ama nafile... Nick'im iyi bilindiği için nafile yani...

Yani burada kimse senin gibi savunma sanayiinin çakma direktörüne inanmaz.

Direktörüm, mirektörüm diye kendine boş boş paye çizmeye çalışırsan, buna ancak kendin inanırsın.

Özete gelecek olursak ; Dvb-t2 15 yıldır ülkenin gündeminde. Zaman zaman mevzuat düzenlemeleri nedeniyle durakladı. Şimdilerde öğrenme eğrisi süreci ile birlikte, yerli ve milli imkanlar da kullanılarak, yol alınmaya çalışılmaktadır. 2033'te ihale süreci aşamasına gelineceğini öngörmekteyim.

Ama arkadaşın belirttiği gibi, bu projeden asla vazgeçilmeyecektir. Çünkü yayın sistemleri birbirinin alternatifi değil, tamamlayıcısıdır.

İlaveten; ticaret sicil gazetesi kaydının özetini çıkarmışsın sen... Ben şirket ile ilgili kaydın tamamını sormuştum. Görüntülerebiliyor musun? Görüntüleyebiliyorsan onu da ekle lütfen.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
ticaret sicil gazetesine cevap vermemişsin. orada bazı sözler vermiştin. uçup kaçıyordun o konuda. ispatları görünce unutmuşsun. o nedenle senin gibi sözüne güvenilmez birine kimliği ifşa edemem.

sana sayıştayın şirketimize sormuş olduğu sorulara ilişkin ufak bir bukle bırakayım. :)

2222875cd9638409d498.jpg

karasal yayın ömrünün sonuna geldi. buna devlet de katılıyor ki bu süreçlere hiç yatırım yapmıyor.
Püüühhh... Hala kaçamak cevaplar peşindesin. Güvenmezmişte fasaryadan nağmelerin ardına saklanma... Yoksa çakma direktörsün. Savunma sanayiinin zamanı bol çakma direktörü seni...

Ayrıca mesajımın son paragrafını bir daha oku bakalım. Ticaret sicil kaydı ile ilgili ne sormuşum?

Belge diye eklediğin, abuziddin'i çağrıştıran resim hiç bir şey anlatmıyor bana... Yani sayıştay, bu şekilde talepte bulunmaz. Denetçiler gelir, sandığı açar ve iş yerinde denetler. Sonra sandığı mühürle tip kapatır. Sandığı da alır götürür. Yıllardır bu şekilde denetlendik.

Ama ben senin gibi direktörüm, mirektörüm diye kendime çakma paye biçmedim. Çakma direktör olacağıma, neysem o. Birikimlerini de internette mevcut

Yani senin kamu idaresinde yüksek pozisyonla çalışmadığına eminim. Olsan olsan zamanı bol evrak getir, götürde çalışanlardan birisi olabilirsin ancak... Ondan da emin değilim ya, hadi neyse...

Cahilliğin de böylesi ancak senin gibiler de olur ancak... Karasal sayısal yayınlar başladığında bile, analog yayınlar sonladırılmayacaktır, diye belirttim ya... Gerekçesini de yazmıştım. Bir daha oku lütfen.

Devlet yatırım yapar, yapmaz, o devletin bileceği bir iştir. Ancak projeden vazgeçilmesi mümkün değildir. RTÜK belgelerini okursan, idrak edersin.

Hasılı hasılı hasılı kelâm ; iki gündür burada ego tatmini peşindesin. Çünkü uzun soluklu bir proje diye defalarca yazmama rağmen, hala gerçekleşmeyeceğini iddiası peşindesin. Ne diyelim? Bekle de gör.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

serkanguzel

Aktif Üye
8 Kas 2025
67
64
ticaret sicil kaydı alınamaz dedin gösterdim. ölü taklidi yapıyorsun. sayıştay şirket denetleyemez dedin onu da gösterdim onda da dilin tutuldu. şimdi direktör olduğunu ispatla diyorsun sana niye güveneyim. sen zamanında uydu forumlarında dekoder tavsiye ederek kendine ün yapmış adamsın. ne itibarından, ne prestijinden bahsediyorsun. sanki bana emekli hakim-savcı. çakma uyducu seni. sen çakma bir uyducusun. düşük kalite mavi yakasın. sen aklını yorma. sende yok çünkü.

bu çakma uyducuya itimat etmeyin. ptt bile bu işe yatırım yapmıyor. şeklen devreye alınır azalarak biter. çünkü devir değişti. bunun gibi boş adamlar hariç kimse kullanmayacak bu teknolojiyi. zira uydu üzerinden internet yatırımları artmaya başladı. belirli bir zaman sonunda en ücra köyde bile uydu üzerinden internet yayınlarını izleyebilecek herkes.
Yahu neyi ispatladın? Hiç bir şeyi ispatlamadın. Ticaret sicil listesini çıkarmışsın. Ben kaydını sordum. Kaydını yalnızca ilgiler talep edebilir. O da fiziki ve damgalı evrak şeklinde!

Sayıştay şirket denetlemez! Şirket denetimleri tek düzen hesap planı çerçevesinde maliye tarafından yapılır. Sayıştayın Kamu şirketi denetimleri, bakanlıkların hesap denetimi çerçevesinde yapılır, dedim. Ama hala anlamamazlığa vurma ya da gargaraya getirme peşinde olduğunu görüyorum.

Sana göre çakma uyducu bile olsam, benim bir birikimin var. Senin neyin var. Çakma direktörlüğün var. Onu da ispat edemiyorsun.

Direktörlerin zamanı bu kadar bol mu? Evet bol. Ama çakma direktörlerin zamanı bol. Hele de senin gibi durmadan polemik arayan çakma direktörlerin zamanı tümden bol.

Yazdıklarımı idrak edebilseydim bari... Yayın sistemleri, birbirinin alternatifi değil, tamamlayıcısıdır, diye belirtmeme rağmen, son parafrafında cahilliğini iyice ortaya dönmüşsün. İnternet çağında haberleşme bu kadar gelişmesine rağmen, bütün dünya ülkeleri, Kamu yayını için ayrılan radyo frekansları çalışmalarını hala geliştiriyorlar. Neden acaba ?

Tamam cahil ol ama bu denli körü körüne cahil olma.

Geri
Üst Alt