- 23 Kas 2017
- 20,945
wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey komutunu yapıştırıp çalıştırdığımda bu çıkıyor hocam lisans filan yok
Etkinleştirme ekranının ekran görüntüsünü atar mısınız?
wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey komutunu yapıştırıp çalıştırdığımda bu çıkıyor hocam lisans filan yok
Etkinleştirme ekranının ekran görüntüsünü atar mısınız?
Umutcum yedeklerimi almayı bitirdim sayılır, Benim emektar VESTEL laptopa bir format basıp, orijinal win7 den ücretsiz yükseltilmiş win10 olan bilgisayarımı yeniden win7 ye geri yükleyeceğim.
win10 u ararmıyım sence?
Lisans vardır da, kullandığınız sürüme ait değidlri muhtemelenhayır bios filan güncellemedim donanım değişikliğide yapmadım benim bilgisayarda vista vardı win 10 yaptık 5 ay sonra bu durum ortaya çıktı
Benim Anlamadığım benim bilgisayarda lisans yokmu ve bu zamana kadar nasıl kullandım
hayır bios filan güncellemedim donanım değişikliğide yapmadım benim bilgisayarda vista vardı win 10 yaptık 5 ay sonra bu durum ortaya çıktı
Benim Anlamadığım benim bilgisayarda lisans yokmu ve bu zamana kadar nasıl kullandım
temiz kurulum yaptık lisansı korsan
Hocam bilgisayar eski, win 10 kurdu arkadaşta birdaha uğraşmakta istemiyorum dediğiniz gibi lisans bulup devam etmek