Samsunda ilçelerine göre daha pahalı...Bu sadece İstanbul'a özgü bir durum değil.
Bize Samsun'da 300 TL su faturası geldi.
200'ü geçtiğimizi hatırlamıyorum bile su faturasında.
Ki evdeki düzen de öyle pek değişmedi açıkçası.
Herkes evde olsa, tüketim arttı derim eyvallah ama, hafta içi işe gidiyor bizim ahali.
Kalan miras ne diyelim biz şimdiİstanbulda her şey çok güzel olacak
İzmirde her şey çok güzel
İski konusunda haber yapılmıştı sular kesik ,tankerle su taşınıyor diye ,ama arka planda çamaşır makinasında çamaşır yıkanıyordu
istanbul çok kalabalık nufusu yoğun olan bir şehir su sorunu herzaman olmuştur istanbu,lda yapılan inşaatlar gökdelenler temel atarken patlatılan ana dağıtım su boruları var eksik yapılan altyapı yatırım sorunları var uzun yıllardan beri akp'li belediye başkanı yönetti ibb'yi su kullanımın yoğun zamanlarda suyun debisi düşüyor demekki buda düşük basınca neden oluyor olabilir yada farklı bölgelerdeki içme suyu hat yenileme çalışmaları nedeni ile geçici süreliğine devre dışı bırakılmış ana dağıtım şebekeleri olabilir diyelimki istanbula 10 yerden su basılıyor arıza bakım yenileme çalışmaları nedeni ile bunların 4-5 tanesi devre dışı kalıyor buda kimi bölgelerde su kesintisi yada su basıncında düşmelere sebeb oluyor olabilir
Bak bu aklıma gelmemişti sevgili flip-flop Belki neden budur büyük ihtimalle ,ablamı aradım sordum ,"bende sıkıntı yok alcum,güzel akıyor" dedi (İzmir-Buca)şöyle birsey de olabilir belediye uzerinde surekli "su bitiyor, barajlar boş, istanbul susuz kalacak" diye baskı var bundan dolayı basıncı düşürüp kullanimi azaltmak icin yapmis da olabilirler ama sonuc olarak gene su sorunu oluyor yani. genel şikayetlere bakılırsa iskiden kontrole gelen elemanlarda birsey yok deyip geçiyorlar planli olarak yani adam var ki çağırmış koskoca 26 daire birden başvurmuş bu insanların hepsi mi anormal?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende basvuru yaptım basinc düşük diye adam geldi muslugu acin dedi actik sayactan bakti sayac dönüyor tamam bu normal su geciyor diyor.
sanki ben sular akmıyor sayac dönmüyor demişim
neyse sonuc olarak iski planlı yapiyor bu işi sebebini tam bilmesek de..