İşçi Ve Emekçinin Hakkını Yiyenler Nereye Kadar ?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
İşyeri; Eve 3 apartman yakın ama... :uzgun
Farkındamısın bilmiyorum biraz ileri geri konuşuyorsun dalga geçer gibi :ciks
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ne demek oluyor yani :alala
Şu Demek Kardeşim Eczaneyle benim evin bulunduğu Sokak aynı eczaneye bakcan 3 apartman sonra benim evim :ok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ak sakallı, nur yüzlü Marx dedemiz, zamanında biz emekçileri şöyle uyarmıştı:

"Proletarier aller Länder vereinigt Euch!"
(Dünyanın tüm işçileri; birleşin!)

Kaybedeceğin tek şeyin sana vurulmuş pranga ve zincirler olduğunu anladığında, ayağa kalma ve isyan etme zamanı gelmiş demektir.
:ok :ok :ok

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
İstersen evinin altında olsun iş yerin. Bu şartlar hiç uygun değil yani bir işyerinde saydığın listedeki yaptığın işler ve aldığın ücret.
Benim iş yerim evime 1 saat ( İstanbul’da yaşayanlar bilir Metrobüs ile 1 saat yani ? )

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
İstersen evinin altında olsun iş yerin. Bu şartlar hiç uygun değil yani bir işyerinde saydığın listedeki yaptığın işler ve aldığın ücret.
Benim iş yerim evime 1 saat ( İstanbul’da yaşayanlar bilir Metrobüs ile 1 saat yani ? )
Doğruya doğru iş bulmak zor usta herkes kadrosunu oturtmuş kimsenin hiçbiryerden çıkmaya niyeti yok ortam farklı nasıl insanlarla çalışırsın belli değil ne biliyim.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Doğruya doğru iş bulmak zor usta herkes kadrosunu oturtmuş kimsenin hiçbiryerden çıkmaya niyeti yok ortam farklı nasıl insanlarla çalışırsın belli değil ne biliyim.
Kardeşim senin tek yapacağın şey işyerini iş verenini ssksız işçi çalıştırdığı için şikayet ediceksin.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Farkındamısın bilmiyorum biraz ileri geri konuşuyorsun dalga geçer gibi :ciks
Neyin ne olduğunun farkındalığını, "intihar etmek istiyorum" diye konu açandan, tek avantajı eve yakın diye emeğini sömürülmesine izin verip, şikayet eden ama çalışmak için mantık dışı bahanelere sığınan birinden öğrenecek değilim... Forum Kuralları dahilinde istediğim gibi yazarım.

Herkes, yardımcı olmak adına bir şeyler yazıyor ama hepsine bahanen hazır...

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Neyin ne olduğunun farkındalığını, "intihar etmek istiyorum" diye konu açandan, tek avantajı eve yakın diye emeğini sömürülmesine izin verip, şikayet eden ama çalışmak için mantık dışı bahanelere sığınan birinden öğrenecek değilim... Forum Kuralları dahilinde istediğim gibi yazarım.

Herkes, yardımcı olmak adına bir şeyler yazıyor ama hepsine bahanen hazır...
Yazıyor yazmasına Doğru Ama kimse Üzücü Kırıcı Şeyler Yazmıyor Sen böyle alay eder gibi yazıyorsun iş bulmak eşya bulmak gibimi ? özellikle Türkiye gibi bir Ülkede ? Suriyeler bile Bizden Fazla Maaşlı Çalışıyor Burda Amaç Tavsiye vermek Elbette Eleştiriye Açığız Ama forum Kuralları Dahilinde Ve Ayrıca Saygı Çerçevesini Aşmadan :ok

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Yazıyor yazmasına Doğru Ama kimse Üzücü Kırıcı Şeyler Yazmıyor Sen böyle alay eder gibi yazıyorsun iş bulmak eşya bulmak gibimi ? özellikle Türkiye gibi bir Ülkede ? Suriyeler bile Bizden Fazla Maaşlı Çalışıyor Burda Amaç Tavsiye vermek Elbette Eleştiriye Açığız Ama forum Kuralları Dahilinde Ve Ayrıca Saygı Çerçevesini Aşmadan :ok
Saygı ve değerden bahsederken, konuya yazdığım ilk mesaja bakabilirsin. Gerisi senin her yazılana mantıksız bahaneler üretmen neticesi gelişti... Şikayet ettiğin şartlardan kurtulman senin elinde, bizim dilimizde değil.

İş bulmak kolay değil ve seni esir eden değerlere razıysan, burada konuyu açman eşyanın tabiatına aykırı.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Saygı ve değerden bahsederken, konuya yazdığım ilk mesaja bakabilirsin. Gerisi senin her yazılana mantıksız bahaneler üretmen neticesi gelişti... Şikayet ettiğin şartlardan kurtulman senin elinde, bizim dilimizde değil.

İş bulmak kolay değil ve seni esir eden değerlere razıysan, burada konuyu açman eşyanın tabiatına aykırı.
cevaplar sana mantıksız geliyor olabilir yada burdaki konu yazma mecburuyetinde değilsin beni eser eden bir konu katlamak durumundayım yeni iş bulana kadar forum ne için olur fikir alışverişi için.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
cevaplar sana mantıksız geliyor olabilir yada burdaki konu yazma mecburuyetinde değilsin beni eser eden bir konu katlamak durumundayım yeni iş bulana kadar forum ne için olur fikir alışverişi için.
Evet, fikir alışverişinde bulunmak için forumlar vardır, bende fikirlerimi yazıyorum... Kendi isteğimle yazıyorum veya yazmıyorum, mecburiyet diye bir şey yok.

Yaşın genç ve kendi fikirlerinle, kendine yol çiz ve mücadeleye başla, burada sana kimse kötü bir şey yazmıyor kıymetini bil, her öneriye kulp takarsan ancak yerinde sayarsın, hatta yıllar geçerken sen geriye gidersin Allah korusun.

Geri
Üst Alt