catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 41
Bu ne demek oluyor yaniİşyeri; Eve 3 apartman yakın ama...
Bu ne demek oluyor yaniİşyeri; Eve 3 apartman yakın ama...
Bu ne demek oluyor yani
Sosyal güvenlik + yemek + asgari ücret değilse seni bağlayan şey ne merak ettim doğrusu?? Allah sabır selamet ve kolaylıklar versin.
Evime Çok Yakın 3 Apartman var eczaneyle Ev Arasında
Farkındamısın bilmiyorum biraz ileri geri konuşuyorsun dalga geçer gibiİşyeri; Eve 3 apartman yakın ama...
Şu Demek Kardeşim Eczaneyle benim evin bulunduğu Sokak aynı eczaneye bakcan 3 apartman sonra benim evimBu ne demek oluyor yani
Ak sakallı, nur yüzlü Marx dedemiz, zamanında biz emekçileri şöyle uyarmıştı:
"Proletarier aller Länder vereinigt Euch!"
(Dünyanın tüm işçileri; birleşin!)
Kaybedeceğin tek şeyin sana vurulmuş pranga ve zincirler olduğunu anladığında, ayağa kalma ve isyan etme zamanı gelmiş demektir.
Doğruya doğru iş bulmak zor usta herkes kadrosunu oturtmuş kimsenin hiçbiryerden çıkmaya niyeti yok ortam farklı nasıl insanlarla çalışırsın belli değil ne biliyim.İstersen evinin altında olsun iş yerin. Bu şartlar hiç uygun değil yani bir işyerinde saydığın listedeki yaptığın işler ve aldığın ücret.
Benim iş yerim evime 1 saat ( İstanbul’da yaşayanlar bilir Metrobüs ile 1 saat yani ? )
Kardeşim senin tek yapacağın şey işyerini iş verenini ssksız işçi çalıştırdığı için şikayet ediceksin.Doğruya doğru iş bulmak zor usta herkes kadrosunu oturtmuş kimsenin hiçbiryerden çıkmaya niyeti yok ortam farklı nasıl insanlarla çalışırsın belli değil ne biliyim.
ettinmi Sicilin Karalanıyor o Meslek Gurubunda MaalesefKardeşim senin tek yapacağın şey işyerini iş verenini ssksız işçi çalıştırdığı için şikayet ediceksin.
ettinmi Sicilin Karalanıyor o Meslek Gurubunda Maalesef
Öğle Yapacam Umut BakıyımBaşka bir işte daha yüksek maaşla çalışmayı deneseniz?
Neyin ne olduğunun farkındalığını, "intihar etmek istiyorum" diye konu açandan, tek avantajı eve yakın diye emeğini sömürülmesine izin verip, şikayet eden ama çalışmak için mantık dışı bahanelere sığınan birinden öğrenecek değilim... Forum Kuralları dahilinde istediğim gibi yazarım.Farkındamısın bilmiyorum biraz ileri geri konuşuyorsun dalga geçer gibi
Yazıyor yazmasına Doğru Ama kimse Üzücü Kırıcı Şeyler Yazmıyor Sen böyle alay eder gibi yazıyorsun iş bulmak eşya bulmak gibimi ? özellikle Türkiye gibi bir Ülkede ? Suriyeler bile Bizden Fazla Maaşlı Çalışıyor Burda Amaç Tavsiye vermek Elbette Eleştiriye Açığız Ama forum Kuralları Dahilinde Ve Ayrıca Saygı Çerçevesini AşmadanNeyin ne olduğunun farkındalığını, "intihar etmek istiyorum" diye konu açandan, tek avantajı eve yakın diye emeğini sömürülmesine izin verip, şikayet eden ama çalışmak için mantık dışı bahanelere sığınan birinden öğrenecek değilim... Forum Kuralları dahilinde istediğim gibi yazarım.
Herkes, yardımcı olmak adına bir şeyler yazıyor ama hepsine bahanen hazır...
Saygı ve değerden bahsederken, konuya yazdığım ilk mesaja bakabilirsin. Gerisi senin her yazılana mantıksız bahaneler üretmen neticesi gelişti... Şikayet ettiğin şartlardan kurtulman senin elinde, bizim dilimizde değil.Yazıyor yazmasına Doğru Ama kimse Üzücü Kırıcı Şeyler Yazmıyor Sen böyle alay eder gibi yazıyorsun iş bulmak eşya bulmak gibimi ? özellikle Türkiye gibi bir Ülkede ? Suriyeler bile Bizden Fazla Maaşlı Çalışıyor Burda Amaç Tavsiye vermek Elbette Eleştiriye Açığız Ama forum Kuralları Dahilinde Ve Ayrıca Saygı Çerçevesini Aşmadan
cevaplar sana mantıksız geliyor olabilir yada burdaki konu yazma mecburuyetinde değilsin beni eser eden bir konu katlamak durumundayım yeni iş bulana kadar forum ne için olur fikir alışverişi için.Saygı ve değerden bahsederken, konuya yazdığım ilk mesaja bakabilirsin. Gerisi senin her yazılana mantıksız bahaneler üretmen neticesi gelişti... Şikayet ettiğin şartlardan kurtulman senin elinde, bizim dilimizde değil.
İş bulmak kolay değil ve seni esir eden değerlere razıysan, burada konuyu açman eşyanın tabiatına aykırı.
Evet, fikir alışverişinde bulunmak için forumlar vardır, bende fikirlerimi yazıyorum... Kendi isteğimle yazıyorum veya yazmıyorum, mecburiyet diye bir şey yok.cevaplar sana mantıksız geliyor olabilir yada burdaki konu yazma mecburuyetinde değilsin beni eser eden bir konu katlamak durumundayım yeni iş bulana kadar forum ne için olur fikir alışverişi için.