İşçi Ve Emekçinin Hakkını Yiyenler Nereye Kadar ?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Değerli forum Ailesi Sizlere Bişeyler Danışmak durumundayım Nisan 2019 da Koro 96 Kimdir Konusunda Beni Çoğunuz Tanımıştır Adem Helvacı Adem Helvacı Sevgili Adem Ustaylada Yakınlığımız Daha Da Çok Oldu teraspy teraspy Emmimle De Buradan Sürekli güzel Muhabbet Etmekteyiz Diğer Adminler Ve arkadaşlar Pek Bi Samimiyetimiz Yok muhabbetimizde Az Ama Onlarıda Seviyorum Şimdi Forum Ailesindeki Herkeze Sesleniyorum Sizlere Bir Konu Hakkında Danışayım Ben 9 Yıldır Eczane İşindeyim Son 3 Yıldırda Bir Eczanedeyim sürekli Çıkmak İstiyorum ama çıkamıyorum beni bağlayan bir şey var sanki Mıknatıs Beni Geri Çekiyor Gibi Peki ama Neden Çıkmak İstiyorum Çalıştığımız Eczane 2 Katlı Büyük 150 metre kare bir Eczane Ve Beni Şimdi İyi Dinleyin

1.Yukarı Tarafın Süpürülmesi
2.Yukarı Tarafın Silinmesi(Paspas)
3.Yukarı Tarafın Toz Alınması
4.Bulaşık Ve Tezgah Temizliği
5.Çöpleri Dökme
6.Üst Lavabo Ve WC Temizliği
7.İç Dış Koca koca Camlar Silinmesi
8.İlaçların Girişleri Dizilimleri
9.Üst Stoklar
10.Eczane Düzeni
11.Alt Tarafın Süpürülmesi
12.Alt Tarafın Silinmesi
13.Alt Tarafın Toz Alınması
14.Alt Tarafın Bulaşık Ve Tezgah Temizliği
15.Alt Tarafın Çöplerin Dökümü
16.Alt Tarafın Lavabo Ve WC Temizliği
17.Alt Tarafın Düzeni
18.Alt Kısımdaki Stok İlaçlar
19.Eczane Eksikleri İlaç temizlik VS
20.Mahalle İçi Servisler
21.Hastane Düzeltmeleri
22.Para Bozma Bozuk Para Bulma
23.Bahçe Temizliği
24.Eczanedeki Elektrik Elektronik Sorumluluğu Onarımı Bakım Vs
25.İlaçların Seri Miad Takibi
26.Elden Satışlar Ürün Tavsiyesi
27.Çay Kahve Servisi
Geriye Kalıyor Reçete Girme ve Fatura Kesme Bunlar Benim Eczanede kimsenin yardımı Olmaksızın Yaptığım İşler Aldığım Aylık Ne kadar Bi Tahmin Edin ?

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Hocam ayıptır söylemesi içinize robot mu kaçtı? Bu kadar işi bir insanın yapması akıl karı değil haddime değil ama, yani bu düpedüz enayilik

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
İşe alınırken imzalı olarak iş tanımınız var mı ? Var ise o iş dışında yaptığınız işleri yapmayabilirsiniz. İş tanımınız yok ise kendinize bunların içerisinden bir iş belirleyin ve sadece onu yapın size dayatma uygulayamazlar yasal olarak hakları yok.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu kadar işte bişey yok ki ? gülüyorum çünkü komik geldi, daha yaşın genç çalışacaksın, maddelere bakıyorum düzen, temizlik, stok ve reçete yazsa 4 madde de bitecek, ama Koray temizlik için ballandirmiş, paspas için ballandirmiş ?, yapılmayacak iş değildir ben asgari ücret 1500 TL iken, toplamda 600 TL ye geceli gündüzlü çalışıyordum. Ve ciddiyim bu konuda geceli gündüzlü, hammalligi da şoförlüğü de kurulumu da arızası da, akıllı tahtası da. Gündüz okul açık diye akıllı tahtaları gece kurardım, sabahta normal servis atardım. Bu 1-2 gün değil aylık süreçler di. Hele senin yazdığın temizlik bizim dükkanın yarısı.

Çalıştım, sevdim, yoruldum, ama karşılığını, şahsımi tanıyanlar bilirler aldım, şimdi masa başı. ? Sana çalışmak dışında birşey diyemem, işini seviyorsan devam.

Son düzenleme:
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Bu kadar işi tek kişinin yapması mucize bence. Bence de ayrılın gitsin.
Sevgili Kardeşim yorumun İçin Teşekkür Ediyorum Aylığım 900 Lira Sigorta yok Yemek Yok Ek mesai Parası Çok Cüzi Bir Miktar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sosyal güvenlik + yemek + asgari ücret değilse seni bağlayan şey ne merak ettim doğrusu?? Allah sabır selamet ve kolaylıklar versin.
SGK Yok Yemek Yok Asgarimi Nerdee ?

Hocam ayıptır söylemesi içinize robot mu kaçtı? Bu kadar işi bir insanın yapması akıl karı değil haddime değil ama, yani bu düpedüz enayilik
Sevgili kardeşim Çalışsan Bir Dert Çalışmasan Bir Dert bıktım Yemin ediyorum bıktım

İşe alınırken imzalı olarak iş tanımınız var mı ? Var ise o iş dışında yaptığınız işleri yapmayabilirsiniz. İş tanımınız yok ise kendinize bunların içerisinden bir iş belirleyin ve sadece onu yapın size dayatma uygulayamazlar yasal olarak hakları yok.
Hiç Bişey yokki Sözel Olarak İşe Alındım

Bu kadar işte bişey yok ki ? gülüyorum çünkü komik geldi, daha yaşın genç çalışacaksın, maddelere bakıyorum düzen, temizlik, stok ve reçete yazsa 4 madde de bitecek, ama Koray temizlik için ballandirmiş, paspas için ballandirmiş ?, yapılmayacak iş değildir ben asgari ücret 1500 TL iken, toplamda 600 TL ye geceli gündüzlü çalışıyordum. Ve ciddiyim bu konuda geceli gündüzlü, hammalligi da şoförlüğü de kurulumu da arızası da, akıllı tahtası da. Gündüz okul açık diye akıllı tahtaları gece kurardım, sabahta normal servis atardım. Bu 1-2 gün değil aylık süreçler di. Hele senin yazdığın temizlik bizim dükkanın yarısı.

Çalıştım, sevdim, yoruldum, ama karşılığını, şahsımi tanıyanlar bilirler aldım, şimdi masa başı. ? Sana çalışmak dışında birşey diyemem, işini seviyorsan devam.
İşimi Seviyorum Ama Bak Diğer Arkadaşlarda Yorumlamış Bunca işe SGK Asgari Yoksa Yemek Yoksa Bir Elektronik Cihazda Besleme Devresi İyi Olmasa Ne Olur ? Aksama Yapar Değilmi Cihazda Bende işte SonZamanlarda Aksamaya başladım geç gitmeye başladım bağırıp çağırmaya başladım patronada işçilerede

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
[SUP]Yani aslında herşey biraz da sizin elinizde bu 4 kalem işten herhangi birini yapabilir diğerlerini yapmayabilirsiniz size bunun için bir şart koşamazlar yasal olarak her hakkınızı alabilirsiniz [/SUP]

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Sevgili Kardeşim yorumun İçin Teşekkür Ediyorum Aylığım 900 Lira Sigorta yok Yemek Yok Ek mesai Parası Çok Cüzi Bir Miktar

SGK Yok Yemek Yok Asgarimi Nerdee ?

Sevgili kardeşim Çalışsan Bir Dert Çalışmasan Bir Dert bıktım Yemin ediyorum bıktım

Hiç Bişey yokki Sözel Olarak İşe Alındım

İşimi Seviyorum Ama Bak Diğer Arkadaşlarda Yorumlamış Bunca işe SGK Asgari Yoksa Yemek Yoksa Bir Elektronik Cihazda Besleme Devresi İyi Olmasa Ne Olur ? Aksama Yapar Değilmi Cihazda Bende işte SonZamanlarda Aksamaya başladım geç gitmeye başladım bağırıp çağırmaya başladım patronada işçilerede
Ama SGK olmalı, hala yapmadılar da sıkıntı

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
[SUP]Yani aslında herşey biraz da sizin elinizde bu 4 kalem işten herhangi birini yapabilir diğerlerini yapmayabilirsiniz size bunun için bir şart koşamazlar yasal olarak her hakkınızı alabilirsiniz [/SUP]
Valla bilmiyorum Yasal Olarak Hak Aradımmı Sıkıntı Çıkıyor Bu Sefer Kolluk Kuvetleri Kavga Dövüş iş Kan Dökmeye Kadar Gidiyor Hatayımız Maalesef İstanbul Gibi Bir Şehir Olmaya Başladı İti Serserisi Mafyası Bollandı Beline Silahı takan 3-5 kişiyle gezen Mafya Oluyor Kaç kişi Hakkını Aramaya Kalktı böyle Sigortam yok maaşım verilmiyor davasından davaların hepsi düşüldü..

Ama SGK olmalı, hala yapmadılar da sıkıntı
3 Yıldır Yapmadılar Yapmıyorsunuz Dedim bari Sigorta paramı Verin

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Valla bilmiyorum Yasal Olarak Hak Aradımmı Sıkıntı Çıkıyor Bu Sefer Kolluk Kuvetleri Kavga Dövüş iş Kan Dökmeye Kadar Gidiyor Hatayımız Maalesef İstanbul Gibi Bir Şehir Olmaya Başladı İti Serserisi Mafyası Bollandı Beline Silahı takan 3-5 kişiyle gezen Mafya Oluyor Kaç kişi Hakkını Aramaya Kalktı böyle Sigortam yok maaşım verilmiyor davasından davaların hepsi düşüldü..

O zaman devam etmendeki ısrar nedir. Gerçi günümüzde iş bulmakta sıkıntı

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
O zaman devam etmendeki ısrar nedir. Gerçi günümüzde iş bulmakta sıkıntı
Evime Çok Yakın 3 Apartman var eczaneyle Ev Arasında İnanın bana 9 Yıllık Meslek Hayatımda 2 Yıl Boyunca AntiDepresan Sakinleştirici Kullandım Sırf Saygıdan Kıymetten Eksik Etmiyim Diye

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810

Hocam öyle şey olur mu işçi mahkemelerinin haksız da olsa ben hiç geri döndüğünü görmedim öyle mafya denilen kolpaları düşünerek yaşarsanız zaten hakkınızı başından yedirmeye başlamışsınız demektir siz yeterki orada çalıştığınızı, fazla çalışmanızı, birden fazla iş yaptığınızı kanıtlayın ve hakkınızı hukuki yollardan sonuna kadar arayın

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Hocam öyle şey olur mu işçi mahkemelerinin haksız da olsa ben hiç geri döndüğünü görmedim öyle mafya denilen kolpaları düşünerek yaşarsanız zaten hakkınızı başından yedirmeye başlamışsınız demektir siz yeterki orada çalıştığınızı, fazla çalışmanızı, birden fazla iş yaptığınızı kanıtlayın ve hakkınızı hukuki yollardan sonuna kadar arayın
Ya o Basitte Kardeşim bizim Zaten Allahtan Başka Korkumuz yok Ölümden de korkmuyorum Zaten Ölümden Korkan bir insanın ya Yaşamak istiyordur yada Sicili Kabarıktır allah Katında Ahirette Hakkımı Yiyen Kimseye Helal Etmiycem

Geri
Üst Alt