İran Amerika Üslerini Vurdu

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Acaba çin ayaklanırmı yarın öbürgün Ama ABD de çok kaşınıyor ya Trump ne zannediyor kendini anlamış değilim.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Evet iki fuze ile vurmuslarmis ama bir karinca bile ölmemismis Bu durum bir gün öncesinden haberli denetlemeye giden gostermelik tiyatrolara benziyor

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Onu bunu bilmem de, olaya mezhepsel veya din ekseninde yaklaşanlara, değerlendirenlere, sempati duyanlara inanmıyorum. Çok şükür ki, konu içerisinde böyle bir düşüncenin yorumu yok. Bir kez daha ortamın sağ duyusundan emin oldum.

Konuya dönecek olursak, filler tepişir çimenler ezilir... ☹

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Çin savaşa girerse topyekün girer diye düşünüyorum. Yani dönüşü olmayan bir yola girer bence. :hihi

Çin'in şuanda öyle bir maceraya atılacağını sanmıyorum, bir savaşa girmek için de yeterli sebeplerinin zaten olmadığı ortada.. Bırakalım Çin'i ben bölgeyi kontrol altına almaya çalışan ve kısmen alan Rusya'nın bile müdahil olacağını sanmıyorum..

Beni korkutan Trump denilen terorist başının dik başlılığı ve halkın tepkisinden çekinen İran yönetiminin altta kalmamak adına yapacağı hamleler.. Umarım konu büyümeden kapanır diyeceğim ama ben bile inanamıyorum bu söylediğime..?

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Çin'in şuanda öyle bir maceraya atılacağını sanmıyorum, bir savaşa girmek için de yeterli sebeplerinin zaten olmadığı ortada.. Bırakalım Çin'i ben bölgeyi kontrol altına almaya çalışan ve kısmen alan Rusya'nın bile müdahil olacağını sanmıyorum..

Beni korkutan Trump denilen terorist başının dik başlılığı ve halkın tepkisinden çekinen İran yönetiminin altta kalmamak adına yapacağı hamleler.. Umarım konu büyümeden kapanır diyeceğim ama ben bile inanamıyorum bu söylediğime..?

Trump'ı azil edeceklerdi, tekrar edemiyorlar mı? Etsinler işte, Amerika'daki düzene aykırı biri bu sarışın. :hihi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Çin savaşa girerse topyekün girer diye düşünüyorum. Yani dönüşü olmayan bir yola girer bence. :hihi
Ama çin güçlü bir ülke umut google amcada öyle yazıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cin savasa girse bizim PTT ülke hava sahasindan gecen her bir füzeden 15 lira gümruk ucreti alir:haha:hihi:hihi:haha1:hih
:hihi:hihi:hihi:hihi Aynen

Trump'ı azil edeceklerdi, tekrar edemiyorlar mı? Etsinler işte, Amerika'daki düzene aykırı biri bu sarışın. :hihi
Ne güzel obama vardı ABD de nerden bulupta çıkardılar bunu ya :hihi :hihi :hihi

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,324
İran'ı öyle gözünüzde büyütmeyin , onlarda bizim gibi gazla çalışıyorlar ver mehteri misali , böyle giderse ancak kendi sonlarını hazırlarlar.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
rjsrjsrj
İşte, girerlerse Japonlardan beter davranırlar. :hihi
:hihi:hihi:hihi:hihi İş Yavaş Yavaş Counter Oyununa Dönmeye Başladı En iyisimi Çukur,Arka Sokaklar,Kurtlar Vadisindekileri Çağıralım En iyi Savaşçı Onlar :hmm

CIQ3gacW8AAzjxA.png
:hihi:hihi:hihi:hihi

Geri
Üst Alt