Acaba çin ayaklanırmı yarın öbürgün Ama ABD de çok kaşınıyor ya Trump ne zannediyor kendini anlamış değilim.
Mesela ??Çin bir savaşa girerse dünyada her şey değişir.
Mesela ??
Çin savaşa girerse topyekün girer diye düşünüyorum. Yani dönüşü olmayan bir yola girer bence.
Çin'in şuanda öyle bir maceraya atılacağını sanmıyorum, bir savaşa girmek için de yeterli sebeplerinin zaten olmadığı ortada.. Bırakalım Çin'i ben bölgeyi kontrol altına almaya çalışan ve kısmen alan Rusya'nın bile müdahil olacağını sanmıyorum..
Beni korkutan Trump denilen terorist başının dik başlılığı ve halkın tepkisinden çekinen İran yönetiminin altta kalmamak adına yapacağı hamleler.. Umarım konu büyümeden kapanır diyeceğim ama ben bile inanamıyorum bu söylediğime..?
Ama çin güçlü bir ülke umut google amcada öyle yazıyorduÇin savaşa girerse topyekün girer diye düşünüyorum. Yani dönüşü olmayan bir yola girer bence.
AynenCin savasa girse bizim PTT ülke hava sahasindan gecen her bir füzeden 15 lira gümruk ucreti alir
Ne güzel obama vardı ABD de nerden bulupta çıkardılar bunu yaTrump'ı azil edeceklerdi, tekrar edemiyorlar mı? Etsinler işte, Amerika'daki düzene aykırı biri bu sarışın.
Ama çin güçlü bir ülke umut google amcada öyle yazıyordu
İş Yavaş Yavaş Counter Oyununa Dönmeye Başladı En iyisimi Çukur,Arka Sokaklar,Kurtlar Vadisindekileri Çağıralım En iyi Savaşçı Onlarİşte, girerlerse Japonlardan beter davranırlar.