internetten tv aldım kargonun hasarlı tv si elimde patladı

S Çevrimdışı

sdere39

Yeni Üye
11 Ara 2020
6
40
Biz ne ürünler görüyoruz. Ne sıkıntılar yaşıyoruz anlatamam 2 ay önce Adem abiden gelirken önünde o kadar koruma olmasına rağmen baskıdan kaynaklı kırılan TV elimde patladı 2 aydır çözüm arıyorum. Üretici hiç bir zaman kargo hasarlı ürüne karışmaz. Siz üretici olsanız gönderdiğiniz kargo kutusu ezik veya yırtık olsa ve içinden kırık çıksa sen dermisin abi ben üstleniyorum kargo kötü taşımış ama ben öderim ?
*Demez
Peki ya servis ? Servis olsanız eve gitmişsin ve bu durumla karşılaştın ?
*Abi ben cebimden öderim servisi benim sen kutusu yırtık almışsın ama sorun yok ben karşılarım der misin ?

Kargo hasarlı ise raporunuz varsa bu tarz ürünlerde kendi başınızdan atarsınız üretici ile kargocu yada satıcı ile kargo arasında çözüm aranır sana yeni TV gelir.

Ama dediğiniz gibi bu günlerde hasarsız kargo görmek zor. Bu durumda hepsi kırık demek ye zor. Ama işte bu hasar raporu şart.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
ARKADAŞLAR HAKKIMI ARADIM HER TÜRLÜ İNCE HESAP IN SOSYAL MEDYA HESAPLARİNDA YAZDİM TÜKETİCİ HAKLARI MAHKEMESİ NE DURUMUMU İLETTİM E DEVLET ÜZERİNDEN VE LİNKEDIN DA YAZDİM VİDEOLU VE RESİMLİ PAYLAŞTIM BU HAFTANIN BAŞINDA 14.12.2020 tarihinde bu ince hesabın departman şefi aradı size müjdeli bir haberim var dediler durumu degerlendirdik ve sizin mağdur olduğunuzun kanaatine vardik. Degisim veya iade için bize geri gönderin dediler geri gönderdim şimdi bekliyorum ya değişim ya para iadesi olacak
Müjde mi? :ogg
Ülen olması gereken zaten bu, ne müjdesi... :sopa1
Geçmiş olsun, sonucu da olumlu olur inşallah.

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim.

Kargo çalışanlarının bazıları üst katlara çıkarmıyorlarmış, bazılarıda çıkarırım ama sorumluluk bende değil diyormuş, bazısıda normal ürün gibi çıkartıp kapıda teslim ediyormuş. İlk 2 olasılıkta çıkarmazsa biz bina girişinde teslim alırsak ürünüde 2-3-4 kat neyse çıkarıp servisi beklersek, kutudada hasar yoksa ama içindeki üründe kırık varsa bu durumda katil kim? Aşçı, Uşak, Bahçıvan ? Yoksa hepsi mi :)

S Çevrimdışı

sdere39

Yeni Üye
11 Ara 2020
6
40
Müjde mi? :ogg
Ülen olması gereken zaten bu, ne müjdesi... :sopa1
Geçmiş olsun, sonucu da olumlu olur inşallah.
Valla olması gereken de bu tabiki ama servis kutuyu açacak lar demeseydiler daha erken durumu görecektim ama servis kuracak diyorlar ya servis te kurulum ücreti 70 tl istiyor amaç farklı servis kurulum için ücret istemese ve de satıcı bunu mecbur kılmasa beni suçlayabilirlerdi ama kutuyu ilk açan servis ben hem kendime hem de kayınpederi me Samsung aldım ne kurulum ucreti istendi ne bi baska bir sey ben kendime duvara taktırdım sadece askı parasi ödedim delmeden takmadan bile ucret almadılar kaldı ki bi tv nin kurulumundan ne olucak amaclari vatandasin garantisini imzalamak için imza parası almak kurulum adi altindan kutuyu ilk açan servis olduğu icin ben hakli çıktım ve paketlemeyi yapmak satıcının işi sadece bi kutu ile olmuyormuş bu işler ama bir daha internetten tv almak mi imkansiz hayatta allmam 200 tl fazla ver guvenli olsun

Geri
Üst Alt