ghostkiller1
Aktif Üye
Cvp: İnternet Sitelerinde En Çok Satan Klimalar
fujitsuyada geleceğim şuan zamanım yok bu mesajdan devam ederim.
fujitsuyada geleceğim şuan zamanım yok bu mesajdan devam ederim.
ghostkiller1' Alıntı:fujitsuyada geleceğim şuan zamanım yok bu mesajdan devam ederim.
ghostkiller1' Alıntı:Şu garanti olayları inanın bana düzmece.hepsi satış politikası.ben daha hiç duymadım kliması olupta 6. Yılda yada 7 yılda hizmet alanı.siz ana garanti hizmetini alında öpün başınızın üzerine koyun.yukarda arkadaş çok güzel yazmış.300 e maal et sonra 2000 e 3000 e sat.firmanın kayıbı yokki olmazda.
Ama ben 3 yıl garanti veripte aynı markanın 7.yılında garanti olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti adı altında hizmet veren klimasını gıcır gıcır yapıp müşterisinden bir kuruş almayan me yide bilirim.eleştirenler birde buna açıklık getirsinler.
Madem bu kadar cömertler yılllardır insanların kafasını şişiren ikinci yılında laçkalaşan,rulman yiyen dağılan kompresörlerini iyileştirsinler.çokmu zor kaliteli komp kullanmak.yada karmı azalıyor iyi malzeme kullanılırsa.bu işin detayına inersek akılalmaz cinlikler var işin içinde.kim istemezki gerçek anlamda uzun yıllar garanti.ama sözde değil özde gerçek garanti.
Zorlu iklimlerde bizim yerlilerle ısınmak biryana dursun elektirik saati göbek atar.kaliteli klima neden göbek attırmıyor peki.demekki arada bir fark var.ondan sonra derizki bu klima fiyatı bu kadarda neden bu markanınki yüksek.kimse kusura kalmıcak arkadaş.kaliteyi kimse size ucuza vermez.isterimki versin ama bu ancak rüyalarda olur.o yüzden kedi uzanamadığı ciğere mındar demesin.
Bir mercedes düşünün birde renault.bu ikisi aynıysa haklı herkez.aynu olamayacakları aşikar olduğuna göre söz biter mercedes mercedestir.tabiki onunda eski kalitesi yok.
Genel olarak ülkemizde fiyatlar zaten uçuk düzeyde.serbest denetimsiz piyasa.dolara zam işi bahane ver zamı.e dolar düştü nerde indirim nah alırsınız indirim.herkez kendi tekelini yaratmış iklimlendirme işinde.vurun tüketiciye nasılsa mahkumlar bunlar diyorlar.millet olarak iki kişi birbirini çekemiyor anlaşamıyorken topluluk olarak nasıl bu haksızlıklara dur diyebiliriz.öyle bir devir aldıki artık herkez sadece ben diyor.biz yok oldu bizler bitti.
:
:
:
bozdem' Alıntı:ghostkiller1' Alıntı:Şu garanti olayları inanın bana düzmece.hepsi satış politikası.ben daha hiç duymadım kliması olupta 6. Yılda yada 7 yılda hizmet alanı.
Ama ben 3 yıl garanti veripte aynı markanın 7.yılında garanti olmamasına rağmen müşteri memnuniyeti adı altında hizmet veren klimasını gıcır gıcır yapıp müşterisinden bir kuruş almayan me yide bilirim.eleştirenler birde buna açıklık getirsinler.
Üstat madem 7 yıl sonra da memnuniyet adına bedava tamir yapıyorlar..Şu işin adını koysalar daha güzel olmaz mı?
bozdem' Alıntı:t.taha' Alıntı:@bozdem
Siz buradayken bunu da sormak istiyorum kafamdan çıksın, bu eer ve sezonsal eer testlerinin üzerine baya bir yazı okudum yani aşağı yukarı kapsamlarını biliyorum merak ettiğim bu konuda siz ne düşünüyorsunuz klimanın gösterdiği performansı sizce hangisi daha gerçekçi yansıtıyor.
Taha Bey galiba biraz araştırmam gerekecek çok bilgili değilim bunları genellikle kullanıcılar çok incelerŞu sezonsal olayının üstünde çok durmadım inanın siz isterseniz bir konu açarak bildiklerinizi yazın üstüne ekleyerek gidelim.
t.taha' Alıntı:bozdem' Alıntı:Taha Bey galiba biraz araştırmam gerekecek çok bilgili değilim bunları genellikle kullanıcılar çok incelerŞu sezonsal olayının üstünde çok durmadım inanın siz isterseniz bir konu açarak bildiklerinizi yazın üstüne ekleyerek gidelim.
Tamam kafamda toplayıyım yazarım fakat işin teknik kısmındaki kişileri ilgilendirmiyorsa ben üstünde gerçekten durulası bir şey olmadığını anlıyorum malı pazarlamak için öne çıkarılıyor.
ghostkiller1' Alıntı:sezonsal işi tamamen fiyasko arkadaşlar.kendilerine güzel çıkış kapısı buldular.bütün firmalar sezonsal üretimi adı altında cihazların herşeyinden çaldı.a dan z ye eksilttiler küçülttüler vs vs.fırsat bu fırsat dediler verdiler çoşkuyu.eskiden 9 luk dış üniteyi bir kişi kaldıramazken şimdik alın kucağınıza gezin.nerde bu ağırlığın kayıbı sanırım anlamak için mucid olmaya gerek yok.küçüle küçüle kaliteden ödün veriyorlar tabi burda amaç üretim maliyetini düşürmek.tüketiciye yansıyormu evet yansıyor ama tersi yansıyor.klimalar küçülüyor kalite bitiriliyor ama fiyatlar hep yukarı çıkıyor.
fazla sürmez 3-5 seneyede başka bir cinlik çıkarırlar bir yoluna sokarlar işleri.şuan piyasada nerdeyse manda iç kasa klima kalmadı.kondenser boru çapları daraldı sıralar azaldı olmadı tek sıraya bindi.kompresörler ufaldıkça ufaldı cebimize girecek nerdeyse.tekneloji ilerledikçe çalıyorlar cihazlardan.kar marclarını yükseltmek için hertürlü yola başvuruyorlar.sonumuz ne olur bu gidişle bilinmez.hayali klima yaparlar artık bu hızla bizde bakar bakar ısınırık :lol:
Bazıları gerçekten teknolojiyle ilerlerken bazı markalar nasıl fiyat düşürürüm mantığında.