Cvp: İnternet Sitelerinde En Çok Satan Klimalar
bozdem' Alıntı:
Fujitsu yu bana iyi demişlerdi yani bi kaç kişiden duydum sadece çok yaygın olmadığı için bilmiyorum sizce nasıl bir marka?
ben bir lira bile vermem fujitsuya @erkut 303 ve diiğer
@rüzgar arkadaşlar kusura bakmasınlar rüzgar arkadaşada hayırlı olsun üstlerinede alınmasınlar. ticarete çomak sokuyorda demesinler. (rüzgar arkadaş zaten durumunu belirtti ama maalesefki ticaret zor iş bozdem arkadaşda az çok değinmiş bu adam kışın ne yapacak orada gibisnden demiş. ME de bu yüzden bayilerini koruyor hatta bu korumaya özenenlerden biriside haierdir oda internette bulunmaz mbirol gururla yazar durur bunu. ben şahsen özel mesaja karşı olan birisiyim ama bazı durumlarda ucuz me bulan orta yere yazmasın. o bayiyi bile şikayet eden başka bir bayi olmasından korkuyorum. bakın bana diyorlar tanıdık bayi yokmu alalım oradan.. ilk dediğim söz bir kuruş indirim yapmazlar. aha buryada yazayım istanbul üsküdar Yüksek Klima Gökhan Yüksek, bostancı Turan Klima Murat Turan, bakırköy Artı klima Atilla ve Mecit beyler, Kartal değişim Klima burda Murat arkadaşımız var japon yapıştırıcısı nicki. hiç biriside bir kuruş indirim felan yapmaz bunun için bana hiç sormayın diyorum. indirimin olacağı yerler izmir adana mersin vs rekabetin çok olduğu yerler. benim tanıdklarım normalde tek tek split bile satmıyor desek yeri var.. hep proje işleriyle uğraşıyorlar. hiç birisinede desem gelin foruma 2 kelime yazın desemde yazmıyorlar arkadaş. )
kimsede alınmasın bugün bir haber okudum dh de adam dakin shira baymaktan bile kötü klima demiş.
daikinde gree kompresör çıksada ben bunu kabul etmem bir ara gree ile kompresör üretim bant anlaşması gibi bişeler yapmışlardı baya stok elde etmişler.
bede daikin kullnıcısıyım aynı zamanda benim klimanın kompresörüde gitti gider ama genede o haliyle yanına gree mree yanaşamaz.
bakın bunu diyorum açıkça istesem mbirol daikin dandik klima shira öneriyor diye bu sözü kullanırım bile ama ben onun yaptığını yapıp zil takıp oynamam.
dhde yazan adam neye dayanarak yazdı. ben şahsen prof kullnıyorum klimalarımı öyle 2- saat 3 saat bilemedin 5-6 saat kullanıpta bu tür lafları söylemek olmaz baymak neki Allah aşkına. cem yılmazın gontör yandı esprisi gibi aman çok yakacak diye zırt prıt aç kapa kullanan insanların kullnım alışkanlıklarını bilmiyor değiliz. ama işte bu tür bir değerelendirmeyle insaların kafalarının nasıl bulandırıldığının bir farkın varılsa.
fujitsuya gelince asla ve asla bir ME olamaz zamanından mbirolun hakkında neler dediğini biliyoruz. bana sesi videoya çevirebilecek olan varsa ulaşsın. zamanında bir miktar ısıtma btu yüksek diye altın ilana eden kullnıcılarında sonrasında iç ve dış fan şikayetleirinide defrost şikayetlerinide bolca okuduk hatta meşhur gürcan bile o eski seriden lcc 14 lüğe sahip 15 yıllık daikin defrosta düşmüyor derken fujitsu bol defrost yapıyor diyordu.
şimdi mbirol denen karanlık zihniyet ME HJ serilerinin g,riş sınıfı olması sebebyle biraz fazla defrost yaptığında ortalığa gaz verirken
ve
zamanında satmazken general fuji electric ve fujitsıu alanlarada satanlarada söverken (eski meseleler kimse üstüne alınmasın) şimdi satabildiği için veriyor gazı.
e peki bu ne. sadece bir olay diye değerlendirmeyelim. resimlerde bile 2
durum mevcut ve daha önceki bilgileri yazdım üstte.
hemen peşindende destekleyecisi gelmiş o arkadaşta kusura bakmasın hemde 5-6 saatlik kullanıcıdır ve benim fujitsum benim fujitsum diyen tiplerden. hatta mbirola beraber feneri bırakıp 6s ye geçsinler yakışmıyorlar fenere :muha:
bu arada soğutmadaki bazı modellerin sağırlığınıda unutmayalım. ben şhsen gözüle görmeden kuvvetli soğuk vereceğne dahi inanmıyorum fujitsuların