İnternet Sitelerinde En Çok Satan Klimalar

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54
Cvp: İnternet Sitelerinde En Çok Satan Klimalar

Çatı katı ev 85 mtre kare bede me de var sıkıntı yok

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Fijutsu da o paranın hakkını veriyor ısıtma deyerli çok yüksek

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54
Buda bem klima

bd085a9b285bf15c2ff29d13fa071311.jpg

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

erkut303' Alıntı:
Fijutsu da o paranın hakkını veriyor ısıtma deyerli çok yüksek

Evet dikkatimi çekti 5kw soğutma yapan model için 6kw ısıtma demiş başlangıçta 9kw kağıt üzerinde.

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Forumdan bakabilirsin elektirik faturalarını paylaştım daha önce

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Airfel de cok satıyor..Önceki evde vardi.Isitan tek klimaydı ama zayıf ısıtıyordu.Birde soğuklarda sık defrost yapıyordu.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

bozdem' Alıntı:
Fujitsu yu bana iyi demişlerdi yani bi kaç kişiden duydum sadece çok yaygın olmadığı için bilmiyorum sizce nasıl bir marka?

ben bir lira bile vermem fujitsuya @erkut 303 ve diiğer @rüzgar arkadaşlar kusura bakmasınlar rüzgar arkadaşada hayırlı olsun üstlerinede alınmasınlar. ticarete çomak sokuyorda demesinler. (rüzgar arkadaş zaten durumunu belirtti ama maalesefki ticaret zor iş bozdem arkadaşda az çok değinmiş bu adam kışın ne yapacak orada gibisnden demiş. ME de bu yüzden bayilerini koruyor hatta bu korumaya özenenlerden biriside haierdir oda internette bulunmaz mbirol gururla yazar durur bunu. ben şahsen özel mesaja karşı olan birisiyim ama bazı durumlarda ucuz me bulan orta yere yazmasın. o bayiyi bile şikayet eden başka bir bayi olmasından korkuyorum. bakın bana diyorlar tanıdık bayi yokmu alalım oradan.. ilk dediğim söz bir kuruş indirim yapmazlar. aha buryada yazayım istanbul üsküdar Yüksek Klima Gökhan Yüksek, bostancı Turan Klima Murat Turan, bakırköy Artı klima Atilla ve Mecit beyler, Kartal değişim Klima burda Murat arkadaşımız var japon yapıştırıcısı nicki. hiç biriside bir kuruş indirim felan yapmaz bunun için bana hiç sormayın diyorum. indirimin olacağı yerler izmir adana mersin vs rekabetin çok olduğu yerler. benim tanıdklarım normalde tek tek split bile satmıyor desek yeri var.. hep proje işleriyle uğraşıyorlar. hiç birisinede desem gelin foruma 2 kelime yazın desemde yazmıyorlar arkadaş. )

kimsede alınmasın bugün bir haber okudum dh de adam dakin shira baymaktan bile kötü klima demiş.

daikinde gree kompresör çıksada ben bunu kabul etmem bir ara gree ile kompresör üretim bant anlaşması gibi bişeler yapmışlardı baya stok elde etmişler.

bede daikin kullnıcısıyım aynı zamanda benim klimanın kompresörüde gitti gider ama genede o haliyle yanına gree mree yanaşamaz.

bakın bunu diyorum açıkça istesem mbirol daikin dandik klima shira öneriyor diye bu sözü kullanırım bile ama ben onun yaptığını yapıp zil takıp oynamam.

dhde yazan adam neye dayanarak yazdı. ben şahsen prof kullnıyorum klimalarımı öyle 2- saat 3 saat bilemedin 5-6 saat kullanıpta bu tür lafları söylemek olmaz baymak neki Allah aşkına. cem yılmazın gontör yandı esprisi gibi aman çok yakacak diye zırt prıt aç kapa kullanan insanların kullnım alışkanlıklarını bilmiyor değiliz. ama işte bu tür bir değerelendirmeyle insaların kafalarının nasıl bulandırıldığının bir farkın varılsa.

fujitsuya gelince asla ve asla bir ME olamaz zamanından mbirolun hakkında neler dediğini biliyoruz. bana sesi videoya çevirebilecek olan varsa ulaşsın. zamanında bir miktar ısıtma btu yüksek diye altın ilana eden kullnıcılarında sonrasında iç ve dış fan şikayetleirinide defrost şikayetlerinide bolca okuduk hatta meşhur gürcan bile o eski seriden lcc 14 lüğe sahip 15 yıllık daikin defrosta düşmüyor derken fujitsu bol defrost yapıyor diyordu.

şimdi mbirol denen karanlık zihniyet ME HJ serilerinin g,riş sınıfı olması sebebyle biraz fazla defrost yaptığında ortalığa gaz verirken

ve

zamanında satmazken general fuji electric ve fujitsıu alanlarada satanlarada söverken (eski meseleler kimse üstüne alınmasın) şimdi satabildiği için veriyor gazı.

e peki bu ne. sadece bir olay diye değerlendirmeyelim. resimlerde bile 2
durum mevcut ve daha önceki bilgileri yazdım üstte.

7N9l1Y.png

hemen peşindende destekleyecisi gelmiş o arkadaşta kusura bakmasın hemde 5-6 saatlik kullanıcıdır ve benim fujitsum benim fujitsum diyen tiplerden. hatta mbirola beraber feneri bırakıp 6s ye geçsinler yakışmıyorlar fenere :muha:

kW4qdy.png

bu arada soğutmadaki bazı modellerin sağırlığınıda unutmayalım. ben şhsen gözüle görmeden kuvvetli soğuk vereceğne dahi inanmıyorum fujitsuların

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

@9köy Hocam Elmalı da rakım 1050.Nerdeyse karasal iklim var..Nette araştırma yaparken ben burayı da okudum.Buranın dışında generalin defrost yaptığı sikayetini hic duymadım.Kim kullandıysa övmüş..Sadece burada defrosttan bahsediliyor.Bu arkadaşta konu başlığında defrostu sadece -5 (uzerı tam hatırlamıyorum) ve yüksek nem şartlarında yapıyor demiş.

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

ruzgar' Alıntı:
Hocam Elmalı da rakım 1050.Nerdeyse karasal iklim var..Nette araştırma yaparken ben burayı da okudum.Buranın dışında generalin defrost yaptığı sikayetini hic duymadım.Kim kullandıysa övmüş..Sadece burada defrosttan bahsediliyor.Bu arkadaşta konu başlığında defristu sadece -5 uzerı ve yüksek nem şartlarında yapıyor demiş.

hocam kimsenin yazıp yazmaması sizin alıp almamanız değil ben bozdem arkadaşın soruna cevap verdim sizinde konuya girebileceğniizi düşünerek üstünüze alınmayın dedim.

siz beğenebilrsiniz değerlere göre hareket edebilrsiniz ben etmem bunlar ayrı şeyler. bunun iddiasınıda yapmam.

ona bakarsanız 20 derecede ben me nin defrost yaptığınıda gördüm . ama kar fırtınasında me ye defrrost yaptıramadım daikin bile defrosttan çıkamazken.

tekrar edersen amacım o oldu bu oldu vs demek değil elindeki ürürnün utanıp eksi yönlerini yazamayan bir yapımızda var millet olarak maalesef.  ben fikrimi açık yazdım sadece.

bu arada şunuda söyleyeyim doğalgaz konusunda sizle aynı düşünüyorum doğalgazın yerini hiç bir şey tutmaz  kombi sıcak suyu bile her şeye yeter. klimanın pis tozlu havasınıda çekmemiş oluruz.

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

9köy' Alıntı:
ruzgar' Alıntı:
Hocam Elmalı da rakım 1050.Nerdeyse karasal iklim var..Nette araştırma yaparken ben burayı da okudum.Buranın dışında generalin defrost yaptığı sikayetini hic duymadım.Kim kullandıysa övmüş..Sadece burada defrosttan bahsediliyor.Bu arkadaşta konu başlığında defristu sadece -5 uzerı ve yüksek nem şartlarında yapıyor demiş.

hocam kimsenin yazıp yazmaması sizin alıp almamanız değil ben bozdem arkadaşın soruna cevap verdim sizinde konuya girebileceğniizi düşünerek üstünüze alınmayın dedim.

siz beğenebilrsiniz değerlere göre hareket edebilrsiniz ben etmem bunlar ayrı şeyler. bunun iddiasınıda yapmam.

ona bakarsanız 20 derecede ben me nin defrost yaptığınıda gördüm . ama kar fırtınasında me ye defrrost yaptıramadım daikin bile defrosttan çıkamazken.

tekrar edersen amacım o oldu bu oldu vs demek değil elindeki ürürnün utanıp eksi yönlerini yazamayan bir yapımızda var millet olarak maalesef.  ben fikrimi açık yazdım sadece.

bu arada şunuda söyleyeyim doğalgaz konusunda sizle aynı düşünüyorum doğalgazın yerini hiç bir şey tutmaz  kombi sıcak suyu bile her şeye yeter. klimanın pis tozlu havasınıda çekmemiş oluruz.

Estagfirullah ben alınmıyorum.Bir seçim yaparak klima aldım.Eğer olumsuz sonuçları olursa buna da katlanacağım.Rekabetin olmadığı yerde hicbir ME bayii indirim yapmıyor diyorsunuz.Ben de bunu söylüyorum keşke rekabet olsa vatandaş kaliteli ürünü daha uyguna alsa Antalyada rastgele aradığım ilk bayi 7425 tl olan fiyatı 6800 e indirirken Fethiye bayisinin zam gelecek havada karada 7800 satarım bu klimayı demesi kendi çıkarının peşinde olduğunu gösteriyor..Satıcının çıkarı olur da alıcının olmaz mı? Bir Japon gider, diğer Japon gelir.:)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

Hayırlı Olsun Dıyelım Tekrardan Insallah Istedıgınız Performansı Fazlasıyla Verır

Bızlerın Tavsıye Edebılecegı Bır Klıma Daha Olur

Mıdea Bundan 2 Yıl Oncesıne Kadar Kapın Onune Koymazken Suan Taktım Kullanıyorum

Insallah Eksıklerını Gıdermıstır Fırma

R Çevrimdışı

ruzgar

Yeni Üye
30 Tem 2017
221

Sota' Alıntı:
Hayırlı Olsun Dıyelım Tekrardan Insallah Istedıgınız Performansı Fazlasıyla Verır

Bızlerın Tavsıye Edebılecegı Bır Klıma Daha Olur

Mıdea Bundan 2 Yıl Oncesıne Kadar Kapın Onune Koymazken Suan Taktım Kullanıyorum

Insallah Eksıklerını Gıdermıstır Fırma

Birebir burada paylaşacağım inşallah olumlu olumsuz..

9 Çevrimdışı

9köy

Süper Üye
18 May 2016
547

ruzgar' Alıntı:
9köy' Alıntı:

Estagfirullah ben alınmıyorum.Bir seçim yaparak klima aldım.Eğer olumsuz sonuçları olursa buna da katlanacağım.Rekabetin olmadığı yerde hicbir ME bayii indirim yapmıyor diyorsunuz.Ben de bunu söylüyorum keşke rekabet olsa vatandaş kaliteli ürünü daha uyguna alsa Antalyada rastgele aradığım ilk bayi 7425 tl olan fiyatı 6800 e indirirken Fethiye bayisinin zam gelecek havada karada 7800 satarım bu klimayı demesi kendi çıkarının peşinde olduğunu gösteriyor..Satıcının çıkarı olur da alıcının olmaz mı? Bir Japon gider, diğer Japon gelir.:)

aman olumsuz sonuç olmsında sizde memnuniyetinizi yazınız.

bayilerin indirm yapmaması evet istanbulda bu iş böyle ama ben demiyorum vatandaş kendisini korumasın. me de bu durum 2 taraflı işliyor fiyatta müştri odaklı olmasada, serviste müşteri odaklılar. . firma çalınan ürünleri bile takip ediyor. dhde vs nice garantisi bitmiş cihazlara bile sahip çıktılar. ama fiyat politikalrına karışamıyoruz işte.

geçenlerde bir video izledim bir mustang ın Türkiyedeki satış fiyatıyla ilgili çok acayip fiyat tamamen vergi odaklı. burada devletinde koruması olması lazım ama nerede.

bu arada japon olabilir ama arçelik vestel  kalitesinde bir japon. =)

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

O zaman bu Fujitsuları kullanıp göreceğiz diyelim bakalım bu kışı nasıl geçirecekler arkadaşımız yorumlaru yapar. :)

Geri
Üst Alt