İnternet Sitelerinde En Çok Satan Klimalar

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204
Bazı internet sitelerinde en çok satan klimalara baktım ve şunu gördüm insanlar kesinlikle kaliteye bakmıyor. Baymak bu sene yeni atağa geçti ve her sene böyle olacağını düşünmem ama Vestel hiçbir zaman bu listeden çıkmayacaktır. :) Birde insanların Samsungu kalite olarak görmesi beni deli ediyor.

N11
Vestel
Baymak
Samsung
LG

Hepsiburada.com
Baymak
Samsung
Vestel

İstanbulbilisim.com
Baymak
LG
Samsung

Buda 2016 yılının satışları ve bir siteden alıntıdır;
[font=Raleway, Helvetica, Arial, sans-serif]2016 yılı Türkiye’de en çok satılan başlıca klima markaları
  • Mitsubishi Klima
  • Daikin
  • Arçelik
  • Vestel
  • Airfel
  • Sharp
  • General
  • Panasonic
  • Mitsubishi Electric
  • Beko
  • Bosch
  • Siemens
  • LG
  • Demirdöküm

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141
Cvp: İnternet Sitelerinde En Çok Satan Klimalar

İnsanlar bilinçsiz, daha ne istediklerini bilmiyorlar kulaktan dolma bilgilerle sürü psikolojisiyle hareket ediyorlar, zihni kullanma neden ve niçin sorularını sorma toplumumuzda neredeyse sıfır, dolayısıyla pek çok firma bu cahillikten ve ortada dolaşan bilgi kirliliğinden istifade ediyor.  

İnsanlar bilmeyebilir ben de bu konuda daha 3 ay öncesine kadar hiç bir şey bilmiyordum, işin tekniğini yine bilmiyorum bilmemde gereksiz ama bir kullanıcının bilmesi gereken çoğu şeyi öğrendim bunda bu forumun payı büyük tekrardan sağ olsun herkes.

Diyeceğim önemli olan araştırma yapmak gerisi geliyor zaten, fakat ömründe 2 kitap açıp okumamış bir millete "alt tarafı klima" için araştırma yaptıramazsın klima işte deyip geçiştireceklerdir, telefonundan memnun kalınca samsung klima taktıracaktır sanki bir sektörde başarılı olan diğeri çok iyi icra edecek diye bi kaide var, sormayın samsung'a bir çok konuda bende kızıyorum yeni çin gibiler el atmadıkları sektör yok, iyi icra ettikleri işler var fakat bizim insanımızın kafasındaki samsung iyidir algısını hak etmiyor.

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

t.taha' Alıntı:
İnsanlar bilinçsiz, daha ne istediklerini bilmiyorlar kulaktan dolma bilgilerle sürü psikolojisiyle hareket ediyorlar, zihni kullanma neden ve niçin sorularını sorma toplumumuzda neredeyse sıfır, dolayısıyla pek çok firma bu cahillikten ve ortada dolaşan bilgi kirliliğinden istifade ediyor.  

İnsanlar bilmeyebilir ben de bu konuda daha 3 ay öncesine kadar hiç bir şey bilmiyordum, işin tekniğini yine bilmiyorum bilmemde gereksiz ama bir kullanıcının bilmesi gereken çoğu şeyi öğrendim bunda bu forumun payı büyük tekrardan sağ olsun herkes.

Diyeceğim önemli olan araştırma yapmak gerisi geliyor zaten, fakat ömründe 2 kitap açıp okumamış bir millete "alt tarafı klima" için araştırma yaptıramazsın klima işte deyip geçiştireceklerdir, telefonundan memnun kalınca samsung klima taktıracaktır sanki bir sektörde başarılı olan diğeri çok iyi icra edecek diye bi kaide var, sormayın samsung'a bir çok konuda bende kızıyorum yeni çin gibiler el atmadıkları sektör yok, iyi icra ettikleri işler var fakat bizim insanımızın kafasındaki samsung iyidir algısını hak etmiyor.

Aynen öyle zaten bir marka bir çok ürün çıkarıyorsa ondan geri durulması gerekir. Herkes kendi alanındaki işi yapmalı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

Alacan Baymagı Vuracan :kırbaç:  Vuracan :kırbaç:

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

Sota' Alıntı:
Alacan Baymagı Vuracan :kırbaç:  Vuracan :kırbaç:

Onu genelde overclockçular söylüyor işlemciyi sonuna kadar sömürüyorlar, baymağın zaten kendisi ölmüş eşşek gibi bir de kırbaç vurursan  :lamer: :alsaa: :çalışma:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

Arkadaş 12lik FJTherma Kullanıyor 55m2 Brut Evde (2+1 Studio Tarzı) 

Net Taş Catlasa 40m2

100Lıra Fıx Elektrık Faturası Gelıyor

Gecen Ay 320

Bu Ay 350Lıra Fatura Gelmıs Kafayı Taslara Vuruyor  :)uvar:

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

Sota' Alıntı:
Arkadaş 12lik FJTherma Kullanıyor 55m2 Brut Evde (2+1 Studio Tarzı) 

Net Taş Catlasa 40m2

100Lıra Fıx Elektrık Faturası Gelıyor

Gecen Ay 320

Bu Ay 350Lıra Fatura Gelmıs Kafayı Taslara Vuruyor  :)uvar:

Hocam açıkçası bu fujitsu işi de dışarıdan epey karışık gözüküyor mitsubishi gibi alt markalara dağılmış galiba bunlardan hangisi öne çıkıyor, fujitsu hakkında genel olarak ne düşünüyorsunuz, servi olarak Türkiyede kötü olduğunu duydum peki mal nasıl.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,464

FJtherma'nın

Fujıtsu Alakası Yok

FJTherma (Abkay Grup) Hısense Fırmasına Fason Urettırıyor Bu Klımaları.

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

Sota' Alıntı:
FJtherma'nın

Fujıtsu Alakası Yok

FJTherma (Abkay Grup) Hısense Fırmasına Fason Urettırıyor Bu Klımaları.

Yok onu biliyorum ama anekdot bilgi oldu yinede, siz fujitsuyu söyleyin hele :öp:

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Servis var sıkıntı yok izmirde

B Çevrimdışı

bozdem

Yeni Üye
20 Ağu 2017
204

Fujitsu yu bana iyi demişlerdi yani bi kaç kişiden duydum sadece çok yaygın olmadığı için bilmiyorum sizce nasıl bir marka?

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

@bozdem
Siz buradayken bunu da sormak istiyorum kafamdan çıksın, bu eer ve sezonsal eer testlerinin üzerine baya bir yazı okudum yani aşağı yukarı kapsamlarını biliyorum merak ettiğim bu konuda siz ne düşünüyorsunuz klimanın gösterdiği performansı sizce hangisi daha gerçekçi yansıtıyor.

E Çevrimdışı

erkut303

Aktif Üye
23 Kas 2016
300
54

Klima olarak gerçekten başarılı hiç korkma

T Çevrimdışı

t.taha

Yeni Üye
30 Haz 2017
141

erkut303' Alıntı:
Klima olarak gerçekten başarılı hiç korkma

Kıstas ne önemli olan bu, daha önceki hangi klimalardan sonra gözünüze iyi geliyor, örnek bina iyi yalıtımlıdır benim klimam çok iyi diyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt