Bu iss ler hattımıza, kota belli bi seviyeye geldiğinde bağlantıyı resetleme ile alakalı komut mu tanımlıyorlar ne yapıyorlar ? ?
Tam filme başlıyorum, en caf caflı yerinde cark curk donma başlıyor. Güleceksen yarım, adrenalin dolduysa o anki sahne hevesin havada kalıyor. 2 -3 deneme sonunda da normal uyduya dönüp yayın arıyorum son bir iki gündür ?
Nerde o eski cam kilot damdayımlı, arnold sıvazladagelli filmler, izleyecek bişey de yok anasını satıyım !!
Filmi izlediğiniz yer neresi? Site kaynaklı olmasın?
Bir de Türknet, Netspeed, Millenicom gibi altyapı kiralayan ISS'lerin işi daha zor bu ortamda.
Ülkede trafik artmıştır, doğal olarak web siteleri de nasibini almış olabilir.
Kimsenin kimseye öyle bir kota koyduğunu sanmıyorum. Öyle bir kota koymuş olsa hiç kullanamazsınız veya hızınız bir anda düşer. (Tahminimce.)
Bir de bu artan trafikte bağlanmaya çalıştığınız sunucuya ne kadar doğrudan bağlanabiliyorsunuz o da önemli.
Yani 5 tane ISS'den geçip bir siteye bağlanmak var, bir de 50 tane ISS'den geçip sunucuya bağlanmak var.
Özellikle oyun konusunda ping ve lag sorunu çeken arkadaşların fena halde kafayı taktıkları bir konudur bu.
Ben öyle iyi bir oyuncu olmadığım için ilgilenmiyorum.
Superonline'da bir sıkıntı yaşamadım şu sıralar açıkçası. Bazen 30 saniyeliğine-1 dakikalığına falan gittiği oluyor, o da genelde gece 3-4 civarı.
İyileştirme yapıyoruz, haydi interneti keselim durumu pek olmadı.
Olsa bile önceden haber veriyorlar. O kadar yıllık abonelikte sadece 1 kere iyileştirme çalışması yaptılar onu da gece yaptılar.
Neyse bu kadar övdüğüm yeter, ödediğim fiyat içimi acıtıyor her ay.